himi je napisal/-a:Recimo novi oblikovalec pri KIA,ki je naredil audija TT, Hyundai i30, je narisal možakar, ki je prej narisal BMW serije 1.
Pri Kii je sedaj tudi Slovenec Robert Lešnik!
Lignage, 16. jun. 2007, je napisal/-a:himi je napisal/-a:A potem je to res?
To je pa kr huda naveza,Schreyer-Lešnik!Delo, 14. aprila 2007 je napisal/-a:Avtomobilski oblikovalec Robert Lešnik je v začetku aprila prevzel mesto vodje za zunanji dizajn pri družbi Kia Motors in bo deloval v Kiinem pravkar končanem oblikovalskem studiu v Frankfurtu. Kakor je povedal za našo prilogo, ga je k prestopu iz Volkswagna h Kii spodbudilo dejstvo, da je od lanskega septembra vodja Kiinega evropskega oblikovanja Peter Schreyer, ki je bil pred tem prav tako pri koncernu Volkswagen. "To je tudi eden od glavnih razlogov, da sem se odločil za to družbo - vsi avtomobili, ki sem jih naredil (passat, eos, scirocco, concept C, iroc), so nastali pod Schreyerjevim vodstvom, kar je dokaz za najino uspešno sodelovanje. Poleg tega je Kia zelo mlada družba, ki identiteto šele išče in je izziv za vsakega oblikovalca," je dejal Lešnik.
lp, mm
martin_krpan je napisal/-a:Prve fotografije, sicer še pred uradno prezentacijo, tako da tehničnih podatkov še ni...
Mare9mm je napisal/-a:...Copy/paste od Toyote, kot je vedno bilo pri kupeju....
Mare9mm je napisal/-a:....U bistvu je sam mal deformiran....
Moje mnenje.
Dr.M3 je napisal/-a:kje vidiš sploh podobnost med zadkom pri obeh
Mare9mm je napisal/-a::lol: Ni za kej, še drugič.
Slike od zadaj so odgovor na vpršanje:Dr.M3 je napisal/-a:kje vidiš sploh podobnost med zadkom pri obeh
Ne bom nikomur zameril, vsak ima pravico do svojega mnenja. Nasprotno od tebe pa se mene zdi, da je ravno to dakaz, da imajo vsake oči svojega malarja. Razen če nisi hotel povedati, da se strinjaš z menoj in da imajo Hyundi oči enakega malarja kot Lexus (Toyota).![]()
Frgo, motiš se. Volan in kolesa so pri Lexusu mnogo boljši.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov