Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Če jun 28, 2007 9:31 pm

Očitno nočejo pri Hyundaiu nič prepustiti naključju kar se tiče zvezdnih stez. Avto bo imel piskačev tak kot vsi Renaulti skupaj :lol: :lol: :lol:

Sicer pa mi je znotraj dokaj všečen, škoda samo da pri nas ne bo toliko opreme kot v nemčiji...
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Pe jun 29, 2007 11:42 am

včeraj sem se jih navozil teh i30, tko da bom povedal malo izkušnje.

Avtič je na pogled kr všečen. še posebej od spredaj. linije se lepo usklajujejo in vse. grde so pa zadnje luči ki so prevelike. samo bo že. avto je uporaben 100%. odzadaj za spotnike ima dovolj placa( udobno) tudi če spredaj sedi kdo ki je velik. prtljažnik je precej velik. jz sem navajen na oktavijo samo ta je kr. se tudi lepo odpre in lahko daš komot malo večje stvari notri. izdelava avta je presenetljivo dobra! materjali so zelo kvalitetni in dobro narejeni skupaj. avtoradijo je pregleden, in še ima zaslon ki kaže temperaturo in ... klima je tudi zelo preprosta za uporabo in je dobra kot vsaka druga. zdaj pa še najlepiši del. vsi ga primerjate z ceedom. ampak ni niti malo podoben! avto je veliko lepši za vozit kot ta kia. ni mi jasno kako je možno samo je tko.
aja, še kromiš feltne ... krom je iz plastike (za ženske ki ružijo robnike) tko da če se poruži se za male pare zamenja. to je ql.
kako vleče? moooo... presenetljivo dobro.bencinc je hitrejši od dizla pri višji obratih, dizel pa je pri nižjih isto hiter kot benzinc. za moje pojme vlečeta oba zelooo solidno. lega na cesti je prfektna. z temi avtiči smo se tako naigrali da to ni res. čutiš ga poponoma kako se obnaša.tudi če pripizdiš v nemogoč ovinek ga lahko komot samo z volanom uravnavaš.ročne sploh ne rabiš.res, lega je super. volan je zelo lepo odziven in natančen, mehek ko rabi in vse. in še če je usnjen je toliko bolj pirjeten. največji + pa dobi menjalnik. ta pa je specijalen.mehek, natančen, hiter, ... od dizla je malo bolj trd, mogoče zato ker še ni bil ogret. drugače je že ročka od menjalinka mega in je prav gušt menjavat. all in all je avto osupljiv. če bi imel za kupit golfa ali tega bi 3x dobro razmislil. ker ta ne zaostaja niti malo, temveč obratno. sej, tudi ključ ima zelo podoben kot vw :P

vsi ki smo ga vozli samo bli istega mnenja.avto je smeh in zelo dober.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr jul 04, 2007 4:07 am

MS_Design je že obdelal Hyundai-ja

malo večji sliki (še zadaj) tu
http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Hyund ... fault.aspx

Slika

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Sr jul 04, 2007 8:39 am

Toliko da boste vedeli kaj bo od opreme v posameznih paketih:

Oprema vozil je naslednja:

Life:
ročna klimatska naprava, centralno zaklepanje z alarmom in daljincem v zložljivem ključu, električna stekla spredaj, 6 zračnih blazin, ABS, originalni radio s CD in MP3 menjalcem in komandami na volanu, 2 para zvočnikov, gume 185/65 R 15

Comfort:
dodatno k Life : prve meglenke, avtomatska klimatska naprava, gume 195/65 R 15, električna in ogrevana zunanja ogledala, električna stekla tudi zadaj, volan nastavljiv tudi po globini

Style:
dodatno h Comfort: električno sklopljiva zunanja ogledala, gume 205/55 R 16, alu-platišča, usnjen volan, kombinacija usnja in blaga na sedežih, merilec pritiska v pnevmatikah, kontrolna lučka za nivo tekočine za pranje vetrobranskega stekla, avtomatsko prižiganje luči ob slabši vidljivosti
Zadnjič spremenil Jaka156, dne To jul 10, 2007 4:55 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a frgo Sr jul 04, 2007 8:45 am

Tipično, če boš hotel usnjen volan, kar je za moje pojme dokaj osnovna oprema, boš moral plačat vse žive neumnosti zraven. Po tempomat pa najbrž spet h konkurenci.

Uporabniški avatar
Elantrinho
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a Elantrinho Sr jul 04, 2007 10:03 am

Jaka156 je napisal/-a:Toliko da boste vedeli kaj bo od opreme v posameznih paketih:

Oprema vozil je naslednja:

Life:
gume 185/65 R 15, ročna klimatska naprava, električna stekla spredaj, centralno zaklepanje z alarmom in daljincem v zložljivem ključu, 6 AIR-BAG-ov, ABS, originalni radio s CD in MP3 menjalcem in komandami na volanu, 2 para zvočnikov

Comfort:
Life + : gume 195/65 R 15, avtomatska klimatska naprava, električna stekla tudi zadaj, električna in ogrevana zunanja ogledala, volan nastavljiv tudi po globini, prve meglenke

Style:
Comfort + :
gume 205/55 R 16, alu-platišča, usnjen volan, kombinacija usnja in blaga na sedežih, električno sklopljiva zunanja ogledala, kontrolna lučka za nivo tekočine za pranje vetrobranskega stekla, avtomatsko prižiganje luči ob slabši vidljivosti (v primeru Slovenije je to sicer brez pomena, ampak avto to vseeno ima), merilec pritiska v pnevmatikah

A morda veš še za kake kubikaže gre in koliko konjev.

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Sr jul 04, 2007 10:21 am

Motorji bodo najbrž identični tistim v cee'du.
I'll be back.

Uporabniški avatar
GregaST
Novinec

Kraj: Medvode

Napisal/-a GregaST Sr jul 04, 2007 11:01 am

frgo mislim da ne bo samo v Style opremi usnjen volan. Verjetno bo kot opcija vsaj v Comfort modelu. Motorji bodo:

Bencinarji:

1.4 16 V 109 konjev (80 kW)
1.6 16 V 122 konjev (90 kW)
2.0 16 V 143 konjev (105 kW)

Dizli:

1.6 16 V 90 konjev (66 kW)
1.6 16 V 115 konjev (85 kW)

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Sr jul 04, 2007 11:46 am

nenenenenen, kaj pa tisti ki ima kromiš feltne in 17" gori? 17 ima ja!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr jul 04, 2007 11:54 am

Vidu ga učer skupaj s Cee'dom in morm rect, da in the flesh zgleda bolse.

himi

Napisal/-a himi Sr jul 04, 2007 2:02 pm

himi

Napisal/-a himi Sr jul 04, 2007 2:17 pm

Tudi ta se bo dobro prodajal, tako kot Ceed, katerega povpraševanje baje presega proizvodnjo!
Priponke
IMG_1151.jpg
IMG_1148.jpg

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty Če jul 05, 2007 9:07 am

RED_line je napisal/-a:nenenenenen, kaj pa tisti ki ima kromiš feltne in 17" gori? 17 ima ja!

Jah, veš, da je slovenski uvoznik tako vsmerjen, da ponudi čim manj opreme (tudi na doplačilo). Pri nas se itak ne bo dalo niti doplačati za 17'', po možnosti niti za AUX, senzor za dež, parkirne senzorje... Tako, da bodo Hyundaji v sloveniji veno kot neka alternativa, ne pa enakovreden ostalim znamkam. Pač če hočeš enga Hyundaia, ki bi bil ''normalno'' opremljen moraš v tujino.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če jul 05, 2007 9:39 am

Pri nas ti Hyundai avto trade lahko uvozi tudi takšnega, ki je za drugo tržišče in z drugo opremo. Jaz sem recimo hotel svojega prvega coupeja brez zadnjega spojlerja. Takrat so taki šli v le Italijo in so mi ga zrihtali - mislim, da so oni njim dali potem našega z spojlerjem. Pa celo neka razlika v ceni je bila; tako da sem dejansko dobil še usnje zastonj v njemu.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jul 05, 2007 4:24 pm

a se je avto že začel prodajat al se še bo, ker sm dons vidu že dva mislm da temno rdeča z LJ tablcami?
Slika

Uporabniški avatar
enzospotenzo
Novinec

Kraj: Den Haag,cell No.1

Napisal/-a enzospotenzo Če jul 05, 2007 6:14 pm

IcEm4n je napisal/-a:a se je avto že začel prodajat al se še bo, ker sm dons vidu že dva mislm da temno rdeča z LJ tablcami?

Tudi jaz sem enega črnega z LJ tablicami vidu u Šiški.
Kr dobr , tko na pogled (od daleč)... :lol:
It is better to lose a moment in your life than your life in a moment.

touran
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a touran Pe jul 06, 2007 7:28 am

95 % trgovcev jih dobi danes jutri in v ponedeljek

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Pe jul 06, 2007 11:04 am

pejte se malo pozabavat z tem avtkom ker je res dober.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe jul 06, 2007 1:55 pm

frgo je napisal/-a:Tipično, če boš hotel usnjen volan, kar je za moje pojme dokaj osnovna oprema, boš moral plačat vse žive neumnosti zraven. Po tempomat pa najbrž spet h konkurenci.

FYI
Tempomat je bil pri nekaterih modelih ki so bili novi ali prenovljeni(Sonata, Tucson, SantaFe, Coupe...) imajo tempomat za relativno zmerno doplačilo okoli 200€ v kolikor ga že ni v opremi.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

ggg
Novinec

Napisal/-a ggg Ne jul 08, 2007 12:53 pm

INFINITI je napisal/-a:Pri nas ti Hyundai avto trade lahko uvozi tudi takšnega, ki je za drugo tržišče in z drugo opremo. Jaz sem recimo hotel svojega prvega coupeja brez zadnjega spojlerja. Takrat so taki šli v le Italijo in so mi ga zrihtali - mislim, da so oni njim dali potem našega z spojlerjem. Pa celo neka razlika v ceni je bila; tako da sem dejansko dobil še usnje zastonj v njemu.

kaj so se kaj popravili?! Ker jaz sem pol leta nazaj hotel H1 4x4 pa nihce od prodajalcev na brncicevi ni imel pojma o tem modelu, niti po telefonu, na majle pa nihce niti ne odgovarja. Sedaj kupujem Magentisa, Sonate iz principa niti pogledati ne grem!!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost