Hvala za obrazložitev, sadjarski kolega... Mene tut zlo motijo teme v katerih ljudje neobjektivno primerjajo avte (ah, to je falus BMW ga popapa...), sam ce je ksn avto nov na trgu je po mojem mnenju neizbezno, da se ga primerja z ze obstojecimi modeli vsaj iz aspekta kaj ponuja za ceno...
hmmm... kaj smo pol ugotovil, da sm jst bebec in da je normalno da stane avto z tako notranjostjo (z, ne pozabimo, prvovrstnimi materiali, lol) vsaj 2krat vec kot cel avto ki ima boljse vozne lastnosti (pod to ne mislim udobja temvec lego, zaviranje...) je bolj zanesljiv in je priblizno enake velikosti, ima enako število vrat, sedežev, ima enak pogon, ima na istem mestu motor, je tehnično vsaj isto napreden... :P
drugac se pa stvari primerjajo po kriterijih:
recimo:
Neprimerjlivost: cena, oprema, občutek v notranjosti(ne vem kako vi temu recete),
povsem druga ciljna skupina (bogati aktivni ljudje ki imajo radi image-recimo...)
Primerljivost: sm ze ene 15krat napisal...
nekateri primerjajo avte po enih kriterijih drugi po drugih (me prav zanima ce bo po tem postu se ksn pametnjakovic ugotovil da se teh avtov ne da primerjat)