FLINK je napisal/-a:Mene bolj moti to, da se jih ze ful prodaja in niti eden nima ledic spredaj vgrajenih....Edini renault, ki jih ima in mu res pasejo....
ledice imajo verjetno samo tisti ki imajo xenon...
Novi Megane Rs ima prednje LED luči v odbijaču v paketu Premium vendar ta paket NI združljiv z paketom CUP tako da je pri naročilu avta potrebno premisliti kaj je Vam(kupcu) bolj pomembno ali izgled(Premium paket z LED lučmi) ali funkcionalnost(Cup paket z športnim podvozjem in z zaporo diferenciala oz LSD).LED luči pa NISO meglenke vendar dnevne luči.
MOJA KONFIGURACIJA
* Moja različica
o € 25.290Renault Sport 2.0T 250
* Moje želje :
o VRSTA GORIVA : Bencin
* Zunanjost
o € 0RUMENA SPORT ENP
* Notranjost
o € 200Recaro sedeža / Notranjost v temni barvi
* Moje opcije
o € 200Platišča iz lahke litine 18" AX-L BLACK MAT
o € 2.250Paket PODVOZJE CUP
o € 0Deljiva zadnja klop 1/3 - 2/3
o € 100El. nastavljivi zunanji ogledali v črni barvi
o € 300Multifunkcijski zaslon Renault Sport
o € 70Radio Arkamys CD MP3 4x30W s sistemom za prostoročno telefoniranje Bluetooth + USB priključek
o € 100Dodatki zunaj - RS Design
o € 750Ksenonski žarometi
o € 100Automatska nastavitev žarometov
o € 0Zasilno rezervno kolo
kolesar je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3431278&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3435050&show=1
full mi je huda tale modra barva...
a majo kje testne vožnje
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:Ali pa ista modra s dodatki, pa še primerjava s starim Meganom RS rumene barve:
Ne rabim dost razlagat, da je novi sploh pa v tej barvi ene 100000000000000000x lepši,...
pskoda je napisal/-a:Men je stari RS (in ostale izvedbe) grd že od takrat ko je prišel ven sploh reklama o ritki, novi RS je pa spredaj grd in feltne so čisto mimo (tiste iz oglasnika so še nekako), zadaj je lep samo kar so ga preveč potlačli, zadnja šipa bi bila lahko za kakšno stopinjo bolj pokonci, so šli dobesedno iz ene skrajnosti v drugo
BB99 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Men je stari RS (in ostale izvedbe) grd že od takrat ko je prišel ven sploh reklama o ritki, novi RS je pa spredaj grd in feltne so čisto mimo (tiste iz oglasnika so še nekako), zadaj je lep samo kar so ga preveč potlačli, zadnja šipa bi bila lahko za kakšno stopinjo bolj pokonci, so šli dobesedno iz ene skrajnosti v drugo
![]()
![]()
Kateri avto pa je tebi sploh všeč ??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov