In ne, nisem renault fanatik

lambretta je napisal/-a:dominic je napisal/-a:Poglejmo na stvar drugace, hipoteticno gledano je na cesti 20 renaultov, ter 16 vw-jev...primer...
od tega crkne 10 renaultov, ter 6 vw-jev...kaksna je potem kvota pokvarljivosti ??
Ta hipoteka kaže, da je pri renaultu pokvarljivost 50%, pri vw pa37,5%. Približno realno
splash je napisal/-a:ma dajte ne jokajte, naj mi dajo karton, pa pište moderatorjem da naj mi karton stisnejo, da bote veseli
saj ni vsak renault tako u kurcu, sem pretiraval, morda je problem le v tem da večinoma šraufam renaulte in se mi zaradi tega še bolj zamerijo. morda pa če bi audi šraufal bi se mi pa tisti. pač tam kjer več delaš, tam je več napak in slabe volje...
1.5 dci mašina je zakon, šparovček tak da glčava boli, varnost renaulta pri trku je na najvišjem nivoju...
vemo pa vsi da imajo renaulti velik problem glede zanesljivosti, pa če si priznate ali pa ne.
@jack86, ne govori bedarij, katere niso resnične
Vseved je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Samo ksenon manjka.. ?!
In kaj zdaj? Konec sveta? Boš zato prikrajšan za vožnjo ponoči; vsaj razumel sem to kot da je avto popolnoma brez luči.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost