geronimo je napisal/-a:Mnenje VW fana pa res nekaj šteje v Renault temi?
Zanimivo da je Megane pri nas še vedno najbolj prodajan v svojem razredu, kljub temu da zate čisto brezvezen in nikakor ne bi mogel priti v poštev.
~toMmy~ je napisal/-a:Takšna omejena, ozkogledna, naduta mnenja so največji strup na avtomobilističnem forumu! Dobiš konstruktivno mnenje ljubitelja avtov in ti ga nakuriš, ker pač ima svoje mnenje?
geronimo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Takšna omejena, ozkogledna, naduta mnenja so največji strup na avtomobilističnem forumu! Dobiš konstruktivno mnenje ljubitelja avtov in ti ga nakuriš, ker pač ima svoje mnenje?
Ja? Govoriš o tem? "Ma vse so totalen šit, če mene vprašaš. Itak je že sedanja oblika megana čisto brezvezna." Res konstruktivno in polno vsebine. Čim več takih prispekov. Koga to briga? Isto kot da bi jaz napisal da je Touran največji dolgčcas kar jih je, sam očitno pa je njemu všeč a ne?
. WTF naj bi ta primitivna izjava pomenila? Saj ni to fuzbal, da se bomo tu kajlali kot "fani". Se pravi če je tema o renojih lahko pišejo samo renault fani, ostali pa le pod pogojem, da samo hvalijo?Mnenje VW fana pa res nekaj šteje v Renault temi
Ja, mi je všeč, za uporabo/namen za katerega so ga naredili. Res je med bolj dolgočasnimi oblikami, ampak pri tovrstnih enoprostorcih.ni toliko važna domiselna igriva zunajna oblika, temveč veliko bolj cenimo domiselne praktične rešitve za prevažanje otrok in njihovih potrbščin pa še kaj. Domiselna vznemirljiva zunanja oblika je lahko kvečjemu v nadlego, ker s seboj pripelje določene nujne kompromise glede prostornosti (za majhno ilustracijo le-tega pojdi gledat prtljažnik xsare picasso in ga primerjaj s touranovim).geronimo je napisal/-a:Isto kot da bi jaz napisal da je Touran največji dolgčcas kar jih je, sam očitno pa je njemu všeč a ne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov