CERES je napisal/-a:Brutalenhudi
Se vidi, da je audi
.... da roko v ogenj da se drugi avtomobili ne morejo kosati z njim (toyota celica,peugeot 407-coupe,itd.)
Brez pripomb!![]()
LP
HajdukS je napisal/-a:Sej so, sam da so eni obcutno hitrejsa sportna sminka in vsaj priblizno vejo zakaj tko zgledajo kot zgledajo.
HajdukS je napisal/-a:Sej so, sam da so eni obcutno hitrejsa sportna sminka in vsaj priblizno vejo zakaj tko zgledajo kot zgledajo.
Likely to be badged the RS, this range-topper will be powered by a 2.0-litre bi-turbo unit, and will take on BMW's hot Z4 M.
Tomcatter je napisal/-a:A mi lahko kdo pove kaj je narobe z Audijevim volanom?????.
Tomcatter je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:Sej so, sam da so eni obcutno hitrejsa sportna sminka in vsaj priblizno vejo zakaj tko zgledajo kot zgledajo.Likely to be badged the RS, this range-topper will be powered by a 2.0-litre bi-turbo unit, and will take on BMW's hot Z4 M.
![]()
Me zanima kolko občutno hitrejših šmink bo tole prehiteval :P
Pa tut trenutni z malo večjim motorjem ni samo šminka
HajdukS je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:Sej so, sam da so eni obcutno hitrejsa sportna sminka in vsaj priblizno vejo zakaj tko zgledajo kot zgledajo.Likely to be badged the RS, this range-topper will be powered by a 2.0-litre bi-turbo unit, and will take on BMW's hot Z4 M.
![]()
Me zanima kolko občutno hitrejših šmink bo tole prehiteval :P
Pa tut trenutni z malo večjim motorjem ni samo šminka
Posebna olajšana športna verzija z 240 konji je za vec kot s in pol pocasnejsa od cenejsega 350z (za vec kot miljon) na progi ki je dolga manj kot minuto.![]()
Toliko o hitrosti tega avta.
HajdukS je napisal/-a:CERES je napisal/-a:Brutalenhudi
Se vidi, da je audi
.... da roko v ogenj da se drugi avtomobili ne morejo kosati z njim (toyota celica,peugeot 407-coupe,itd.)
Brez pripomb!![]()
LP
No ja, si pa res dal dobro primerjavo... Po ceni bo ta audi primerljiv z z350 pa z rx8, me prav zanima ce bi proti njim dajal roko v ogenj... (s tem da je ta tt cisto nov in sploh ne ves kako se bo obnesel- stari je bil vec al manj predraga sminka)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov