joie de vivre...pa prvo pa izađemo na čisto, ova izjava tipa daj ne s*** ti je zaista "na nivou"

, razlika između mojih kometara i tvojih je u tome što sam ja peri vozio i vidio u živo...a ti ga znaš samo sa slika, isto tako meni nije sada cilj ovdje tebe ili bilo koga drugoga uvjeriti..alo ljudi ovo nije kopija pande, ja to gledam drukačije, prije svega gledam komfor i vozne osobine vozila...a to kako izgleda itd...mene osobno, nije previše niti briga, tako je bilo kad sam imao chraysler 300m, ma svi koji su ga vidjeli...joj kako ružan auto, kako glupi zadnji kraj ima, niski je..ovakav onakav, ali unutra je bio super sređeni, imao je 260 konja i ja sam bio prezadovoljan njime, ni meni vanjski dizajn nije bio najljepši na svijetu...ali unutra je bio zaista odličan, puno ljepši nego 300c...ali opet 300c mi je ljepši vanjski od modela 300m
idemo redom, dimenzije pande i perija su malo drukčije
peri:3548×1580×1544
panda:3538x1589x1578
ni ja nisam čorav da ne vidim da peri ima skoro identičan interijer kao fiat panda, ja bi najrađe da to kompletno promijene i naprave svoje,ustvari fiat pandu imam kod kuče, moj deda se vozi sa njom, tako da sam vozio oba automobila i najvažnije vidio u živo...a opet druga je priča o toj suradnji između fiata i gwm-a, probali su...nije išlo i auto je ostao takav kakav je,gwm je već sve pripremio za motor 1.3 jtd...i kada je to trebalo relaizirat talijanima nije pasalo, također po mojem mišljenju cilj fiata je bio da unovči staru pandu prije dolaska novog modela kako rade i ostali europski proizvođači u kini, prije svega mislim na citroen, volkswagen, peugeot itd.., jer je fiat u kini na nikakvom rangu,a propali su im već 2 ugovora s drugim kompanijama, a evo sa gwm-om je i treći
ali po čemu je prednji kraj sličan pandi?? peri je zaobljeniji i totalno drukčiji s prednje strane,meni izgleda ko stari mitsubishi outlander
zadnji kraj,opet tu je više na nissan note nego na pandu
bočna linija...slična ali nije baš identična, zadnja vrata od pere su malo drukčija i taj zadnji dio vozila di je ovaj mali prozor je drugačiji i malo praktičnije riješen nego kod fiata
kad si već usporedio qq i matiz...znaš kako je general motor dobio sud protiv cherrya?doslovno su vrata sa qq modela namontirali na matiz i kraj,a ovo nemožeš napraviti s pandom i peri-em, ako si čuo kada je propao daewoo par ljudi iz te kompanije je otišlo u cherry i tamo napravili model qq, i to sa svim nacrtima od general motorsa
ja sam dobio dosta podataka o tome...i bit u svemu je to što se talijani uopće nisu žalili na interijer vozila....koji je po mojem mišljenju skoro 90% sličan pandi, pravnim putem gledano...kompletan auto mora ličiti 75% na drugo vozila da se može proglasiti kopijom, peri i panda to nisu, a to su dokazali ovom 3d simulacijom
šta onda reći na npr hyudai i10 ili stariji model getz? po tome i on je kopija pande jer je isto tako kutijast ko panda