simply je napisal/-a:Vsekakor teh vozil ne gre primerjati - Maserati & 8C vs M3.
RENO911 je napisal/-a:Jaz bi pa izbral m3, ker je Audi RS preveč navaden videt, nič posebnega, sploh pa ne izgleda vreden svojega denarja. Vsaj meni. BMW prej. V kvaliteti izdelave pa sem tudi prepričan, da je za BMW-jem, vsaj kar se po drugih modelih sklepa. Sem prepričan, da se sedaj niso pri tem modelu pri Audiju raztrgali, da bi kaj izboljšali.
peroRS je napisal/-a:RENO911 je napisal/-a:Jaz bi pa izbral m3, ker je Audi RS preveč navaden videt, nič posebnega, sploh pa ne izgleda vreden svojega denarja. Vsaj meni. BMW prej. V kvaliteti izdelave pa sem tudi prepričan, da je za BMW-jem, vsaj kar se po drugih modelih sklepa. Sem prepričan, da se sedaj niso pri tem modelu pri Audiju raztrgali, da bi kaj izboljšali.
Tole si pa čist mimo udaril. Če se ti zdi S5/RS5 nekvalitetno izdelan, potem pa res ne vem kaj je zate kvaliteta![]()
Meni pa ravno M3 zgleda čist običajna trojka coupe. Nahitro če pogledaš je razlika tistih par značk, izpuhi zadaj ter par podaljškov, ki pa jih ima že vsaj drugi 320d z M paketom.
RS5 je neprimerno lepši ter bolj grmi![]()
AudiFreak je napisal/-a:Na koncu pa vzameš R8 V10 in si zmagal.![]()
No kaj reče naslednji?
Matey_ je napisal/-a:Hja ... kolk stane RS5 z polno opremo ?? ... 100.000 - 110.000€
Za ta denar si ša že zlo blizu GT-R ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost