bass je napisal/-a:Mene je notranjost najprej na fotkah lepo presenetila, a ko sem se usedel v Jag-a za 55k€ in videl tisto ceneno "les-wanna-be" plastiko na konzoli, me je vse minilo.
Jaguar ima pravi les v notranjosti, bass

bass je napisal/-a:Mene je notranjost najprej na fotkah lepo presenetila, a ko sem se usedel v Jag-a za 55k€ in videl tisto ceneno "les-wanna-be" plastiko na konzoli, me je vse minilo.
modri D. je napisal/-a:bass je napisal/-a:Mene je notranjost najprej na fotkah lepo presenetila, a ko sem se usedel v Jag-a za 55k€ in videl tisto ceneno "les-wanna-be" plastiko na konzoli, me je vse minilo.
Jaguar ima pravi les v notranjosti, bassSe pa splača dokupiti temnejši furnir, navaden je presvetel in prekičast za tako notranjost
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
modri D. je napisal/-a:3.0 V6 HDi pride letos ven :) Če že bo imel manj konjev kot Jag, bo to verjetno zaradi prednjega pogona, ki bo taki konjušnici je stežka kos. V Auto, Motor und Sport napovedujejo 3.0 hdi v C6 za oktober oz. november.
http://www.citroen-pla.net/portal/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=2536
marej je napisal/-a:mogoče kdo kje ve a audi bmw pa mercedes mata taprav les
bass je napisal/-a:modri D. je napisal/-a:bass je napisal/-a:Mene je notranjost najprej na fotkah lepo presenetila, a ko sem se usedel v Jag-a za 55k€ in videl tisto ceneno "les-wanna-be" plastiko na konzoli, me je vse minilo.
Jaguar ima pravi les v notranjosti, bassSe pa splača dokupiti temnejši furnir, navaden je presvetel in prekičast za tako notranjost
Sorry, tisto je kvečjemu nek tanek furnirček čez debelo plastično podlago če mene vprašaš, that does wood not make. Zelo cenen občutek...da ne omenjam XK-ja, tisto je šele overpriced piece of mondeo dash. V glavnem razočaran z notranjostjo novih jagov, pravim, tole z XFom me je minilo in sem šel iz salona. Moram pa pohvalit ergonomijo in skritizirat preglednost, ker je neobstoječa.
XJ in pa stari XK, to so spomeniki britanski notranjosti...veliko lesa, malo kroma, pika.
Zdaj pa XF znotraj hoče biti arhitectural designed kot aston. Not happenin'. Sploh tisto svetlo kvazileseno sranje je (v nasprotju z astonom v svetli izvedbi notranjosti) brca v temo.
Za ta denar človek pričakuje več, z razlogom je BMW5 tako prodajan, tudi če ni najlepši...kvaliteten je in za svojo ceno ponudi to kar se pričakuje.
martin_krpan je napisal/-a:Jaguar je potrdi, da bodo v prihodnosti predstavili še XF roadster in XF coupe. Pri Auto Express-u so se potrudili in predstavili svojo vizijo bodočega kupeja.
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... _roar.html
Set to go head-to-head with the big dogs in the high-performance luxury sedan segment, the XFR draws its motive force from a new version of Jaguar's AJV8 that's larger at 5.0 liters of displacement and supercharged to produce 510 bhp and 460 lb-ft of torque. That's good for a 0-60 mph run of just 4.7 seconds and a electronically limited top speed of 155 mph. The XFR is also fitted with new 20-inch Nevis alloy wheels and larger brakes with calipers bearing the "R" logo.
The XFR also features a number of exterior tweaks that emphasize its sporting intentions, including a new front end with a new bumper design incorporating large, chrome trimmed air inlets on either side, hood vents, new fenders, side sills, a decklid spoiler, and new rear bumper that wraps around four exhaust pipes.
The interior is also gussied up with new dark aluminum trim, sports seats bearing the "R" logo and a sport steering wheel.
modri D. je napisal/-a:Ehm ... A mi ga kdo kup? Prosim prosim?Meni je fenomenalen (klinc pa M5 op.p.
)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov