Strokovnjaki, že v sami VAG grupi so boljše zadeve od GTI-ja

Polo78 je napisal/-a:Meni osebno pa je tale Mazda 3 MPS stokrat lepša od Golfa 6 GTI (sicer je to stvar okusa). Pa tudi po zmogljivostih ga bo pelala scat. :P
graal je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:trojka MPS je super avto, če odštejem nekaj banalnih problemov, ki naj bi jih ta avto imel, bi si ga tudi sam z veseljem lastil
Kakšni pa so ti banalni problemi?
lp, Aleš.
W|zz je napisal/-a:@Tattoo-, če ima gti 50konjev manj pa samo elektronski diferencial (ne vem točno kakšnega ima mazda) potem je kar se pospeškov in teh stvari tiče, res mogoče malenkost za mazdo. Treba počakat da vw predstavi konkurenta, torej tisto zadevo z 265konji, pa naj bo to GTI-R ali scirocco. Tisto bo potem realna primerjava.
W|zz je napisal/-a:graal je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:trojka MPS je super avto, če odštejem nekaj banalnih problemov, ki naj bi jih ta avto imel, bi si ga tudi sam z veseljem lastil
Kakšni pa so ti banalni problemi?
lp, Aleš.
Na vwvortexu sem včasih dosti bral razne debate, primerjave in izkušnje tudi z ostalimi znamkami in čeprav je osredotočeno bolj na vw sceno oz. sem jaz bral bolj mkV gti podforum, je debata dostikrat nanesla tudi na konkurente. Tam čez lužo kakšnih švoh avtov itak ni, in če je bilo govora o mazdi, je bila to večinokrat mazda3 MPS. Vem da je več različnih ljudi opisovalo in kazalo slike kako je mašina "padla" iz avta zaradi polomljenih nosilcev motorja. Napisal sem "ki naj bi jih ta avto imel", ker pač ne spremljam mazde in ne vem kolk resen problem, če sploh, je to bil. Je pa pač tam (v usa) se to parkrat zgodilo in se je to opisovalo kot težavo, ki se je pri več ljudeh že zgodila
@Tattoo-, če ima gti 50konjev manj pa samo elektronski diferencial (ne vem točno kakšnega ima mazda) potem je kar se pospeškov in teh stvari tiče, res mogoče malenkost za mazdo. Treba počakat da vw predstavi konkurenta, torej tisto zadevo z 265konji, pa naj bo to GTI-R ali scirocco. Tisto bo potem realna primerjava.
graal je napisal/-a:Sarge je napisal/-a:Kaj se kregate spet, ko bo pršu Megan RS bote lahko oba tabora tiho![]()
Čeprav renoja in megana nimam rad, morem priznat, da je edini, ki je konkurenca tu zraven![]()
lp, Aleš.
a_sist je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:P.S prodajne številke po Evropi pogledat......
Slovenske novice imajo največjo naklado.... ergo... Slovenske novice so najboljši slovenski cajtng! Poglej prodajne številkeOd tebe sem pa kako bolj pametno izjavo pričakoval...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov