Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko To apr 11, 2006 2:55 pm

lep, ni kej :)

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Re: Nova Serija 3 (Coupe' & Convertible)

Napisal/-a don CONSIGLIO To apr 11, 2006 4:41 pm

Sh3bO je napisal/-a:
don CONSIGLIO je napisal/-a:Pa dajmo raje govorit o vozilu. Gre za kupe in brezstrešno verzijo znamenite beemvejeve trojke. Največja novost pri tem je definitivno trda streha za cabrio varianto, kar je premierna novost za BMW.

Vsi imamo pravico povedati svoje mnenje, zato OSEBNO mislim, da zgornji stavek ne drži. Po moji logiki BMW ne bo naredil CCja v tem avtomobilskem razredu, ker bi zelo močno hodil v zelje njegovemu kupejevskemu bratu. Če postavijo CCja na cesto, ne vidim razloga, da bi ljudje kupovali kupeja, saj dobiš za cca. 500k SIT več denarja 2 avtomobila v enem. Pa tudi če se voziš le z zaprto streho.
Za primer bi omenil mercedesa. Vsi vemo da je pionir na področju trdih streh na kabrioletih (SL, SLK), ampak na CLK kabrioleta pa niso vgradili trde strehe. Zakaj? Ker potem ni razloga, da bi sploh imeli kupeja. To se lepo vidi tudi pri drugih znamkah: Peugeot in Renault: 206 CC, 307 CC in Megane CC nimajo kupejevskih bratov.
Upam da imam prav... :D

No, očigledno bom imel prav jaz :D Namreč, kot sem že več kot leto nazaj trdil bo prav E93 prvi BMW s trdo streho. Tukaj imamo nekaj, sicer starih (in tudi tukaj že predstavljenih) spyshotov, ki to jasno nakazujejo in pa tudi eksluzivne informacije s strani enega najbolje obveščenih ljudi o BMW v Sloveniji:

Moletko je napisal/-a:No, zdaj ko smo le še teden dva od predstavitve E92, preusmerimo malce pozornost na E93 cabrio.

Predstavitev bo predvidoma septembra - z obilico novh barv: Petrol Jade, Sunset Orange, Inca Silver, Tunis Blue. In zložljivo kovinsko streho. Ter motorji enakimi kot E92 coupe.

Konec meseca se začne snemanje za predstavitvene materiale v Panami, Braziliji, ZDA (Florida) in Franciji. Pričakujete spet obilo spektakularnih ozadij: moderno arhitekturo (muzej), vožnjo med vodnimi površinami (morje) - in če bo uspelo: vožnjo po "zraku" (oblaki). Izbuljen pogled

Uganite, kdo je kopiral BMWjevo idejo za Glasgow Science Centre kot kuliso (za E92 fotke)? "Nek" konkurenčen prihajajoči roadster bo imel enako kuliso. Copycats!

Še dva tedna do razkritja Coupe'ja in septembra Cabrio torej!

LP,
don CONSIGLIO
Priponke
E93-cabrioHT1.jpg
E93-cabrioHT.jpg
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Re: Nova Serija 3 (Coupe' & Convertible)

Napisal/-a Shebo Pe apr 14, 2006 3:28 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:
don CONSIGLIO je napisal/-a:Pa dajmo raje govorit o vozilu. Gre za kupe in brezstrešno verzijo znamenite beemvejeve trojke. Največja novost pri tem je definitivno trda streha za cabrio varianto, kar je premierna novost za BMW.

Vsi imamo pravico povedati svoje mnenje, zato OSEBNO mislim, da zgornji stavek ne drži. Po moji logiki BMW ne bo naredil CCja v tem avtomobilskem razredu, ker bi zelo močno hodil v zelje njegovemu kupejevskemu bratu. Če postavijo CCja na cesto, ne vidim razloga, da bi ljudje kupovali kupeja, saj dobiš za cca. 500k SIT več denarja 2 avtomobila v enem. Pa tudi če se voziš le z zaprto streho.
Za primer bi omenil mercedesa. Vsi vemo da je pionir na področju trdih streh na kabrioletih (SL, SLK), ampak na CLK kabrioleta pa niso vgradili trde strehe. Zakaj? Ker potem ni razloga, da bi sploh imeli kupeja. To se lepo vidi tudi pri drugih znamkah: Peugeot in Renault: 206 CC, 307 CC in Megane CC nimajo kupejevskih bratov.
Upam da imam prav... :D

No, očigledno bom imel prav jaz :D Namreč, kot sem že več kot leto nazaj trdil bo prav E93 prvi BMW s trdo streho. Tukaj imamo nekaj, sicer starih (in tudi tukaj že predstavljenih) spyshotov, ki to jasno nakazujejo in pa tudi eksluzivne informacije s strani enega najbolje obveščenih ljudi o BMW v Sloveniji:

Moletko je napisal/-a:No, zdaj ko smo le še teden dva od predstavitve E92, preusmerimo malce pozornost na E93 cabrio.

Predstavitev bo predvidoma septembra - z obilico novh barv: Petrol Jade, Sunset Orange, Inca Silver, Tunis Blue. In zložljivo kovinsko streho. Ter motorji enakimi kot E92 coupe.

Konec meseca se začne snemanje za predstavitvene materiale v Panami, Braziliji, ZDA (Florida) in Franciji. Pričakujete spet obilo spektakularnih ozadij: moderno arhitekturo (muzej), vožnjo med vodnimi površinami (morje) - in če bo uspelo: vožnjo po "zraku" (oblaki). Izbuljen pogled

Uganite, kdo je kopiral BMWjevo idejo za Glasgow Science Centre kot kuliso (za E92 fotke)? "Nek" konkurenčen prihajajoči roadster bo imel enako kuliso. Copycats!

Še dva tedna do razkritja Coupe'ja in septembra Cabrio torej!

LP,
don CONSIGLIO

Naj ti bo don :oops: :oops:

Mogoče veš od kod ima Moletko toliko informacij?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe apr 14, 2006 3:37 pm

Kolikor je meni znano je zaposlen precej visoko na BMWju. Sicer ga ne poznam osebno, vendar se je večina njegovih napovedi izkazale za zelo točne, tako da je zelo kredibilen vir ;)

Aja, pa da ne boš mislil, da je tisti moj navedek mišljen kot da se hočem delat preveč pametnega, ampak sem si prav zapomnil, ko si mi takrat tisto napisal in nisem imel nobenih točnih info, s katerimi bi ti kontriral..... :P

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe apr 14, 2006 4:08 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:Kolikor je meni znano je zaposlen precej visoko na BMWju. Sicer ga ne poznam osebno, vendar se je večina njegovih napovedi izkazale za zelo točne, tako da je zelo kredibilen vir ;)

A ni tako da ima on vir od nekoga na BMW-ju...če je res zaposlen bi pa lahko spet kakšen prospekt ušel predčasno k nam :EE
no v vsakem primeru je napisal že veliko relativno zanesljivih informacij... :)
Ne vem pa kaj tako zavlačujejo s tem coupejem... :evil:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Pe apr 14, 2006 7:36 pm

Ker se star še vedno zelo dobro prodaja in ker so lanseral Z4 Coupe.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So apr 15, 2006 1:26 pm

Tinček je napisal/-a:Ker se star še vedno zelo dobro prodaja in ker so lanseral Z4 Coupe.

Vprašanje je bilo bolj v smislu prikritega sporočila, da bi ga nekateri že radi videli in ne toliko zaradi katerih "realnih" razlogov ga ne pokažejo :)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po apr 17, 2006 11:02 am

No pa da slike prekopiram iz na novo odprte teme:

Slika

Slika

Slika

Osebno mi je lep za pop.... ;) ;)

To bi mel. Ampak ni €€ :x
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Po apr 17, 2006 11:10 am

Čist presenečen. Dobr jim je ratal.

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Po apr 17, 2006 11:33 am

Meni je naravnost krasen. Lep zadek (sicer zelo podoben novemu Saabu 9-5) in dober prednji konec (presenetljivo drugačen od limuzine). Najlepša pa mi je bočna linija. Odlično.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Po apr 17, 2006 11:49 am

pa še ena slika od mene, za predstavo, kako bi zgledal z drugačnimi lučmi

Slika

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Po apr 17, 2006 12:42 pm

Original je lepši.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po apr 17, 2006 2:52 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:Meni je naravnost krasen. Lep zadek (sicer zelo podoben novemu Saabu 9-5) in dober prednji konec (presenetljivo drugačen od limuzine). Najlepša pa mi je bočna linija. Odlično.

Jaz sem tudi najprej, ko sem videl te zadnje luči, pomislil na prenovljenega SAABa 9-5.
Luči zadaj so res podobne.

Dokaz:

Slika

lp, mm

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Po apr 17, 2006 10:07 pm

Ko sem jaz videl zadnje luči, sem najprej pomislil na kakega poceni Japonca. Svoj čas ste Bangla hoteli linčati, zdaj boste zbirali po jurja, da se bo vrnil nazaj...

LP,
Joie

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po apr 17, 2006 10:38 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Ko sem jaz videl zadnje luči, sem najprej pomislil na kakega poceni Japonca. Svoj čas ste Bangla hoteli linčati, zdaj boste zbirali po jurja, da se bo vrnil nazaj...

A Bangla ni več pri BMW-ju :?:

Nekaj časa nazaj sem bral, da so se nekateri Evropejci ostro pritoževali nad oblikami novih BMW-jev, v Ameriki so se pa izjemno dobro prodajali. Torej odhod Bangla lahko smatramo kot zmago Evropskega okusa nad Ameriškim :?:

lp, mm

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Po apr 17, 2006 11:01 pm

Bangle je po mojem še pri BMW-ju, vendar mu trikrat na dan dajo malicati Currywurst...
Ta možakar (sicer Američan po rodu, če se ne motim), je zaslužen za vrsto stvari:
-BMW je prihajal med naslovnice ne samo avtomobilističnih medijev
-BMW je postal predmet strastnih debat
-BMW je prav z njegovo pomočjo dosegal prodajne rekorde
-Bangla je začela kopirati vesoljna Nemčija, ki ga je še dan prej hotela linčati (armaturka razreda S, priročna ročica avt. menjalnika, iDrive itd.)

Če mene vprašaš, oblikovni genij.

LP,
Joie

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček To apr 18, 2006 1:07 am

Joie de vivre! je napisal/-a:

LP,
Joie

:con :tomidelej:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To apr 18, 2006 5:50 am

oba sta mi oblikovno izredno vsec, tako kupe, kot cc - dokler mu ne bodo riti na previsoki temperaturi oprali, da mu v eno cudno obliko skupaj skoci, tako kot focusu

glede kupeja pa, bo zanimivo na m verzijo pocakat =I
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To apr 18, 2006 9:38 am

Joie de vivre! je napisal/-a:Bangle je po mojem še pri BMW-ju, vendar mu trikrat na dan dajo malicati Currywurst...
Ta možakar (sicer Američan po rodu, če se ne motim), je zaslužen za vrsto stvari:
-BMW je prihajal med naslovnice ne samo avtomobilističnih medijev
-BMW je postal predmet strastnih debat
-BMW je prav z njegovo pomočjo dosegal prodajne rekorde
-Bangla je začela kopirati vesoljna Nemčija, ki ga je še dan prej hotela linčati (armaturka razreda S, priročna ročica avt. menjalnika, iDrive itd.)

LP,
Joie

Se strinjam. 8)
Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] To apr 18, 2006 10:47 am

Joie de vivre! je napisal/-a:Ko sem jaz videl zadnje luči, sem najprej pomislil na kakega poceni Japonca. Svoj čas ste Bangla hoteli linčati, zdaj boste zbirali po jurja, da se bo vrnil nazaj...

LP,
Joie

Dobro povedano!
Tudi meni deluje zadek kot kopija kakega japonca ali korejca.
Pa brez zamere BMW fani ;)

aja: a bo v tem kupeju premiero doživel že tolikokrat omenjeni turbo motor?
Let there be rock!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov