evo prošli tjedan sam imao prilike voziti brilliance modele za njemačko tržište, vozio sam modele bs6, bs4 i novi model koji dolazi bs2, evo par slika:
ovo je bio model 1.6 sa 100 ks, pošto sam imao prilike voziti i kinesku verziju velika je razlika između ovih vozila, samo podvozje u europskom modelu je puno mekše, maltene ne osjeti neravnine, sjedala su također drugačija nego u kineskom modelu, a vozne osobine....PORSCHE TECHNIK

, zaista sam ostao iznenađen, odlično, jedino mi je možda unutrašnjost malo skučenija, ali uglavnom je dosta prostrana, ubedljivo najbolji komfor nudi bs6, kao audi a6 ili kakva e klasa, vozio sam i neke aute koji su imali više od 150.000 km
vozio sam i bs6 novi koji je modificiran nakon lošeg euroncap testa, tu se također vidi velika razlika između kineskog modela, trenutno se radi papirologija za automatic model, a isto tako brilliance će izbaciti motore od mitsubishia i ugrađivati samo svoje motore, prije svega 1.8, 2.0 i 1.8 turbo
evo i modela FRV, odnosno za njemačku bs2, ovaj je imao 1.6 motor, postupak homologacije je u toku, auto je po mom mišljenju unutra puno atraktivniji od dosadnog golfa ili monotone astre, zaista dizajn mu je pun pogodan, jedino je prostranost kabine malo skučenija, npr toyota corrola nudi puno više prostora, za sada se vidi da je ovaj model isporučen direktno iz kine bez preinaka, malo teži mjenjač ali već su njemci prepravili ovjes koji je zaista odličan