Sicer pa mi je znotraj dokaj všečen, škoda samo da pri nas ne bo toliko opreme kot v nemčiji...
Jaka156 je napisal/-a:Toliko da boste vedeli kaj bo od opreme v posameznih paketih:
Oprema vozil je naslednja:
Life:
gume 185/65 R 15, ročna klimatska naprava, električna stekla spredaj, centralno zaklepanje z alarmom in daljincem v zložljivem ključu, 6 AIR-BAG-ov, ABS, originalni radio s CD in MP3 menjalcem in komandami na volanu, 2 para zvočnikov
Comfort:
Life + : gume 195/65 R 15, avtomatska klimatska naprava, električna stekla tudi zadaj, električna in ogrevana zunanja ogledala, volan nastavljiv tudi po globini, prve meglenke
Style:
Comfort + :
gume 205/55 R 16, alu-platišča, usnjen volan, kombinacija usnja in blaga na sedežih, električno sklopljiva zunanja ogledala, kontrolna lučka za nivo tekočine za pranje vetrobranskega stekla, avtomatsko prižiganje luči ob slabši vidljivosti (v primeru Slovenije je to sicer brez pomena, ampak avto to vseeno ima), merilec pritiska v pnevmatikah
RED_line je napisal/-a:nenenenenen, kaj pa tisti ki ima kromiš feltne in 17" gori? 17 ima ja!
frgo je napisal/-a:Tipično, če boš hotel usnjen volan, kar je za moje pojme dokaj osnovna oprema, boš moral plačat vse žive neumnosti zraven. Po tempomat pa najbrž spet h konkurenci.
INFINITI je napisal/-a:Pri nas ti Hyundai avto trade lahko uvozi tudi takšnega, ki je za drugo tržišče in z drugo opremo. Jaz sem recimo hotel svojega prvega coupeja brez zadnjega spojlerja. Takrat so taki šli v le Italijo in so mi ga zrihtali - mislim, da so oni njim dali potem našega z spojlerjem. Pa celo neka razlika v ceni je bila; tako da sem dejansko dobil še usnje zastonj v njemu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost