Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Sr dec 16, 2009 8:29 am

Jože20 je napisal/-a:Focusa so dali po "Muscle car of the year". In če ga ne bi dali pod to skupino, sem siguren da bi biu hatchback of the year.

In sploh ni čudno da je pometel s konkurenco, Mazda 3 MPS je totalno razočaranje, Cupra je itak nč posebnega, Civic Mugen pa nemore biti avto leta, ker je enostavno le ne-hondina predelava Civica. Uglavnem, malo je pomagala zgodovina, malo znamka in kvaliteta notranjost in pač je zato najboljši letos.

Sicer pa nevem kaj se ushajaš Tattoo, me zaniam kdo bi biu hatchback leta, če bi letos dobili Megana u roke ;)

Saj si si že kar sam odgovoril...Ford Focus RS. =P
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
mstk
Nov uporabnik

Kraj: zamostec

Napisal/-a mstk Pe dec 25, 2009 6:33 pm

še en zanimiv test med meganom rs 3 in focusom rs

kar me je pa najbl osupnilo pa je to, da so oba testirali na dynotu in glej ga zlomka kaj je pokazalo

focus : 278 HP

megane: 270 HP

:shock:

pa še linka
part 1
http://www.youtube.com/watch?v=2MhgGwqfCrI
part 2
http://www.youtube.com/watch?v=_3JCO-nu ... re=channel
BOMO VIDLI JE REKU TA SLEPI!!! :D

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To jan 05, 2010 2:28 am

Prva uradna slika CC-ja.
Imel bo kot prvi Renault EDC (DSG) sklopko (sodelovanje z Getragom), najprej na 1.5 dCi (105-konjski), nato na TCe. Motorji bodo isti kot pri Meganu, torej tudi 2-litrski 180-konjski.
Predstavljen bo v Ženevi, spomladi prodaja.

http://www.autoscoops.eu/autoforum/view ... 9&start=30

Slika

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK To jan 05, 2010 10:56 am

mstk je napisal/-a:še en zanimiv test med meganom rs 3 in focusom rs

kar me je pa najbl osupnilo pa je to, da so oba testirali na dynotu in glej ga zlomka kaj je pokazalo

pa še linka
part 1
part 2

Ni mi jasno, kako so lahko stevilke tako varljive glede na tovarniske podatke...! ze v testu bi se moralo poznati min 50 konjev ful, a on pravi, da je megan boljsi v vseh pogledih verjetno....cudno to.
:)

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če jan 07, 2010 12:25 pm

spet ena klasika ko bo treba pr 100.000km mašino menjat. malo dreka malo gnoja, evo novega renoja.

vozniki renaultov imajo edino srečo ker ni treba nikoli menjat jermenov, šponarjev in vodnih pump. se ponavadi na tak interval kar motor zamenja.

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Če jan 07, 2010 12:43 pm

splash, žalostno da ti piše mojster foruma...
še bolj je žalostno da to najbrž ne bo tvoj zadnji ponesrečen post.

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Če jan 07, 2010 12:44 pm

splash je napisal/-a:spet ena klasika ko bo treba pr 100.000km mašino menjat. malo dreka malo gnoja, evo novega renoja.

vozniki renaultov imajo edino srečo ker ni treba nikoli menjat jermenov, šponarjev in vodnih pump. se ponavadi na tak interval kar motor zamenja.

No, sedaj se bo pa pokazalo, kako admini naredijo red v temi... :D

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Če jan 07, 2010 1:15 pm

hehehehe, to mora boleti...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Vseved
Novinec

Napisal/-a Vseved Če jan 07, 2010 2:27 pm

splash je napisal/-a:spet ena klasika ko bo treba pr 100.000km mašino menjat. malo dreka malo gnoja, evo novega renoja.

Na nivoju. Mojstrsko pač...očitno še nekdo, ki je bister kot gosti sok.

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Če jan 07, 2010 2:38 pm

Vseved je napisal/-a:

ze par let sm na forumu...bolj mal pisem, vec berem ampak tale mi pa zmaga cez vse :bonk

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če jan 07, 2010 2:51 pm

FLINK je napisal/-a:

pa še linka
part 1
part 2

Ni mi jasno, kako so lahko stevilke tako varljive glede na tovarniske podatke...! ze v testu bi se moralo poznati min 50 konjev ful, a on pravi, da je megan boljsi v vseh pogledih verjetno....cudno to.

