Končno ima 134mph

http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/clio197/
kljukec je napisal/-a:juhica je napisal/-a:kdor da 24.700 eurov za kliota k zgleda k skret je zame pickica. a se zdej razumemo? zato je avto za pickice. nisem rekel da je slab, samo ocenjujem ljudi ki si bodo kupili tale avto oziroma kupujejo kliote.
ajd
še zdej pa nisi povedal kakšen avto ti vozš
kar je mn od impreze sti bom razočaran- ker boš pićkica- vsaj po tvojih kriterijih
pa tvoj nadimk je tud muški
jao bože- raj ne prašam kakšne avto vozm jst pa vsi moji kolegi
lp
juhica je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:juhica je napisal/-a:kdor da 24.700 eurov za kliota k zgleda k skret je zame pickica. a se zdej razumemo? zato je avto za pickice. nisem rekel da je slab, samo ocenjujem ljudi ki si bodo kupili tale avto oziroma kupujejo kliote.
ajd
še zdej pa nisi povedal kakšen avto ti vozš
kar je mn od impreze sti bom razočaran- ker boš pićkica- vsaj po tvojih kriterijih
pa tvoj nadimk je tud muški
jao bože- raj ne prašam kakšne avto vozm jst pa vsi moji kolegi
lp
avto v katerem se ne pocutim kot moj 4 letni necak v plasticnem avtomobilu na akumulatorje...
rok46 je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Ja sam pol bo tut višja cena...
hja,to je tud res...sm neumno z opremo škrtarit če je to najjači clio.No saj jst tko mislm..
metallic je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Ja sam pol bo tut višja cena...
hja,to je tud res...sm neumno z opremo škrtarit če je to najjači clio.No saj jst tko mislm..
Ej, ne vem... vsi (bolj ali manj) mladci, ki vozijo/bi vozili podobne avtomobile bi raj ugodno ceno (recimo ctr pred leti), kot ne vem kolk udobja... Sej, če bi rad mel vse igračke, pa doplačaš an?
SENATOR je napisal/-a:To pa je absolutno predrago za francoska j***a![]()
Premocan motor tlacijo v 4 metre dolg avto....
LP
SENATOR je napisal/-a:To pa je absolutno predrago za francoska j***a![]()
Premocan motor tlacijo v 4 metre dolg avto....pol se pa cudijo da se ljudje ubijajo.
Zdaj pa cakam komentarje, pa saj ima airbage not pa take neumnosti.....
Ce se s tem avtom nabijes pri 200 na uro si mrtev...pa lahko imas 15 airbagov not.![]()
LP
dare01 je napisal/-a:SENATOR je napisal/-a:To pa je absolutno predrago za francoska j***a![]()
LP
astra OPC je pa zakon, ne.vodljivost, premočan motor...pa nabijejo gor oznako OPC.
dva nemca proti francoskim jajcem:
http://video.google.com/videoplay?docid ... q=top+gear
samo da je francoz pa so takoj j***a.
pa brez zamere samo ni vse zlato kar je nemško.
rok46 je napisal/-a:SENATOR je napisal/-a:To pa je absolutno predrago za francoska j***a![]()
Premocan motor tlacijo v 4 metre dolg avto....pol se pa cudijo da se ljudje ubijajo.
Ce se s tem avtom nabijes pri 200 na uro si mrtev...pa lahko imas 15 airbagov not.![]()
LP
torej po tvojem mnenju je usak avto k ni večji od 6m da je brez veze d ama not mašino 200KM + ?
SENATOR je napisal/-a:dare01 je napisal/-a:SENATOR je napisal/-a:To pa je absolutno predrago za francoska j***a![]()
LP
astra OPC je pa zakon, ne.vodljivost, premočan motor...pa nabijejo gor oznako OPC.
Saj ne hvalim nemca....kje to pise.
200 na uro je pa samo pretirana cifra ki se jo napise da se ponazori visjo hitrost.
Majhni avto so pa sploh bolj nevarni od velikih.....kratka hauba, torej prej pride do tebe.
A ni res?!?!
LP
Sokol je napisal/-a:Madona zja me je pa posteno razočaralo.Tako sem se veselil izida da je joj.Zelel sem ga kupiti ampak zdaj je pa vredno razmisliti.Ali cliota rs ali megana rs phase 2.Po podatkih sodec je megane se vedno v prednosti 6.5s , 236 km in celo poraba je pri megana nižja 8.8 l.Napram cliotu 6.9s , 215 ? (a kdo ve kaj vec o tem saj ja ima avto 200 km malo vec pa bi ja moral it...) 8.9l /100km.Plus tega ima megan večji tuning potencial in pa razlika v ceni je minimalna.Po ceniku lahko megana rs v nemciji kupis za 26500 eur se pravi ce jih se malenkos žicaš in plačas s kešom se zna zgoditi da prides pod 6 miljonov.
Dugace pa mi je clio hudičevo všeč!
LP
rok46 je napisal/-a:SENATOR je napisal/-a:To pa je absolutno predrago za francoska j***a![]()
LP
torej po tvojem mnenju je usak avto k ni večji od 6m da je brez veze d ama not mašino 200KM + ? zdj pa še powej v katerem avtu boš preživeu pri 200km/h?
dare01 je napisal/-a:SENATOR je napisal/-a:To pa je absolutno predrago za francoska j***a![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov