Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko So maj 23, 2009 9:55 am

bleh... zgleda kot visoko breja X-šestica :P .

jim pa Citroen, za ambientalno osvetlitev kabine, čestita in jih pozdravlja :P ;) :

Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply So maj 23, 2009 12:34 pm

Meni je pa všeč.

Kaj si morem. Veliko ljudem tudi X6 ne potegne, pa ste se ga kar nekako navadili.

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz So maj 23, 2009 2:53 pm

Meni je avto noro všeč:) pa ne vem zakaj. Mogoče res zato ker je malo drugačen. Bo pa po vsej verjetnosti uvrščen nad navadno serijo 5, sploh cenovno, čeprav je le ena izmed različic. Najverjetneje jo bo presekala po udobju ter vseh gadget-ih, ki jih bo avto ponujal. Notranjost je pa samo za prste obliznat :DDD

Pač avto za takšne, ki vedo zakaj takšen avto sploh kupijo. (čeprav skoraj nihče ne "potrebuje" točno tak tip vozila, ki ni ne tič ne miš) Upam samo da ne bo to another BMW čez 10 let, ki si ga bodo privoščili 18letniki za male denarje, ko bo pa prišel servis se bo pa avto znašel na avto.netu
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So maj 23, 2009 5:35 pm

Ogabno...nimam drugega komentarja...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Po maj 25, 2009 8:46 am

Pa folk pravi kolk je C6 čudn - give me a break.
Ne me razumet narobe, notrnjost (predvsem osvetlitev) mi je zakon, sam zunanjost (predvsem s strani in pa zadek) je pa :nae , zadek je pa žal konkurenca Sangyong Actyonu (OK, malo pretiravam):

http://images.businessweek.com/ss/05/11/whatsnewcars/image/ssangyong-actyon04.jpg

Moram pa reči, da nadvse cenim BMW, sploh kot prestižno znamko, da si upa dati take oblike v serijsko proizvodnjo ala 5 GT, X6,... to pa kapo dol. ;)

Lp
Zadnjič spremenil CITROENAR ŠT 1, dne Po maj 25, 2009 9:05 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Po maj 25, 2009 8:59 am

Ne vem zakaj ampak pri zadku dobim asociacijo na priusa.

Drugače pa zgleda kot da bi se mu en slon usedel na zadnji konec, za zaključek pa še eno brco od zadaj. Ostalo je pa v redu, notranjost sploh.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Po maj 25, 2009 9:04 am

erixon je napisal/-a:Drugače pa zgleda kot da bi se mu en slon usedel na zadnji konec, za zaključek pa še eno brco od zadaj.

:har :har :rofl :rofl
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Po maj 25, 2009 10:53 am

Ta avto predstavlja vse, kar je narobe z BMW-jem. Recimo, meni je nova sedmica fenomenalen avto, oblika, notranjost, tehnika, vse ... In imela je bolj dodelano notranjost od vseh bmwjev, lepše, čistejše linije, itd. Temu se reče vsaj malo ekskluzive. In kaj zdaj? Notranjost bojo dobili vsi modeli več ali manj enako (dobro, tam od serije 5 dalje), na ta kupček nesreče od GT-ja so šli pa še zadnje luči od sedmice direkt nalimat, sam mal so jih potumbali da gor pašejo ... Pustimo ob strani dejstvo, da je ta avto grd ko smrt, da je neproporcionalen in da zgleda kot facelift tiste Dacie Liberta, k jo je Lignage nalimu za avtomobilsko uganko. Tukaj je pomembno le, da s to kripo sedmica zgubi na ugledu. In to precej. Bmw je ratal ko Audi - en in isti avto, sam mal potumban pa obrezan, da paše komurkoli (zato bi lahko imeli cifre od XS do XXL namesto A3 do Q7). Da me ne boste razumeli, tako Audiji kot Bmwji niso slabi avtomobili, daleč od tega, samo to, kar se dogaja zadnje čase, je pa generika beyond vseh kitajcev, ki jih tako vneto kritizirate. Kako bo nekdo upravičil nakup recimo čez dve leti nove sedmice in se dobro počutil ob tem, če bo nekdo za tretjino cene kupu avto z enakimi lučmi spredaj in zadaj ter isto notranjostjo (novo Bmw 1). Če vzamem za primer recimo Renault - če kupite Clia al pa Meganea al pa Laguno, dobite drugačne števce, drugačne komande za klimo in radio - to je tisto malo, da veš, kateri avto voziš ... Zanimivo, da cenovno dostopnejše znamke vsaj malo vedo, kaj to pomeni ekskluziva ...

Lp!

Uporabniški avatar
Car-t-maN
Novinec

Napisal/-a Car-t-maN Po maj 25, 2009 11:08 am

@modri D.
Se popolnoma strinjam s tabo! Dobr da je Mercedes še vedno Mercedes in je vsak model skoraj različen :)
Avto ni avto če nima trikrake zvezde na nosu

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 25, 2009 12:19 pm

notranjost je pa :bow :bow :bow :bow :bow
Slika

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po maj 25, 2009 2:29 pm

Že oblika X6 je za moje oči čisto nesprejemljiva in mi izgleda res čudno. In ne... to ni dovolj, potem naredijo še nekaj večjega :? Plus tega se pa niti ne potrudijo, da bi avto izgledal vsaj malo dinamično.

In tudi meni se zdi, da si s takimi čudnimi oblikami samo kvarijo ugled drugim običajnim modelom in znamki. Ampak verjetno si ga v resnici ne, saj se očitno vse kar ima na sebi Bmw-jev znak dobro prodaja. Če bi bil tole Ssangyong bi bilo pa cel kup zgražanja.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 25, 2009 3:23 pm

čeprov X6 sem se jst zdj kr navadu, pa še kr veliko jih je na cesti.
Slika

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Po maj 25, 2009 7:07 pm

Še ena zanimiva animacija:

http://www.youtube.com/watch?v=immRlZg9xkE
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Po maj 25, 2009 7:23 pm

Men se pa X6 dopade, mi je hud - sam ga nikol ne bi mel kot 1. al pa 2. avto, ker je preveč neuporaben, tko kot x5 ;)

Sam tale animacija pa je - kaj je point zložljivih sedežev, če se pa "zložijo" na 45 stopinj? Pa tist zajetn sredinski del tud ne vem kok bo všeč preobilnim Američanom, za katere je ta avto zih mišljen ... Najboljš je pa primerjava višin sedeža - tam se lepo vid, da je avto čist brez pomena - če hočš neki neuporabnga, kupš X6, če čš pa ornk karavana pa 5 touring kupš - tiste 2cm v višini sedenja se popolnoma nič ne pozna.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Po maj 25, 2009 8:09 pm

meni se v hyundaiu tudi tako naslonijo sedeži nazaj (za spanje), zložijo pa se lepše in to trije ne dva kot jih ima ta bmw pa kaj naj zdej. Je stara fora.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To maj 26, 2009 10:21 pm

Bi bilo fino, če bi si vzel kdo od moderatorjev sekundo časa in popravil naslov teme!

Uporabniški avatar
the_red
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a the_red Sr maj 27, 2009 11:47 am

Ma meni se ne dopade... GT = Grd ko Traktor :P

Kabina pa izgleda dobro ;)
Briši, ide Micubiši !!!

Uporabniški avatar
Doktor
Novinec

Napisal/-a Doktor Če maj 28, 2009 5:36 pm

BMW "tipa teren" - prodajna paleta je namreč proti konkurentoma skromna, slednja pa sta na "tanek led" izven klasičnih, tradicionalnih razredov že stopila - z različnimi uspehi.

Oblika gor ali dol, lepa ali grda ... vozne in ostale lastnosti bodo brez dvoma BMW-ju primerne.

LP

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Če maj 28, 2009 5:50 pm

Grdo. Mislm, kam je šel BMW. Po tem, ko jim je uspelo narest ena izmed najlepših avtob (3 coupe in X5) sedaj podirajo rekorde v obratni smeri - narest dva najgrša (tole skropucalo in X6). Konkurira jim samo še tisti kitajski Sangyong (al kako se že napiše). Škoda za BMW, ker sem ravno mislu, da bom od njih lahko pričakal še nekaj lepih avtov.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov