HajdukS je napisal/-a:Pateticne izjave mi rece clan tega foruma... Smeh...
Neki me zanima, zakva si tuki, če smo po tvoje sami kekci?

A se rad družiš z takimi?

metallic je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:Pateticne izjave mi rece clan tega foruma... Smeh...
Neki me zanima, zakva si tuki, če smo po tvoje sami kekci?![]()
metallic je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:Pateticne izjave mi rece clan tega foruma... Smeh...
Neki me zanima, zakva si tuki, če smo po tvoje sami kekci?![]()
Kaj ti mislis da servisov ni al kaj?HajdukS je napisal/-a:PA tudi ce servisi so verjemi da ne bo noben od nas zvedel kako pogosti so.
2.) Primerjas 8 litrsko masino z 3 litrsko glede zanesljivosti pri istih konjih. Res zalostno za TEHNOLOSKI BISER CLOVESTVA.
V cem je nateg? Skoz že pojasnjujes pa nic ne dokazes. Da je drag? Ja ker drug avto pa ma vse to pa da je cenejši?Ma dj zdj sm pa ze zivcen. koncujem debato, vi si ga pa se naprej drkajte na ta nateg VW-na
(ni cudno da morajo nemske firme take poteze delat itak je cela industrija in razvoj v kurcu).
pa se nekaj nisi mi odgovoril kaj dela 10 let star 3 litrski serijski blok motorja v avtih ki imajo po 2-3 k konjev iz avta ki je stal nov okoli 7-8 mio takrat)
Delno ti to pokaze tudi cas 0-100-0milj/h. Vem da niso to ovinki in ni bocnih sil, ampak lepo pokaze da se dobro drzi ceste, se posebej ce je bil najboljsi.Aja pa se nekaj prej si dal cajt z ene najbol ravnih odrptih prog na svetu... Bi rad vidu kasen dirkalnik bi bil veyron od rudnika do bezigrada cez strogi center oz. v normalnem zivljenju
aja se 1x pa k si reku da 2 leti zamude nimata veze v tehnoloskem smislu.
HajdukS je napisal/-a:no comment.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost