Shatzy je napisal/-a:Hm... Skor identična armatura kokr v Phaetonu...obloga oz. razporeditev elementov v vratih, števci so isti, komande za nastavitve podvozja tut, ploščica menjalnika tut, edin ekran je drugač postavlen... Audi na žalost zgubi na ekskluzivi, ker se grejo zak špar program...![]()
je pa vsekakor lepa...
Shatzy je napisal/-a:PureTNT in Audiboy, ja mogoče sem se mal nerodno izrazil, mogoče je bila pa armatura razvita naenkrat za oba avta. Kar se tiče mojega voznega parka, brez skrbi, takega avta niti hotel ne bi, sem ga pa imel priložnost dobro probat in pelat par 100 km. Se strinjam da je lepa in super, kar me moti je to, da delajo identične armature za VW in Audi, ki naj bi bila premium znamka. Res je da s tem manjšajo stroške, ampak vseen - uničujejo imidž Audiju.
Shatzy je napisal/-a:Hm... Skor identična armatura kokr v Phaetonu...obloga oz. razporeditev elementov v vratih, števci so isti, komande za nastavitve podvozja tut, ploščica menjalnika tut, edin ekran je drugač postavlen... Audi na žalost zgubi na ekskluzivi, ker se grejo zak špar program...![]()
je pa vsekakor lepa...
Skull23 je napisal/-a:zakaj pa ima pheaton stopalke in počivalo noge od TT-ja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov