~toMmy~ je napisal/-a:
Moderni korejski motorji imajo ponavadi že na papirju (posledično tudi v praksi) bolj slab izkoristek deklarirane moči, celo do te mere, da komaj sledijo konkurenci z dobrimi 20 KM manj...
to jaz vem že 25 let

~toMmy~ je napisal/-a:
Moderni korejski motorji imajo ponavadi že na papirju (posledično tudi v praksi) bolj slab izkoristek deklarirane moči, celo do te mere, da komaj sledijo konkurenci z dobrimi 20 KM manj...
Peuggeott je napisal/-a::Tudi jaz sem imel Hyundai Pony ,ko sem ga kupil je bil star 5 mesecev in sem bil tretji lastnik, po pol leta sem ga pa prodal,ker mi je pil 1 liter olja na 500 km ampak!
Peuggeott je napisal/-a:včasih so avti še bolj crkovali kot danes, samo da danes mladina in stranke na sploh trikrat bolj jamrajo za vsako malenkost.
Peuggeott je napisal/-a:So lepi spomini na stare čase, vendar vsak malo starejši ve da včasih so avti še bolj crkovali kot danes, samo da danes mladina in stranke na sploh trikrat bolj jamrajo za vsako malenkost.Da bi Dacio kupila ji najmanj svetujem,ker zakaj bi kupila nov avto sandero, ki je skoraj iste cene kot novi clio, je pa sandero prejšnja generacija cliota.Nečakinja ima dacio leto dni staro ,rja jo bolj načenja kot mojo krambolirano stoenko tisti čas.
Zanima me kako se obnese bencin motor 1.4 v ceedu?Imela bi trivratnega,samo pri Peugeot 308 ga nimajo, 208 premajhen.Mogoče si premisli.
ghandaed je napisal/-a: Pa je AVK glede tega tudi jasen - vsak servis, ki sledi priporočilom tovarne lahko servisira avto, brez posledične izgube garancije.
~toMmy~ je napisal/-a:Zakaj imam občutek, da če bi šlo za "Švabe", bi z veseljem popljuval pooblaščence?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov