Meni je bil najbolj všeč tisti shop Skyline-a, ki je na 6. strani.
Tole zadnje kar vidimo pod plahtami pa izgleda nekam preveč razvlečeno in nekompaktno, kot popolna evolucija predhodnika, brez česarkoli zanimivega glede same oblike. Zanima me kaj bojo naredili na sprednjem delu - upam da ne bo kakšnih nepotrebnih rež med lučmi. Zadnji del bi znal biti zanimiv, če pa bo res, bomo govorili lahko šele potem, ko ga bomo v resnici videli. Pogled nanjo pa daje tudi občutek, da bo avto zrasel v vse smeri.
metallic je napisal/-a:A se sam men zdi, al ghosn res noče vidt preveč lepih avtov (sklepam po nissanu): versa, sentra, altima, maxima. Sami povprečni avtomobili...

Ghosn je v Renaultu očitno prevzel vso oblast in diha za vrat vsakomur, tudi oblikovalcem. Me prav zanima, če se Patrick leQuement še dobro počuti pri Renaultu. Nekaj časa nazaj je bil takorekoč sinonim za Renault, zdaj pa se zdi kot da so ga povsem utišali.
Iz ameriške Nissanove palete bi pa v Evropi z veseljem videl novo Sentro, ki mi je res všeč, čeprav je res povprečen avto, ampak lep. Pa še Almero so prenehali izdelovat, konec se pa obeta tudi primeri.
lp, mm