Ceed je napisal/-a:@mihaing
Kateri avto imaš? Na sportageju sem prvič to videl, verjamem pa ima tudi kak premium avto.
Ma to ni nobena huda novost - to je imel že Golf V (če si imel električno poklopna ogledala)...
Kateri avto imaš? Na sportageju sem prvič to videl, verjamem pa ima tudi kak premium avto.
Ne, ravno zato se mi zdi posebnost. Avto sam zazna bližino lastnika in se vklopi osvetlitev.
Ceed je napisal/-a:Slo cenik
Novo razočaranje iz KMAGa, 5 paketov opreme, zadnji trije privilegij diesla s 4x4. Navigacija izključno pri top opremljenjem, pri ostalih se je ne da doplačati...
Ni omenjena osvetlitev okolice (v ogledalih) in hlajenje voznikovega sedeža!?
mihaing je napisal/-a:
Drugače se mi samo smeji kako so ljudje še vedno naivni. Recimo Opel še kako neglas reklamira po oglasih sistem xenonskih žarometov AFL (svetenje v ovinek), kaao neka huda inovacija. To ima tudi moj pa ni nevem kako mlad avto.
Drugače se mi samo smeji kako so ljudje še vedno naivni. Recimo Opel še kako neglas reklamira po oglasih sistem xenonskih žarometov AFL (svetenje v ovinek), kaao neka huda inovacija. To ima tudi moj pa ni nevem kako mlad avto.
CHAN je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:
Oplov sistem AFL+ je "malce" drugačnejši od sistema, ki ga je vgrajeval BMW v letnik 2005. Oplova nadgradnja je sistem 9 različnih funkcij svetenja ( http://europeanmotornews.com/2010/04/16 ... p-insurer/ ). Opel pa je s to opcijo tudi dokazal, da ni potrebno plačevati malega bogastva za vsako naprednejšo funkcijo ter jo ponuja po "človeški" ceni.
Drugače pa pri avtomobili, ki je bil že leta 2005 kakšnih 50.000€ ter čez, kupec pričakuje takšne in drugačne elektronsko / svetlobne pripomočke, mar ne? Še posebej, če so poznane na trgu že nekaj časa - AFL od leta 2002. Npr. sistem notranje ambientalne osvetlitve z diodami je poznal že "plebejski" Superb z letnikom 2002!
Po forumu brska: martin_krpan in 21 gostov