Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Re: 2012 VW Golf VII.

Napisal/-a martin_krpan Po mar 04, 2013 6:34 pm

Golf je evropski avto leta 2013. Na drugo mesto se je uvrstila Toyota GT86 :?:

http://www.caroftheyear.org/winner/Volk ... 13_69/coty
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To mar 05, 2013 12:29 pm

martin_krpan je napisal/-a:Na drugo mesto se je uvrstila Toyota GT86 :?:

Ne vem zakaj presenečenje. Če mene vprašaš čisto zasluženo ;)

Golf pa itak, standard :mrgreen:

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To mar 05, 2013 1:24 pm

peroRS je napisal/-a:
martin_krpan je napisal/-a:Na drugo mesto se je uvrstila Toyota GT86 :?:

Ne vem zakaj presenečenje. Če mene vprašaš čisto zasluženo ;)

Golf pa itak, standard :mrgreen:

Toyota GT86 si itak zasluži visoko uvrstitev, po dolgem času en relativno poceni pravi "drivers car".

Golf pa niti ni tak "standard", res da je zadnjih 38 let vedno na "stopničkah", zmagala je pa do zdaj le trojka leta 92´. ;) Si pa letos definitivno zasluži ta naslov na račun MQB platforme in z njo povezane nižje teže ter vozne dinamike, "impresivnih" specifikacij glede na moč in navor (da več od sebe, kot bi človek pričakoval), "limuzinskega" sedenja in ergonomije, presenetljivo tudi zelo hvalijo udobje, pa potem je tukaj še serijska oprema, da o razponu dodatne opreme in (napovedanih) različic ne govorimo (GTI, GTD, R, Variant, Alltrack, ...). Nenazadnje je pa tudi najbolje prodajan avto v Evropi, kar še dodatno potrjuje ta naziv.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To mar 05, 2013 1:38 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Golf pa niti ni tak "standard"

Drugega nisem upal napisat, ker lahko me še banajo. Veš kako je na tem forumu če omeniš VW. Oz. tud če ga ne omeniš si takoj zagriženec :lol: oops

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ To mar 05, 2013 1:41 pm

peroRS je napisal/-a:

Drugega nisem upal napisat, ker lahko me še banajo. Veš kako je na tem forumu če omeniš VW. Oz. tud če ga ne omeniš si takoj zagriženec :lol: oops

Ja če ga sam ne omeniš, to drugi storijo namesto tebe, ker si pač germanofil! :lol: :lol: :lol:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To mar 05, 2013 4:01 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:

Ja če ga sam ne omeniš, to drugi storijo namesto tebe, ker si pač germanofil! :lol: :lol: :lol:

Oba sta....... :evil: :evil: =P germanofila, če povzamem našega uporabnika @.........

lp

p.s. brez zamere. :mrgreen:

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To mar 05, 2013 7:46 pm

Ti si bil prvi oznacen s tem izrazom, tako da nimamo kaj
zamerit. Sori, ker ti krademo avtorske pravice :mrgreen:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To mar 05, 2013 7:49 pm

peroRS je napisal/-a:Ti si bil prvi oznacen s tem izrazom, tako da nimamo kaj
zamerit. Sori, ker ti krademo avtorske pravice :mrgreen:

Boš za pivo dal pa bo.... =P =P

lp

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany To mar 05, 2013 9:19 pm

Golf variant R-line ;

Slika
Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ To mar 05, 2013 9:34 pm

Še malo več slik:

http://www.autoguide.com/gallery/galler ... 8.JPG.html

Če bo (navadni) R-Line tak spredaj in bo ta barva na voljo... :DDD
Slika

Uporabniški avatar
Bat_zajla
Stalni uporabnik

Napisal/-a Bat_zajla To mar 05, 2013 9:44 pm

Men se tud zdi, da je kar zasluženo zmagu. Tudi toyota je kar logično uvrščena. Res da ne gre za rezred avta, ki naj bi ga vsak kupil, ampak je neki novega/svežega v tem malo zastopanem razredu. Drugače pa od ostalih kandidatov ni enega, ki bi bil kaj posebnega. Nevem zakaj sta 208 in clio notri, saj so ostali konkurentje že nekaj časa tehnološko na takem nivoju. Prav tako I30 ni nič posebnega, razen za hyundai, ki je s tem avtom naredil korak naprej proti svojim ostalim modelom.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr mar 06, 2013 3:37 pm

Bat_zajla je napisal/-a:Men se tud zdi, da je kar zasluženo zmagu. Tudi toyota je kar logično uvrščena. Res da ne gre za rezred avta, ki naj bi ga vsak kupil, ampak je neki novega/svežega v tem malo zastopanem razredu. Drugače pa od ostalih kandidatov ni enega, ki bi bil kaj posebnega. Nevem zakaj sta 208 in clio notri, saj so ostali konkurentje že nekaj časa tehnološko na takem nivoju. Prav tako I30 ni nič posebnega, razen za hyundai, ki je s tem avtom naredil korak naprej proti svojim ostalim modelom.

used se v cliota, pa peugeota, pa jih primerji s konkurenco, ki je kompletna slabša, nekateri malčki so celo mnogo slabši
lp

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Sr mar 06, 2013 4:13 pm

kljukec je napisal/-a:
Bat_zajla je napisal/-a:Men se tud zdi, da je kar zasluženo zmagu. Tudi toyota je kar logično uvrščena. Res da ne gre za rezred avta, ki naj bi ga vsak kupil, ampak je neki novega/svežega v tem malo zastopanem razredu. Drugače pa od ostalih kandidatov ni enega, ki bi bil kaj posebnega. Nevem zakaj sta 208 in clio notri, saj so ostali konkurentje že nekaj časa tehnološko na takem nivoju. Prav tako I30 ni nič posebnega, razen za hyundai, ki je s tem avtom naredil korak naprej proti svojim ostalim modelom.

used se v cliota, pa peugeota, pa jih primerji s konkurenco, ki je kompletna slabša, nekateri malčki so celo mnogo slabši
lp

Se strinjam, 208 in Clio sta trenutno zelo prepričljiva v tem segmentu predvsem na račun svoje svežine in tudi dizajna.
Slika

boomboom
Nov uporabnik

Napisal/-a boomboom So mar 09, 2013 10:35 pm

A obstajajo že kakšne slike sedmice s tem aerodinamičnim paketom? Do se daj mi je uspelo najdet samo tisti dve uradne sliki, ki sta že tako ali tako od samega začetka.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Ne mar 10, 2013 2:28 am

boomboom je napisal/-a:A obstajajo že kakšne slike sedmice s tem aerodinamičnim paketom? Do se daj mi je uspelo najdet samo tisti dve uradne sliki, ki sta že tako ali tako od samega začetka.

R-Line misliš? Saj sem dal link do več slik...
Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Po mar 25, 2013 3:04 pm

Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

boomboom
Nov uporabnik

Napisal/-a boomboom Po mar 25, 2013 4:50 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
boomboom je napisal/-a:A obstajajo že kakšne slike sedmice s tem aerodinamičnim paketom? Do se daj mi je uspelo najdet samo tisti dve uradne sliki, ki sta že tako ali tako od samega začetka.

Mislim, da aerodinamični paket pri navadnem golfu in R-Line ni ista stvar. Lahko pa da se motim.
Zadnjič spremenil boomboom, dne To mar 26, 2013 11:46 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Po mar 25, 2013 7:23 pm

boomboom je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:

Mislim, da aerodinamični paket pri navadnem golfu je R-Line ni ista stvar. Lahko pa da se motim.

Čaki o čem ti zdaj govoriš? Imaš navadnega, imaš varčnega - Bluemotion (še pride), GTI, GTD, R (najmočnejša različica) in imaš še R-Line paket (moder karavan na sliki), ki ponavadi zajema bolj športen zunanji izgled, športno podvozje, platišča, sedeže, volan ipd. in ni vezan na motorizacijo.

P.S.: Drugače sem zdaj kar nekaj teh sedmic videl v živo in meni so izredno všeč, čiste, ostre linije mi bistveno bolj sedejo od skoraj baročnih vijug nekaterih konkurentov. So pa majhne colaže na oko bistveno bolj "poddimezionirane" kot pri predhodnikih.
Slika

boomboom
Nov uporabnik

Napisal/-a boomboom To mar 26, 2013 11:53 pm

http://www.volkswagen.si/media/Kwc_Basi ... k68_w1.pdf
Na 62/63 strani je to o čemer jaz govorim. Meni zgleda malo drugače kot pa tisti R-Line :D

PS: upam, da dela link :D

Renault Co
Novinec

Napisal/-a Renault Co Sr mar 27, 2013 2:55 am

groza kam gre vw . meni se zdi kvaliteta izdelave novega clia veliko boljša , pa čeprav nista isti razred tale golf na zadnji sliki je grozen.R line mi je pa lep.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov