jack86 je napisal/-a:Taprav dec si bo iz vw ponudbe raje umislil scirocca.
~toMmy~ je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Taprav dec si bo iz vw ponudbe raje umislil scirocca.
Ne vem, če bi se v R različici počutil kaj manj "deca"!Meni je ta zadeva huda ko p*****a:
http://www.youtube.com/watch?v=fDVqnl9rXiM
King1 je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:definitivno nikoli več ne bom dvakrat pogledal za njim. v bistvu ne vem, če bom sploh še kdaj pogledal za njim...
No no sej tako hudo pa spet ni no.![]()
lp
drugmirko je napisal/-a:King1 je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:definitivno nikoli več ne bom dvakrat pogledal za njim. v bistvu ne vem, če bom sploh še kdaj pogledal za njim...
No no sej tako hudo pa spet ni no.![]()
lp
eh... sej ne pravim, da je. in tudi ne dvomim, da bo marsikomu ful fajn... pravim sam, da meni ni bog ve kaj. in to v bistvu tako zelo, da -če ostanem pri VW- sploh ne dvomim, da mi bo Up veliko zanimivejši!
~toMmy~ je napisal/-a:Kaj te pa tako moti pri hrošču? Meni je všečen avto in razen mogoče zadnjih luči lep sodoben "približek" orginalu, zunaj in v notranjosti.
King1 je napisal/-a::shock: hudo si tole zmontiral. Pohvale.![]()
lp
drugmirko je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Kaj te pa tako moti pri hrošču? Meni je všečen avto in razen mogoče zadnjih luči lep sodoben "približek" orginalu, zunaj in v notranjosti.
ne vem... preprosto mi je nekam prisiljen, prazen, in brezvezen... z eno besedo, puhel.
sicer tudi v principu nisem pretiran fan reinkarnacij slavnih legend. proti samemu "retro" dizajnu nimam nič, pri novodobnih "retro" reinkarnacijah starih legend pa mimogrede pride do točno tega, kar se je zgodilo (še posebej) pri prvi generaciji novega beetla... da popolnoma falijo šarm in bistvo dizajna originala! častni izjemi tega sektorja sta seveda Mini in 500, ki sta nekako uspela ujet in na novo povezat oboje, tale novi beetle je pa meni, kljub temu, da premore veliko več karakterja od prejšnjega poizkusa, še zmerom en tak retro wannabe... ima obliko hrošča ampak tudi neko agresivnost, ki je originalu popolnoma tuja. sicer vredu, vsaj ma karakter... ampak, če so hoteli agresiven avto, zakaj so ga delali v obliki hrošča?
...v bistvu mi ne zgleda, kot nov model ampak kot, da je nekdo šel za ameriški SEMA show tjunat prejšnjega "newbutla". rezultat je pa nekje med "starim" novim beetlom in zelo visoko brejim "retro" Porshem 911!
je pa res, da majo vsake oči svojga malarja... nobenemu ne odrekam pravice, da mu je všeč in jo tudi spoštujem... meni žal pač ni.
drugmirko je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Kaj te pa tako moti pri hrošču? Meni je všečen avto in razen mogoče zadnjih luči lep sodoben "približek" orginalu, zunaj in v notranjosti.
ne vem... preprosto mi je nekam prisiljen, prazen, in brezvezen... z eno besedo, puhel.
sicer tudi v principu nisem pretiran fan reinkarnacij slavnih legend. proti samemu "retro" dizajnu nimam nič, pri novodobnih "retro" reinkarnacijah starih legend pa mimogrede pride do točno tega, kar se je zgodilo (še posebej) pri prvi generaciji novega beetla... da popolnoma falijo šarm in bistvo dizajna originala! častni izjemi tega sektorja sta seveda Mini in 500, ki sta nekako uspela ujet in na novo povezat oboje, tale novi beetle je pa meni, kljub temu, da premore veliko več karakterja od prejšnjega poizkusa, še zmerom en tak retro wannabe... ima obliko hrošča ampak tudi neko agresivnost, ki je originalu popolnoma tuja. sicer vredu, vsaj ma karakter... ampak, če so hoteli agresiven avto, zakaj so ga delali v obliki hrošča?
...v bistvu mi ne zgleda, kot nov model ampak kot, da je nekdo šel za ameriški SEMA show tjunat prejšnjega "newbutla". rezultat je pa nekje med "starim" novim beetlom in zelo visoko brejim "retro" Porshem 911!
je pa res, da majo vsake oči svojga malarja... nobenemu ne odrekam pravice, da mu je všeč in jo tudi spoštujem... meni žal pač ni.
Za začetek: ko odgovarjam tebi, sicer uporabljam tvoj tekst bolj kot iztočnico, ne toliko kot da bi direktno nasprotoval tebi.~toMmy~ je napisal/-a:Namreč Mini je veljal za zabavno mini raketo, fičo je bil pa "simpatičen" (mestni) malček. Mini je dosti večji, je pa še vedno zelo zabaven za vozit s podobnimi potezami kot original. Fičota so okitili z retro detajli, povzeli osnovno obliko in to je približno to. Pri obeh je reinkarnacija bila relativno enostavna..
_B3yBo_ je napisal/-a:glej s temi retro avti se bos vedno v stilu pripeljal nekam, dokler z dacio in podobni pa nikoli. Take zadeve se pa pac placujejo
GrEgEcN95 je napisal/-a:VW Beetle Fender Edition. Lesni dodatki v notranjosti, 400 vatno ozvočenje, nova mešanica barve, 18-colska platišča, 2,0TSI (200KM), krom, ksenon...
Felge absolutno zmagajo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov