http://www.caroftheyear.org/winner/Volk ... 13_69/coty
martin_krpan je napisal/-a:Na drugo mesto se je uvrstila Toyota GT86![]()
peroRS je napisal/-a:martin_krpan je napisal/-a:Na drugo mesto se je uvrstila Toyota GT86![]()
Ne vem zakaj presenečenje. Če mene vprašaš čisto zasluženo
Golf pa itak, standard
~toMmy~ je napisal/-a:Golf pa niti ni tak "standard"
peroRS je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Golf pa niti ni tak "standard"
Drugega nisem upal napisat, ker lahko me še banajo. Veš kako je na tem forumu če omeniš VW. Oz. tud če ga ne omeniš si takoj zagriženec![]()
~toMmy~ je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Golf pa niti ni tak "standard"
Drugega nisem upal napisat, ker lahko me še banajo. Veš kako je na tem forumu če omeniš VW. Oz. tud če ga ne omeniš si takoj zagriženec![]()
Ja če ga sam ne omeniš, to drugi storijo namesto tebe, ker si pač germanofil!![]()
![]()
peroRS je napisal/-a:Ti si bil prvi oznacen s tem izrazom, tako da nimamo kaj
zamerit. Sori, ker ti krademo avtorske pravice
Bat_zajla je napisal/-a:Men se tud zdi, da je kar zasluženo zmagu. Tudi toyota je kar logično uvrščena. Res da ne gre za rezred avta, ki naj bi ga vsak kupil, ampak je neki novega/svežega v tem malo zastopanem razredu. Drugače pa od ostalih kandidatov ni enega, ki bi bil kaj posebnega. Nevem zakaj sta 208 in clio notri, saj so ostali konkurentje že nekaj časa tehnološko na takem nivoju. Prav tako I30 ni nič posebnega, razen za hyundai, ki je s tem avtom naredil korak naprej proti svojim ostalim modelom.
kljukec je napisal/-a:Bat_zajla je napisal/-a:Men se tud zdi, da je kar zasluženo zmagu. Tudi toyota je kar logično uvrščena. Res da ne gre za rezred avta, ki naj bi ga vsak kupil, ampak je neki novega/svežega v tem malo zastopanem razredu. Drugače pa od ostalih kandidatov ni enega, ki bi bil kaj posebnega. Nevem zakaj sta 208 in clio notri, saj so ostali konkurentje že nekaj časa tehnološko na takem nivoju. Prav tako I30 ni nič posebnega, razen za hyundai, ki je s tem avtom naredil korak naprej proti svojim ostalim modelom.
used se v cliota, pa peugeota, pa jih primerji s konkurenco, ki je kompletna slabša, nekateri malčki so celo mnogo slabši
lp
boomboom je napisal/-a:A obstajajo že kakšne slike sedmice s tem aerodinamičnim paketom? Do se daj mi je uspelo najdet samo tisti dve uradne sliki, ki sta že tako ali tako od samega začetka.
~toMmy~ je napisal/-a:boomboom je napisal/-a:A obstajajo že kakšne slike sedmice s tem aerodinamičnim paketom? Do se daj mi je uspelo najdet samo tisti dve uradne sliki, ki sta že tako ali tako od samega začetka.
R-Line misliš? Saj sem dal link do več slik...
boomboom je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:boomboom je napisal/-a:A obstajajo že kakšne slike sedmice s tem aerodinamičnim paketom? Do se daj mi je uspelo najdet samo tisti dve uradne sliki, ki sta že tako ali tako od samega začetka.
R-Line misliš? Saj sem dal link do več slik...
Mislim, da aerodinamični paket pri navadnem golfu je R-Line ni ista stvar. Lahko pa da se motim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov