sporty je napisal/-a:Zzooommm je napisal/-a:Lahko pa daš še 300k zraven pa si kupiš isto nov avto, recimo Accenta z vso živo opremo in 4 letno garancijo. Boste rekli, da je korejec, samo rajši kupim to, kokr pa Logana.
Ja fak clovek a si ti ze gdaj razmislu kaj pomen 300k? Ce dva starsa vzdrzujeta druzino z vsak po nekih 130k na mesec, jima bo teh prisparanih 300k pri nakupu avta se kako prav prislo... Sploh ce studiras, da se ob takem dohodku komaj prispara kakih par 10k na mesec. Eni pa ne znajo razmislat
...
LP
INFINITI je napisal/-a:Ko je že nekdo omenil Dacio Logan - danes sem bral autobild in so dali primerjalni test: za isti keš novo dacio ali rabljenega golfa IV. In jao, jao; vedel sem da dacia ni bog-ve-kaj, ampak kako sranje je ta avto je pa res presenečenje. Pazi zdaj to test zavor 100-0; 53 METROVZnotraj drek od materijalov, lega konjske vprege - ker osel bo to kupil
don CONSIGLIO je napisal/-a:INFINITI, sem si dovolil tvoj podatek prenesti še v to temo, keer se mi zdi zelo vmesen:INFINITI je napisal/-a:Ko je že nekdo omenil Dacio Logan - danes sem bral autobild in so dali primerjalni test: za isti keš novo dacio ali rabljenega golfa IV. In jao, jao; vedel sem da dacia ni bog-ve-kaj, ampak kako sranje je ta avto je pa res presenečenje. Pazi zdaj to test zavor 100-0; 53 METROVZnotraj drek od materijalov, lega konjske vprege - ker osel bo to kupil
Jaz sem se do sedaj držal malo bolj nazaj, kar se tiče tega Logana. Sem si rekel "ideja je zelo na mestu, počakajmo na prve teste", zdaj pa nimam več nobenih zadržkov. Moje mnenje je, da je ta avto nevaren in ni nič bolj ugoden od ostalih v tem cenovnem razredu. Tudi če je večji. In Renault ni dobrodelna organizacija za družine z nizkimi prihodki![]()
LP,
don CONSIGLIO
metallic je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:INFINITI, sem si dovolil tvoj podatek prenesti še v to temo, keer se mi zdi zelo vmesen:INFINITI je napisal/-a:Ko je že nekdo omenil Dacio Logan - danes sem bral autobild in so dali primerjalni test: za isti keš novo dacio ali rabljenega golfa IV. In jao, jao; vedel sem da dacia ni bog-ve-kaj, ampak kako sranje je ta avto je pa res presenečenje. Pazi zdaj to test zavor 100-0; 53 METROVZnotraj drek od materijalov, lega konjske vprege - ker osel bo to kupil
Jaz sem se do sedaj držal malo bolj nazaj, kar se tiče tega Logana. Sem si rekel "ideja je zelo na mestu, počakajmo na prve teste", zdaj pa nimam več nobenih zadržkov. Moje mnenje je, da je ta avto nevaren in ni nič bolj ugoden od ostalih v tem cenovnem razredu. Tudi če je večji. In Renault ni dobrodelna organizacija za družine z nizkimi prihodki![]()
LP,
don CONSIGLIO
Nevaren?![]()
![]()
Izjava leta stari!
![]()
1) avto ima zavorno pot 0d 100-0 42m z zimskimi pnevmatikami (afm) in 52 pri AM... OK, recimo da je 42 z letnimi.![]()
2) glede na to, da se bo avto vozu 100 na avtocesti in 60 izven naselja je res nevaren, ampak ne zarad svoje zasnove, ampak voznika.![]()
![]()
Da ni bolj ugoden od ostalih?![]()
![]()
No, dej poglej v cenik kaj dobiš za 1.5M...![]()
In katera avtomobilska znamka JE dobrodelna organizacija?
Kot že 100× rečeno, če rabiš zgolj prevozno sredstvo za svojo familijo NE dobiš boljšega NOVEGA avtomobila. V kakšnem iranu, indiji,... verjetno pomemben podatek, glede na to, da te države verjetno niso posejane z dilerji, ki prodajajo par let stare golfe za enak dnar.
lenivec je napisal/-a:uh je še bo vam frajerčkom zagustlo pa bomo vidli ko bota dva froca pri bajti pa samo en zaposlen, kaj bote kupovali... pa ko bo treba kupit stanovanje, ap treba froce v šolo spravit pa pol kupujte jajčka za 1mio ker je racionaln nakup... sam malo je treba pomislit da mali avto ni primern za familijo, rablen avto se nikol neve kaj se je dogajalo z njim, sploh zdaj v času napizdovanja, pa še razlika je v novi pa rablen avto, en ma garancijo en je nima...
ampak važno je da da ste vsi pouni perja, živite pri mamah in itak ni noben problem celo plačo zapičit sam za avto...
dajte mal razmislit. fak ej razvajeni vsi po vrsti. eni nerabijo avta zato da prekrijejo da majo malega kurca, eni rabijo avto da peljejo froce v šolo, grejo do bakice, kdaj na morje, kdaj smučat itd...
fak ej razvajeni vsi po vrsti. eni nerabijo avta zato da prekrijejo da majo malega kurca, eni rabijo avto da peljejo froce v šolo, grejo do bakice, kdaj na morje, kdaj smučat itd
pugi405 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:uh je še bo vam frajerčkom zagustlo pa bomo vidli ko bota dva froca pri bajti pa samo en zaposlen, kaj bote kupovali... pa ko bo treba kupit stanovanje, ap treba froce v šolo spravit pa pol kupujte jajčka za 1mio ker je racionaln nakup... sam malo je treba pomislit da mali avto ni primern za familijo, rablen avto se nikol neve kaj se je dogajalo z njim, sploh zdaj v času napizdovanja, pa še razlika je v novi pa rablen avto, en ma garancijo en je nima...
ampak važno je da da ste vsi pouni perja, živite pri mamah in itak ni noben problem celo plačo zapičit sam za avto...
dajte mal razmislit. fak ej razvajeni vsi po vrsti. eni nerabijo avta zato da prekrijejo da majo malega kurca, eni rabijo avto da peljejo froce v šolo, grejo do bakice, kdaj na morje, kdaj smučat itd...
To kar govoriš je čista realnost. Ni kaj dodati. Se je pa za zamislit, kako moj kolega (upam, da ne bere tega) stanuje doma pr tstarih... ni važn kolk je star...in načrtuje da bo plunu za en avto 7 mio SIT (namesto da bi si za ta dnar omislu neko hišo in šel na svoje - se osamosvojil). Mama hotel ja... se da pršparat.. še posebej če maš dobro plačo pa nč frocov ....
Jst bi tut šel na svoje pa zato (še) nimam realnih možnosti.... Moj point pa je v glavnem ta, da lahko ga nekateri serjejo če je vsega dost... Če nimaš nič pa nimaš kej... če me razumete...
Zzooommm je napisal/-a:Logan je pa tko kvalitetno narejen, da se nič ne kvari (pa dele ma tud pocen... NOT). Poglej kok te pride npr. zračni filter za Golfa 2... celih 800 SIT. S takim avtomobilom imaš minimalne stroške (če je zgonjen je pač drugo).
Nikjer nisem napisal, da je Golf 2 VW in da je to ime ter da se je treba imena Dacia sramovat. Pokaži mi tvoj doktorat iz psihologije, da si me ocenil za povprečnega slovenca.
Tukaj vidim, da ne bomo prišli skup in bom raje nehal, preden se še skregamo. Zaradi mene je lahko Logan najboljši avto na Zemlji.
Zdi se mi pa zanimivo, da Logana zagovarjajo večinoma ljudje, ki so pristaši Renaulta in FIAT-a.
kljukec je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:uh je še bo vam frajerčkom zagustlo pa bomo vidli ko bota dva froca pri bajti pa samo en zaposlen, kaj bote kupovali... pa ko bo treba kupit stanovanje, ap treba froce v šolo spravit pa pol kupujte jajčka za 1mio ker je racionaln nakup... sam malo je treba pomislit da mali avto ni primern za familijo, rablen avto se nikol neve kaj se je dogajalo z njim, sploh zdaj v času napizdovanja, pa še razlika je v novi pa rablen avto, en ma garancijo en je nima...
To kar govoriš je čista realnost. Ni kaj dodati. Se je pa za zamislit, kako moj kolega (upam, da ne bere tega) stanuje doma pr tstarih... ni važn kolk je star...in načrtuje da bo plunu za en avto 7 mio SIT (namesto da bi si za ta dnar omislu neko hišo in šel na svoje - se osamosvojil). Mama hotel ja... se da pršparat.. še posebej če maš dobro plačo pa nč frocov ....
Jst bi tut šel na svoje pa zato (še) nimam realnih možnosti.... Moj point pa je v glavnem ta, da lahko ga nekateri serjejo če je vsega dost... Če nimaš nič pa nimaš kej... če me razumete...
ta tvoj kolega bo vrjetn vrgu vs denar za avto
kakšno bajto že dobiš za 7 mio
grem prec kredit vzet
men recimo tud ni da bi šel na svoje- 21 let študiram
sam sem glede financ realen poleg tega se pa doma dobr štekamo, pa še nč mi ne manka
poleg tega je pa tko če majo starši bajto se men osebno zdi logično da en otrok vstane pri bajti- če je dost velika
zakva bi šel drugam, če si lahko vse tm popedenaš
dacio bo pa kupu človek, ki ve koliko je vredna garancija
aja gets pa dacia sta pa čist v istem razredu
getz je pol maši pa še dražji- dobra primerjava
lp
pugi405 je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:uh je še bo vam frajerčkom zagustlo pa bomo vidli ko bota dva froca pri bajti pa samo en zaposlen, kaj bote kupovali... pa ko bo treba kupit stanovanje, ap treba froce v šolo spravit pa pol kupujte jajčka za 1mio ker je racionaln nakup... sam malo je treba pomislit da mali avto ni primern za familijo, rablen avto se nikol neve kaj se je dogajalo z njim, sploh zdaj v času napizdovanja, pa še razlika je v novi pa rablen avto, en ma garancijo en je nima...
grem prec kredit vzet
sam sem glede financ realen poleg tega se pa doma dobr štekamo, pa še nč mi ne manka
poleg tega je pa tko če majo starši bajto se men osebno zdi logično da en otrok vstane pri bajti- če je dost velika
lp
Da se jo kupit... da... sm če se jo hoče... če se hoče pa doma ostat pr mamici... pol je pa vse predrago
kljukec je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:uh je še bo vam frajerčkom zagustlo pa bomo vidli ko bota dva froca pri bajti pa samo en zaposlen, kaj bote kupovali... pa ko bo treba kupit stanovanje, ap treba froce v šolo spravit pa pol kupujte jajčka za 1mio ker je racionaln nakup... sam malo je treba pomislit da mali avto ni primern za familijo, rablen avto se nikol neve kaj se je dogajalo z njim, sploh zdaj v času napizdovanja, pa še razlika je v novi pa rablen avto, en ma garancijo en je nima...
grem prec kredit vzet
lp
Da se jo kupit... da... sm če se jo hoče... če se hoče pa doma ostat pr mamici... pol je pa vse predrago
kokr jst poznam cene nepremičnin si z 7 mio nimaš kej pomagat-
če pa vež za kakšno vseljivo bajto za 7 mio mi pa povej kje
lublancan je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:uh je še bo vam frajerčkom zagustlo pa bomo vidli ko bota dva froca pri bajti pa samo en zaposlen, kaj bote kupovali... pa ko bo treba kupit stanovanje, ap treba froce v šolo spravit pa pol kupujte jajčka za 1mio ker je racionaln nakup... sam malo je treba pomislit da mali avto ni primern za familijo, rablen avto se nikol neve kaj se je dogajalo z njim, sploh zdaj v času napizdovanja, pa še razlika je v novi pa rablen avto, en ma garancijo en je nima...
grem prec kredit vzet
lp
kokr jst poznam cene nepremičnin si z 7 mio nimaš kej pomagat-
če pa vež za kakšno vseljivo bajto za 7 mio mi pa povej kje
bratranc je kupu bajto za 5 miljonou
seveda ne v centru ljubljane....![]()
tud za 7 se jo da, sam ne dobiš vile ampak manjšo starejšo hiško, vn iz glavnih mest
Po forumu brska: Google [Bot] in 20 gostov