Gosic je napisal/-a:Medtem ko ti srček(???), kot zavarovalni agent pa ljudem prodajaš vijolice? Ne res. Prav zanima me, kako si ti objektiven glede tega dela : po kardelnem načelu mišljena plačana reklama in marketing& posiljevanja ter triki, ki jih izvajajo zavarovalniške agencije. Prepričaj me.
Dajva se tu ustavit. Ne ločiš med zastopnikom in agentom. Na forumu imaš nekaj mojih strank. Naj same povedo, če sem koga zavajal. Vsakomur sem povedal kaj ima zavarovano in pod kakšnimi pogoji. Vsakomur sem povedal, da naj se v primeru težav obrne name. Več se mi ne ljubi pisat.
Sem pa težko razumel, kakšen izziv mi postavljaš, ker sem v prebranih stavkih dobil občutek, da ti načela kohezije in koherence delajo težave.
Gosic je napisal/-a:Sicer pa prosim z besedo na dan, koliko pride servis za prelepega Koleosa z podobno konjenico.
Koleos zame ni Renault in ga ne maram. Za ceno servisa se nisem pozanimal (lahko pa se in objavim zneske?), a zna biti za 2.0 dCi motor pri Malgaju in Realu precej blizu Kijini. Kar je absurdno predrago, saj se za ta denar servisirajo 2.0 d motorji premium znamk. No, edino če vprašaš ljubitelje Kije, to ne drži, ker je servis Kije pol cenejši od servisa premium znamke. Če se izogneš dveh največjih je znesek za 5 L olja, oljni čistilec in delo občutno cenejši in krepko pod 200 €. (op.: premium znamke ne bom definiral, a na tem forumu je že nenapisano pravilo kaj to je)
Zgornji odstavek naj ti služi za razliko med nama, tudi tebi Veronika.borghesi. Če smo že pri objektivnosti, menim da sem veliko bolj upravičen do obsojanja kot vidva, na kar kažejo tudi moje objave v "kupovanju vozil".
Gosic je napisal/-a:In dragi slovenist: Beseda ''neverjetno'' je še vedno ''neverjetno''. Če se že poslužuješ besede ''neverjetno''.
Vem, ne obremenjuj se. A pri tebi je bilo vidno, da se ti ne sanja, kako se beseda zapiše

kot kaže ti delajo težave tudi levostična ločila in predlog s/z.
Gosic je napisal/-a:Proti 2.0 se dobro drži. In kot je rekel pskoda: pri cee'du so se vrtele gume v prazno vsaj 10 sekund. Najmanj. Mogoče še kako več. Preizkuševalec je v opisu še zapisal, da tudi ko jih je vulkanizer snel, so se še vedno vrtele.
Skratka, avto je res slab. Nimamo kaj. Držimo se kardelnega načela.
Ta video je bolj tako tako... Malo sem skeptik, predvsem zato, ker sem vozil francoza z 250+ konjskimi močmi na sprednjem kolesnem paru in nemca v video posnetku, ki mimogrde prenaša moč na vsa štiri kolesa. Ko ju bom videl enega ob drugem pri "drag-u", bom verjel. Ker splet pravi, da ima Kia dobrih 7 s do stotice, Mercedes pa skoraj pol manj.
No saj... Če bi utegnil stopiti za trenutek iz sebe in pogledati tole malo bolj analitično. Če bi le... Takrat bi videl, da ste ljubitelji Kije prevzeli vlogo VAG-ovcev izpred desetih let

uporabnik tommy30 sigurno velja za gorečega privrženca VAG skupine na tem forumu, a ti ne seže do kolen po zagrizenosti. Sorry tommy.
Lahko se vrnem na tvojo izjavo "po kardelnem načelu mišljena plačana reklama in marketing& posiljevanja ter triki". Ti opišem, kako izgleda uvajanje in izobraževanje na novo zaposlenih pri podjetju in podržnicah Kia Motors Adria Group? Kjer izobražuje človek, ki je nekoč "dal roko v ogenj" za Toyoto, danes pa pljuva čez to znamko - med samim izobraževanjem. Človek, ki trdi, da je Kia bila prva s 16V motorjem v zgodnjih devetdestih...
Sem imel priložnost sprobati več vozil, ki jih imajo uradni zastopniki v "press parku". Tudi iz vašega koncerna (Sportage, Sorento - ta ni bil novinarski, Rio, Cee'd, Optima, Soul, Picanto in iz sosednje, torej lastniške, znamke i40, i10 ter Veloster). Vozila preizkusim na cesti, kjer sem se preganjal že z R4 še v časih adolescence. Ne bom vnovič komentiral doživljajev in izkušenj pri določenih, ker le gre za pogoje, ki jih povprečni lastnik ne bo ustvaril, saj avtomobila ni kupil v te namene.
Dovoli mi samo še da zaključim. Ne pravim, da so vozila z značko Kia slaba - celo te izzivam, da me postaviš pred dejstva in mi pokažeš kje in kdaj sem zapisal, da so vozila slaba. A nalijmo si čistega vina - izjave v smislu, da je podvozje kot pri Méganu R.S., le da nima toliko moči ne držijo vode. Še manj, če preiskuševalec kasneje pozitivno ocenjuje udobje. Če je podvozje kot pri kvazi športniku, kjer grajajo trdoto in neudobje, se vprašaš o teži izjav. Kar se pa garancije tiče, dajte dopisat pri časovni omejitivi tudi omejitev pri številu prevoženih kilometrov. Kar se mene tiče, si lahko večina proizvajalce garancijo nekam vtakne, saj s servisi v lastni režiji "prinesm not" strošek ob večji okvari. Ne vem, kako je moj avtomobil preživel 130.000 km pri meni brez dneva garancije (na 43.000 km podlage pri prvem lastniku).
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.
Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.