Na youtube sem gledal dyno test focusa RS in so izmerili 298km. Tista revija evo so nekaj pristaši renoju, že ko je bila primerjava focus RS VS Clio RS cup in sta kao isto hitra čez ovinke, potem pa gledaš teste pa focus zaostaja za imprezo mislim da okrog 1s na krog

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Če jan 07, 2010 3:44 pm

pskoda je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:

pa še linka
part 1
part 2

Na youtube sem gledal dyno test focusa RS in so izmerili 298km. Tista revija evo so nekaj pristaši renoju, že ko je bila primerjava focus RS VS Clio RS cup in sta kao isto hitra čez ovinke, potem pa gledaš teste pa focus zaostaja za imprezo mislim da okrog 1s na krog

Primerjave so zelo odvisne tudi od proge. Clio je lahko lovil Focusa na zaprti cesti, kjer hitrosti niso velike....! No ampak pustmo to :)
Cudno mi je, da objavi to neka revija oziroma firma-ne vem, ali so podatki tocni ali ne. Ampak, da si lahko vse privoscijo je pa tudi brezveze. Morali bi dejansko enega uporabnika dobit in se zapeljat na valje....ceprou bi tudi ti po Slo kazali +-10KM minimalno:) pa smo spet tam:)

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če jan 07, 2010 4:57 pm

Vseved je napisal/-a:

morda sem jih pa 200 več od tebe prešraufal :roll:

evo, en lep dokaz 1.9 dci 120km, mašine s 110.000km (senic)

če sploh veš kaj je to na sliki...

Slika

:lol:

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Če jan 07, 2010 5:59 pm

splash je napisal/-a:
Vseved je napisal/-a:

morda sem jih pa 200 več od tebe prešraufal :roll:

evo, en lep dokaz 1.9 dci 120km, mašine s 110.000km (senic)

če sploh veš kaj je to na sliki...

Slika

off: Ej splash, o tem 1.9dci-ju sm pa dost slišal od tvojga šefa. Če bi tut vsemogočnega tdi - ja tako vozu bi se tut na njem to naredlo. Na tej mašini ni blo nobenga rednga servisa narjenga, prevrten z 200.000 na 100.000, olje samo dotakan v mašino.

Ni reno tak drek kot ti tuki na forumu pišeš. Če bi bil, pol jih bi tam k jih ti šraufaš kr hitr odslovil. Vel satis je svoja zgodba...

On: Danes sem videl na kamionu na avtocesti lj-mb 3 bele megane rs. Ko pa to v živo vidiš...
Zadnjič spremenil jack86, dne Če jan 07, 2010 6:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Vseved
Novinec

Napisal/-a Vseved Če jan 07, 2010 5:59 pm

splash - klanjam se ti.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jan 07, 2010 6:12 pm

splash, kater letnik pa je tale 1.9 dci?
Slika

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Če jan 07, 2010 6:41 pm

Jst ne vem, kdo ureja ta forum. Jaz pregledujem enkrat na dan in bi banov polovico folka. V temah "homologacija sirsih pnevmatik", v tej temi, .... cist vsako morajo zagnojit doloceni osebki s svojimi izlivi neinteligence, ki je na nivoju konja. Ne vem, zakaj obstajajo kartoni...ban za dolocen cas in to je to.
Pa oprostite za off.

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany Pe jan 08, 2010 1:42 pm

Renault fluence:
Priponke
fluence2.jpg
fluence1.jpg

Veyron
Nov uporabnik

Napisal/-a Veyron Pe jan 08, 2010 8:42 pm

Off: Seveda se nima Splash nič za bati, ne bo kaznovan, ker je VW - audi - seat freak! Glede takih, pa vemo da se jim oprosti na tem forumu. Tako kot Golobiču. Bognedaj da bi kak renault-fan kj reku čez nemca!

on: Že videl tega fluenca v živo, in me nekak spominja na turško kočijo. Če bi bil za en razred večji, pol bi bil kr zanimiva zadevca

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash So jan 09, 2010 12:43 pm

ma dajte ne jokajte, naj mi dajo karton, pa pište moderatorjem da naj mi karton stisnejo, da bote veseli

saj ni vsak renault tako u kurcu, sem pretiraval, morda je problem le v tem da večinoma šraufam renaulte in se mi zaradi tega še bolj zamerijo. morda pa če bi audi šraufal bi se mi pa tisti. pač tam kjer več delaš, tam je več napak in slabe volje...

1.5 dci mašina je zakon, šparovček tak da glčava boli, varnost renaulta pri trku je na najvišjem nivoju...
vemo pa vsi da imajo renaulti velik problem glede zanesljivosti, pa če si priznate ali pa ne.

@jack86, ne govori bedarij, katere niso resnične ;)
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov