FLINK je napisal/-a:BB99 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Men je stari RS (in ostale izvedbe) grd že od takrat ko je prišel ven sploh reklama o ritki, novi RS je pa spredaj grd in feltne so čisto mimo (tiste iz oglasnika so še nekako), zadaj je lep samo kar so ga preveč potlačli, zadnja šipa bi bila lahko za kakšno stopinjo bolj pokonci, so šli dobesedno iz ene skrajnosti v drugo
![]()
![]()
Kateri avto pa je tebi sploh všeč ??
Se ve, kateri![]()
sem ze v eni drugi temi omenil, da mamo spet ful pacientov tukaj.
No da spet začnem opisovat moje stavke, ki jih eni ne razumete ali ste pa značkarji
1. Starejši RS in navadni megani mi pač niso potegnil sploh zadaj za ostalo ne rečem
2. Tista reklama za megana o neki ritki je za kozlat pa rečte kar hočete
3. Novi RS mi spredaj ni lep mi je strarejši lepši, razen luči so lepše od novejšega
4. Spodaj tiste feltne, ki so na modrem RS-ju jih jaz ne bi nikol kupil tudi za kateri koli drug avto, ne rečem za tiste iz oglasnika ( http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3431278&show=1 ), samo mogoče eno colo večje in bi zgledale veliko hujše za tako zverino
5. Boste rekli, da ni zadnja šipa čisto nasprotje od prejšnega megana? in grem tudi stavit da je na zadnji klopi full malo placa če ne skoraj nič nad glavo
To je moje mnenje in kot celota avto ni grd ampak če gledaš detajle mi pa par stvari ni všeč. Drugače če bi kupil tak avto bi sigurno prvo zamenjal feltne, kasneje še nižanje in to bi bilo to. Zdaj lahko vama samo še narišem, da bosta razumela