http://www.global-autonews.com/content/ ... 7&id=33560
BBS je napisal/-a:Samo eno opzorilo, če je tukaj kakšen lastnik Maseratija:
Vsak dan sem na Dunajski cesti v Ljubljani, blizu AMZS-ja, kjer tudi prodajajo Maseratije in Ferrarije. Sklepam da je tam nekje tudi servis.
Že večkrat sem slišal, kako nekdo tišči maseratija po Dunajski in potem na Petrolu nažiga po obratih, ko avtomobil stoji. Ni vedno isti avtomobil, in ko pripelje na Petrol, vedno stopita ven dva mlada mehanika. Tako da, pazite kaj vam delajo z avtomobili.
BBS je napisal/-a:Samo eno opzorilo, če je tukaj kakšen lastnik Maseratija:
Vsak dan sem na Dunajski cesti v Ljubljani, blizu AMZS-ja, kjer tudi prodajajo Maseratije in Ferrarije. Sklepam da je tam nekje tudi servis.
Že večkrat sem slišal, kako nekdo tišči maseratija po Dunajski in potem na Petrolu nažiga po obratih, ko avtomobil stoji. Ni vedno isti avtomobil, in ko pripelje na Petrol, vedno stopita ven dva mlada mehanika. Tako da, pazite kaj vam delajo z avtomobili.
modri D. je napisal/-a:Zdaj pa eno vprašanje, malo za šalo, malo za res: kako gre lahko kdorkoli na predstavitev nove Audijeve osmice, če ve, da obstaja ta biser na svetu?
Če bi imel denar in bi želel vrhunsko limuzino, potem ni druge...
xzer0 je napisal/-a:modri D. je napisal/-a:Zdaj pa eno vprašanje, malo za šalo, malo za res: kako gre lahko kdorkoli na predstavitev nove Audijeve osmice, če ve, da obstaja ta biser na svetu?
Če bi imel denar in bi želel vrhunsko limuzino, potem ni druge...
Sem istega mišljenja. Saj ne rečem, da osmica ni ''stroj'', tako iz tehnološkega kot luksuznega vidika, vendar Maserati je pa le nekaj več, ekskluzivnejšega, kar pa Audi ni (vsaj v mojih očeh ne), ker ima le prevelik razpon modelov in prav to ga dela preveč vsakdanjega.
Maserati, the one and only
simply je napisal/-a:Sam pa nisem tako navdušen nad tem vozilom. Mene prepriča samo njegov zvok.
Drugače ima premalo motorjev - ni dizla, predrag za vzdrževanje ( glede na 3.0 TDI ali 730d ), armaturna mi ne potegne...
Potem je tu servisna mreža, ki je ni, da o strokovnjakih ne govorim, zastarel avt. menjalnik - napram novemu 8 stopenjskemu v BMW...
Mogoče izstopa po obliki, glasu. ter tistem šarmu ki ga ima Maserati pač ima.
Pač avtomobil za ljubitelje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost