Joie de vivre! je napisal/-a:Po vseh testih, ki sem jih do zdaj prebral, imam občutek, da so kitajski avtomobili še vedno navadna j***a. Za 13.000€ dobiš Xsaro Picasso in samo najbolj neumen človek na Svetu bo za enak denar kupil Cheryja.
nebi trebao uspoeđivati tiggo sa citroen xsaro, prije svega zbog koncepcije vozila suv i mpv, isto tako dolje ne neko usporedio cea sa tucsonom ili tiguanom, pa ti auti su 2 klase manji od CEA,ceo je 2 puta komforniji auto od hyudaia,ali po meni malo precijenjnen, prije svega zbog politike shanguana i njihovih lista doplata
nama je isto tako jedan novinar uspoređivat hovera s tucosom, naslov je bio tucson...suv za šaku riže, cijena 29000 eura 4x4, a hover 23000 4x4...cijena je puno

, onda hyundai nema šasiju,kraći ne, uži, nema toliko mjesta niti nema prtljažnik ko hover, dok hover ima bolji serijsku opremu, šasiju, reduktor i veči komfor, također tucson je imao dizel motor sa hover benzin plin, potrošnja kod hyudania 9,1 a kod hovera 11 (plin 12)...i po njihovom sudu tucson ispada bolji???
ja kad vozio hyudaia jedino motor ima 140 ks i dobro ide..ali sve ostalo??? ma niti H do Hovera, tamo di ja hoverom prođem tucson nemože ni da se parkira, također na plin se vozim 50 % jeftinije, cijene rezervnij djelova su niže,a jamstveni rok je isti
po meni terenci tipa hyudani tucosn, sportage, rav 4, tiguan,tiggo...itd, spadaju u rang osobnih vozila, prvo jer nemaju šasiju, drugo jer nijedan od njih nema reduktor i kad ima 4x4 pogon za teren su sposobni jedin ako se voziš po nasipu i 5 cm makdama, to su samo malo povišeni osobni automobili