Hmm...Tigra je tut kr všečna

LP
metallic je napisal/-a:Men se zdi vivaro še vedno najbolj izviren in drzen opel...
Lignage je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Men se zdi vivaro še vedno najbolj izviren in drzen opel...
Vivaro je zagotovo najbolj izviren Opel; o tem sploh ni dvoma!
Naj vzamemo primerjavo z novim Grande Puntom. Novi Punto ima v primerjavi s Corso dvobarvno armaturo v lepih barvah, ima svoj logotip... in vsaj kakšen tak detajl bi rabila tudi nova Corsa, ki bi bil recimo značilen samo za njo...
Res škoda da jim pri Oplu manjka smisla za oblikovanje takih detajlov, ki bi pripomogli k izboljšanju identitete posameznega modela.
lp, mm
drugmirko je napisal/-a:ziher je Vivaro najbol izviren... najbrž zato ker je, tako kot je Movano Master, Vivaro v bistvu Renault Trafic :P .
drugmirko je napisal/-a:kar se pa Cose in Punta tiče... glede na to, da sta v osnovi skupaj razvijana dvojčka ene tehnične platforme, je kr fajn, da si nista pretirano podobna. čeprav je definitivno res, da ji absolutno nebi škodla veliko manjša podobnost z Astro!
drugmirko je napisal/-a:ko vsi modeli ene hiše furajo en, kao hišni dizajn, vse skupej rata en blagi dolgcajt! C2 in C3 sta recimo tudi avta iste hiše. še več, v bistvu gre celo za en/isti avto, ker je C2 sam trivratna verzija C3! pa bi verjetno tudi na avto forumih, polnih "avto fanov in poznavalcev" težko našel koga, ki mu je to jasno! kaj šele očitno!
don CONSIGLIO je napisal/-a:HUH...!?
Zdi se mi, da je niso z nobenim vtisom do sedaj prav dobro zadeli...
Ko sem gledal tvoje zadnje slikce, mirko:
1.slika: FOX?!
2.slika: GRANDE PUNTO?! (ta je še najbolj logična, glede nato, da je isti avto)
3.slika: CLIO?!
Res, ful podobnosti, ampak mi deluje še vedno zelo prepričljivo.
LP,
don CONSIGLIO
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov