Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe jul 29, 2005 3:41 pm

drugmirko je napisal/-a:bah... kaj rečt? ... mi ni in ni... kaj češ!? upam da vam je... verjetno je pa itak ne bomo vidli, ker mislim, da je to coupe za amerikance:

Slika

Res je, totalno ameriški. Ma rit ko kaka američanka. :roll:

A pa so to že uradne slike? Ker da bi neki tazga naredil za Evropo kr dvomim. :?
Slika

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego Po avg 01, 2005 10:52 pm

je pa ni ...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po avg 01, 2005 11:10 pm

Dego je napisal/-a:je pa ni ...

pa je pa ni pa je ;)

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Če avg 11, 2005 7:13 pm

Torej berem tehnične podatke v določeni reviji in pridem do podvozja. Ahm, spredaj posamične obese, Macphersonova vzmetna noga, zadaj blažilec, vzmet in poltoga prema. Grem malo naprej električni servovolan, hmm čaki mal to je bilo nekaj čudno... in aaaaaa.... POLTOGA PREMA v 21. stoletju?

Od tuki naprej sm mal "postran" bral. Avto: izgled futurističen, armatura kot v 19 verzji Enterprisa,... zadaj pa poltoga prema? Haalooo? Vsi evropski konkurenti, od Golfa, A3 do C4 in Focus(ok ta sicer že prej), vsi brez izjeme prešaltal na posamično oebešenje zadaj, oni pa stopijo korak nazaj v (r)evoluciji podvozja? Vedno so bili pojem dobre vožnje, ker imajo že kar nekaj let taka podvozja(ok, že kar enih 15), zdej pa to?
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Če avg 11, 2005 10:28 pm

Kaj je pa narobe z poltogo premo? No, za ostale ne vem, ampak pri renaultu se obnese. No, vsaj pri RSu.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če avg 11, 2005 10:34 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Torej berem tehnične podatke v določeni reviji in pridem do podvozja. Ahm, spredaj posamične obese, Macphersonova vzmetna noga, zadaj blažilec, vzmet in poltoga prema. Grem malo naprej električni servovolan, hmm čaki mal to je bilo nekaj čudno... in aaaaaa.... POLTOGA PREMA v 21. stoletju?

Od tuki naprej sm mal "postran" bral. Avto: izgled futurističen, armatura kot v 19 verzji Enterprisa,... zadaj pa poltoga prema? Haalooo? Vsi evropski konkurenti, od Golfa, A3 do C4 in Focus(ok ta sicer že prej), vsi brez izjeme prešaltal na posamično oebešenje zadaj, oni pa stopijo korak nazaj v (r)evoluciji podvozja? Vedno so bili pojem dobre vožnje, ker imajo že kar nekaj let taka podvozja(ok, že kar enih 15), zdej pa to?

Hmmm... fiat isto :? Pr bravotu že posamično vpetje zadi, stilo ma pa poltogo... krneky :? Čeprav pravjo da ni razlike, sam jst jim ne verjamem....
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
marko stare
Novinec

Napisal/-a marko stare Če avg 11, 2005 11:00 pm

Vuso....kaj še čakaš pot pod noge pa na Japonsko, da jim razložiš kaj je nemška kvaliteta in italjanski design :bonk

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če avg 11, 2005 11:08 pm

marko stare je napisal/-a:Vuso....kaj še čakaš pot pod noge pa na Japonsko, da jim razložiš kaj je nemška kvaliteta in italjanski design :bonk

:lol: Ko sem prebral njegov post sem ravno to hotel reči :)

Men je avto lep, samo zadaj se ga moram navadit...
Če je ravno, ni zabavno.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po avg 15, 2005 11:38 am

marko stare je napisal/-a:Vuso....kaj še čakaš pot pod noge pa na Japonsko, da jim razložiš kaj je nemška kvaliteta in italjanski design :bonk

Ni problema.Častiš me avionsko karto in grem takoj pogledt kako se ima kej honda na japonskem.V ceno karte je vključen tudi foto album z vsemi hondami, ki jih bom srečal :shock: Zraven dobiš pa še 2kg pristnega japonskega riža. Če si pa res radodaren se pa lahko zmeniva tudi za obisk daewooja oz. chevroleta in jih pobaram kako to da jim ni nerodno da jim honda kopira zadnji del lacettija :bonk
Sicer pa brez zamere.Vse so samo mnenja :hi

Uporabniški avatar
marko stare
Novinec

Napisal/-a marko stare Po avg 15, 2005 7:32 pm

Ni problem, častim zraven še gejšo za bistrenje :bonk Dajte se malo streznit s temi primerjavami, kdo koga kje kaj kopira. Danes pač ne ostane dolgo nič skrito industrijska špijunaža dela s polno paro tako na vzhodu ko na zahodu-globalizacija
Kaj se pa tiče prve ocene "globalno" za novo hondo se ne preveč sekirat, so prvi odzivi skoraj odlični...nekateri med vami, ki ne marate "riža" boste razočarani : :(

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Po avg 15, 2005 7:45 pm

dejan84 je napisal/-a:
Mick Jerry je napisal/-a:Torej berem tehnične podatke v določeni reviji in pridem do podvozja. Ahm, spredaj posamične obese, Macphersonova vzmetna noga, zadaj blažilec, vzmet in poltoga prema. Grem malo naprej električni servovolan, hmm čaki mal to je bilo nekaj čudno... in aaaaaa.... POLTOGA PREMA v 21. stoletju?

Hmmm... fiat isto :? Pr bravotu že posamično vpetje zadi, stilo ma pa poltogo... krneky :? Čeprav pravjo da ni razlike, sam jst jim ne verjamem....

že tipo je imel posamično vpetje zadaj

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR To avg 16, 2005 12:13 pm

Folk, dejmo še mal počakat......sej bo ;)

Glede oblike pa nč sekirat, sej boste enkrat dojel (VAGfreaks.press) hehehe

Bomo postavili novega golfa poleg.....potem pa komentirali

Lep dan

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko Sr avg 17, 2005 2:28 pm

men pa tale hondica čezdali bol ratuje...na začetku mi je bla grda zdej mi je pa kr lepa ratala :)( čez neki časa mi bo pa zelooo zelooo lepa :lol: )
komi čakam da jo vidm v živo 8)
lp
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr avg 17, 2005 3:28 pm

Ni tako napačna. Najbolj mi je pa všeč šalthebl (volvos60.press)! :P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če avg 18, 2005 11:31 pm

Dodatne sličice ameriške limuzine in coupeja:

Slika
Slika
Slika

Armaturka gre v isto smer, vendar je preprostejša. Je treba kar močno pomisliti, kolikšne razlike, a ko sliki pošteno primerjamo, ugotovimo, da je evropska armaturka popolnoma vesoljska v primerjavi s tem:

Slika

In pa še pogled na hibridno verzijo. Od osnovnega modela se razlikuje po avantgardnih platiščih:

Slika

LP,
Joie

mondy
Novinec

Napisal/-a mondy To avg 23, 2005 8:20 pm

Se par slik

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr avg 24, 2005 3:22 pm

Jst pravim da bo mela boljso lego kot golf in a3 :D
Honde z posamicnimi obesami so ze nehal delat :D (verejtno so meli dobr razlog)
@Vso: honda dalec za nemci po kakovosti izdelave HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... HAHAHAHAHAHAHAHA

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr avg 24, 2005 5:42 pm

crxman je napisal/-a:men pa tale hondica čezdali bol ratuje...na začetku mi je bla grda zdej mi je pa kr lepa ratala :)( čez neki časa mi bo pa zelooo zelooo lepa :lol: )
komi čakam da jo vidm v živo
lp

Men se je pa na zacetku lepa zgledala zdej pa vse manj, zgleda mi kot da so nardil ful lep spredn del zadi pa kot da se niso nc potrudl. Golf se mi se vedno zdi tisti naj. v tej klasi

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr avg 24, 2005 6:12 pm

Ma klasika...avto je treba najprej spluvat ne konzervativci....tole je raketa ;) Golf je pa zame oblikovan brez domišlije, še korak nazaj od 4ke. Ste opazl da je tole prva honda ki ma potovalni računalnik?

p.s.: fotr mel prej pasata l99, pa je armatura velik bl jamrala k pri accordu, da ne govorim še o ostalih stvareh ki so jamrale....tolk o izdelavi in mojih izkušnjah
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov