Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če jan 26, 2006 5:30 pm

Spet rinete druge avtomobile tam, ko ne spadajo. Prosim da se vzdržite takšnih komentarjev. Ko bi se lahko le enkrat ena tema odvila na tak način, kot se spodobi, se pravi brez vmešavanja drugih avtomobilov in znamk.

Pa nazaj na topic. Sama oblika mi je kul, motijo me le stranska ogledala. Pa upam da ne bo imel tist grd volan, katerega imajo vsi tanovi Audiji..
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če jan 26, 2006 5:38 pm

cyrus: Moji izpadi?

CERES je napisal/-a:Brutalen 8) hudi :shock: Se vidi, da je audi :bow.... da roko v ogenj da se drugi avtomobili ne morejo kosati z njim (toyota celica,peugeot 407-coupe,itd.)

Brez pripomb! :twisted:

LP

cyrus: Isto močen, dvomim, po ceni primerljiv pa nima pogojev.

Sh3bO: Ce novih modelov nebi smeli primerjati z obstoječo konkurenco in je to offtopic, to področje postane popolnoma nezanimivo.

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Če jan 26, 2006 7:32 pm

HajdukS je napisal/-a:Sej so, sam da so eni obcutno hitrejsa sportna sminka in vsaj priblizno vejo zakaj tko zgledajo kot zgledajo. :D

Dobr da že vnaprej veš vse točne podatke kok bo kej hitr. A konkretno ne znaš nč navest?? :cry:
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če jan 26, 2006 7:49 pm

Audi TT bo direktna konkurenca Breri oz. ravno obratno. GT coupe 2+2

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če jan 26, 2006 8:14 pm

A mi lahko kdo pove kaj je narobe z Audijevim volanom????? :?:
Men sploh ni jasno, sej ne gledaš v njega, občutek pa feeling je dober, pa jst k sploh nism pozornosti temu posvetu mi je Audijev volan najlepši. Na starem mi pa je biu grd kr je biu tko debeu. :!:

Sploh razlog zato da novi TT prihaja je to da spet razbije konkurenco, ker ga je po dougem času začela prehitevati.

Osebno pa bi se odločil za takega TTja ne glede na konkurenco, in zato je trenutni TT ostal tako dolgo na trgu.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če jan 26, 2006 8:51 pm

HajdukS je napisal/-a:Sej so, sam da so eni obcutno hitrejsa sportna sminka in vsaj priblizno vejo zakaj tko zgledajo kot zgledajo. :D

Likely to be badged the RS, this range-topper will be powered by a 2.0-litre bi-turbo unit, and will take on BMW's hot Z4 M.

:lol: :lol: Me zanima kolko občutno hitrejših šmink bo tole prehiteval :P

Pa tut trenutni z malo večjim motorjem ni samo šminka ;)

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če jan 26, 2006 9:11 pm

Mislm, da je vsakemu jasno da Audi TT prvi ni bil najbol hiter na progi in to je dejstvo. Kako bo pa nov bomo pa videli, glede na RS4 se upam trdit, da bo supr zadeva.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Shebo Če jan 26, 2006 9:14 pm

Tomcatter je napisal/-a:A mi lahko kdo pove kaj je narobe z Audijevim volanom????? :?:.

Ja lahko povem. Kar se tiče oprijema ni nič narobe z njim. Le grd je. Po mojem okusu in verjamem da še po marsikaterem drugem tudi.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če jan 26, 2006 9:39 pm

hajduks spet ti mors cev cajt....dej mav bol bi blo da se zadrzis....

drugac je pa enkrat tale tt....pa sploh nevidm nobene podobnosti od forda
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če jan 26, 2006 9:49 pm

Tomcatter je napisal/-a:

Likely to be badged the RS, this range-topper will be powered by a 2.0-litre bi-turbo unit, and will take on BMW's hot Z4 M.

Posebna olajšana športna verzija z 240 konji je za vec kot s in pol pocasnejsa od cenejsega 350z (za vec kot miljon) na progi ki je dolga manj kot minuto. :roll:

Toliko o hitrosti tega avta.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Shebo Če jan 26, 2006 10:26 pm

HajdukS je napisal/-a:
Tomcatter je napisal/-a:

Posebna olajšana športna verzija z 240 konji je za vec kot s in pol pocasnejsa od cenejsega 350z (za vec kot miljon) na progi ki je dolga manj kot minuto. :roll:

Toliko o hitrosti tega avta.

Zaradi tebe se človek hitreje stara :roll:

Zakaj moraš vedno in povsod med evropejce metati japonce in razne korejce? Zakaj je potrebno vedno na najbolj primitiven način primerjati dva ali pa več avtomobilov? In zakaj je vedno treba hvaliti vse vzhodnjake? Postajaš kot swifthead, ki je hvalil le trikrako zvezdo. Boljši ali ne boljši. To je vse relativno. Če se nekomu avto dopade in ima finace zanj, ga bo kupil (v tem primeru TT) in tega človeka en drek briga kolk hitr ali pa počasen je avto v primerjavi z RXom ali pa 350Zjem. Pa tudi če je počasnejši in 5 mio dražji. Vsak si kupi avto po lastnem okusu (oz. tudi po finančnih zmožnostih) in vsak je lahko ponosen na svoj avto, če si ga je sam kupil. Pa naj bo to Logan ali pa Veyron.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če jan 26, 2006 11:42 pm

Sh3bO: Ja to si prou povedu. Sigurno več kot polovico kupcev avtomobila (TTja) ne zanima če je počasnejši, ker se v to ne poglabljajo kot mi tukaj. Pa tudi večino kupcev ne zanima kako hiter in dober je avto. -Bolj jim je važn da jim je všeč in da se v njemu dobr počutjo

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Pe jan 27, 2006 12:53 am

Glede tega se strinjam z vama. Vsakemu svoje!

CERES je bil bl u swiftheadovem stilu... :roll:

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Pe jan 27, 2006 12:27 pm

HajdukS je napisal/-a:
CERES je napisal/-a:Brutalen 8) hudi :shock: Se vidi, da je audi :bow.... da roko v ogenj da se drugi avtomobili ne morejo kosati z njim (toyota celica,peugeot 407-coupe,itd.)

Brez pripomb! :twisted:

LP

No ja, si pa res dal dobro primerjavo... Po ceni bo ta audi primerljiv z z350 pa z rx8, me prav zanima ce bi proti njim dajal roko v ogenj... (s tem da je ta tt cisto nov in sploh ne ves kako se bo obnesel- stari je bil vec al manj predraga sminka)

Cena 407-coupe 2.7 hdi ali 2.9 hdi nej bi bila okoli 9 milijonov. :) Tako da lahko sklepamo da se lahko primerjata glede cene :roll: ....ne pa glede dolžine. Edino toyota celica ne spada v ta klub... ;)

brez zamere

LP
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To mar 07, 2006 8:36 pm

SHEER CURIOSITY;)

Mal si ogledujte screen saver, neki se že vid.... edin ne vidm precej razlik na zadnjem delu :P
Slika

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris To mar 07, 2006 8:52 pm

Ma ne vem men ta tt nikoli ni bil všeč.
Zadnjič spremenil kris, dne To mar 07, 2006 9:20 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry To mar 07, 2006 8:57 pm

O skoraj shooting brake.Bolj ko ga gledam, bolj mi je rajcig.Bo en dostojen avto spet.
Sploh pa z 3,6 V6 al pa 2,0 biturbo... :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To mar 07, 2006 9:18 pm

ekola mala slikca
Priponke
AudiTTCoupe.jpg
AudiTTCoupe.jpg (4.04 KiB) Videno 2898 krat
Slika

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris To mar 07, 2006 9:19 pm

Evo neki ne zastopim recimo zdaj ko se gre za audi tt ni važno kok je hiter... za tiste ki ste pristaši nemških avtomobilov, ko pa je recimo govora o novi alfi breri pa vsi naprej mečete kok je težka in počasna in da jo je na testu bila hitrejša rx-8 ali pa 350z(brera je samo primer ki se ga nazadnje spomnem da so bili taki komentarji, drugače se pa to dogaja pri vseh ne nemških avtomobilih) takrat je pa primerjava z japonskimi avtomobili vredu, tukaj zdaj pišete da je bolj važno da ti je avto všeč in da se v njemu dobro počutiš, kot pa da je hiter :lol: ne vem opažam da pač vsak svoje hvali in da je v bistu brezveze kar koli diskutirat tukaj ker spreminjate komentarje tako da je pač v vaše dobro, nobene kritike nočete sprejeti, če bi se šlo zdajle za bmw-ja in bi recimo nekdo rekel da je grd bi pa vsi rekli ja sam veš kok je pa hiter so ga imeli tam pa tam na testu in je bil za 1s hitrejši od vseh konkurentov, pol bi pa bilo važno da je avto hiter ko pa ni, pa ni važno, mislim brezveze vse skupaj. A ne bi bilo bolje da bi vsak avto komentirali tako da bi res pohvalili njegove dobre lastnosti in kritizirali slabe sam eni pa zanalšč provuicrajo in pišejo brezvezne komentarje in hvaljio samo tisto kar je nijm všeč, vse ostalo je pa drek. Pa recimo vsi vedno govorite o časih na progah pa kakšne ima to veze tam vozi vedno en in isti človek in recimo primer audi rs4 in bmw m3 med njima je razlika (kr na pamet govorim nimam nobenih podatkov samo za primer) 1 s in zdej boste vsi začeli ja un je za 1 s hitrejši, to se na cesti ne bi poznalo niti malo in so te primerjave čisto brezvezne ker so si vozniki zelo različni, zato po teh časih sodit kateri avto je boljši nima smisla, jaz se strinjam s tem da ti avto mora bit všeč... in da ni tako važno če je za sekundo počasnejši ali hitrejši, s tem postom bi rad povedal to, da ne tako spreminjat svojih komentarjev, enkrat je važno da je avto hiter, drugič da je lep, tretjič da se v njemu dobro počutiš... ampak stojte za svojim mnenjem in ga ne spreminjat tako kot veter piha in kr neki zanalšč provucirat če vam recimo tisti avto ni všeč dejte normalen komentar in bo veliko manj kregarije kot je pa je. Kar se pa tt-ja tiče mi pa ni všeč (edini audi ki ni lep), sam to je pač samo moje mnenje.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To mar 07, 2006 9:37 pm

Kr TT že od začetka ni bil mišlen kot športnik, ampak sam za hvalt se, Brera pa kok sm slišu naj bi bla športnica... se strinjam s tabo --> men TT tut na začetku ni biu všeč, ampak mi ni najgrši (A2 je :P ), t nov mi je pa bl všeč kr so popravl sprednje luči ki so mi na trenutnem grde, oziroma ne pašejo na avto

Prou pa maš tudi da vsak svoje hvali in tak pač je

Pa tut prou maš glede cajtov...brezveze, kr nekkje zmaga ta drugje ta, pa zmage so ponavad za 1s nesmislne.....

U glavnm maš prou :P
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov