kris je napisal/-a:Evo neki ne zastopim recimo zdaj ko se gre za audi tt ni važno kok je hiter... za tiste ki ste pristaši nemških avtomobilov, ko pa je recimo govora o novi alfi breri pa vsi naprej mečete kok je težka in počasna in da jo je na testu bila hitrejša rx-8 ali pa 350z(brera je samo primer ki se ga nazadnje spomnem da so bili taki komentarji, drugače se pa to dogaja pri vseh ne nemških avtomobilih) takrat je pa primerjava z japonskimi avtomobili vredu, tukaj zdaj pišete da je bolj važno da ti je avto všeč in da se v njemu dobro počutiš, kot pa da je hiterne vem opažam da pač vsak svoje hvali in da je v bistu brezveze kar koli diskutirat tukaj ker spreminjate komentarje tako da je pač v vaše dobro, nobene kritike nočete sprejeti, če bi se šlo zdajle za bmw-ja in bi recimo nekdo rekel da je grd bi pa vsi rekli ja sam veš kok je pa hiter so ga imeli tam pa tam na testu in je bil za 1s hitrejši od vseh konkurentov, pol bi pa bilo važno da je avto hiter ko pa ni, pa ni važno, mislim brezveze vse skupaj. A ne bi bilo bolje da bi vsak avto komentirali tako da bi res pohvalili njegove dobre lastnosti in kritizirali slabe sam eni pa zanalšč provuicrajo in pišejo brezvezne komentarje in hvaljio samo tisto kar je nijm všeč, vse ostalo je pa drek. Pa recimo vsi vedno govorite o časih na progah pa kakšne ima to veze tam vozi vedno en in isti človek in recimo primer audi rs4 in bmw m3 med njima je razlika (kr na pamet govorim nimam nobenih podatkov samo za primer) 1 s in zdej boste vsi začeli ja un je za 1 s hitrejši, to se na cesti ne bi poznalo niti malo in so te primerjave čisto brezvezne ker so si vozniki zelo različni, zato po teh časih sodit kateri avto je boljši nima smisla, jaz se strinjam s tem da ti avto mora bit všeč... in da ni tako važno če je za sekundo počasnejši ali hitrejši, s tem postom bi rad povedal to, da ne tako spreminjat svojih komentarjev, enkrat je važno da je avto hiter, drugič da je lep, tretjič da se v njemu dobro počutiš... ampak stojte za svojim mnenjem in ga ne spreminjat tako kot veter piha in kr neki zanalšč provucirat če vam recimo tisti avto ni všeč dejte normalen komentar in bo veliko manj kregarije kot je pa je. Kar se pa tt-ja tiče mi pa ni všeč (edini audi ki ni lep), sam to je pač samo moje mnenje.
pugi405 je napisal/-a:Nevem zakaj... ampak sekret spelan del od zadnjega stebrička pa do ritke. Pa še tista shark antena na strehi...![]()
. Caymana naj si vzamejo za vzor:
Ta avto mi je pa edini, ki ga najraje z boka gledamops:
ops: Ima poteze, ki se nikjer "na silo" ne zaključi. Mehke in tekoče linije, premišljeno izpeljane krivulje... vtis prežeče zveri....
kljukec je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Nevem zakaj... ampak sekret spelan del od zadnjega stebrička pa do ritke. Pa še tista shark antena na strehi...![]()
ops: Ima poteze, ki se nikjer "na silo" ne zaključi. Mehke in tekoče linije, premišljeno izpeljane krivulje... vtis prežeče zveri....
če ti je pa tole vrhunec oblikovanja pol ti pa ni pomoči![]()
lep športn avto je kakšen aston- pr temu porschu pa ttju pa je kabina žal prevelika glede na avto
ubistvu ne vem zakaj hočjo met strandko linijo tolk nizko
so 350z al pa crossfire al pa brera, al pa.... mnogo lepši vsaj men
z3, tt pa mata po moje linijo premalo agresivno- športn voz more met po moje linijo, ki se nonstop vsaj mal dvihuje proti zadku
lp
_PaPy_ je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Nevem zakaj... ampak sekret spelan del od zadnjega stebrička pa do ritke. Pa še tista shark antena na strehi...![]()
lep športn avto je kakšen aston- pr temu porschu pa ttju pa je kabina žal prevelika glede na avto
z3, tt pa mata po moje linijo premalo agresivno- športn voz more met po moje linijo, ki se nonstop vsaj mal dvihuje proti zadku
lp
Dejch je napisal/-a:Vse se strinjam kljukec, sam z crossfirejem se ne. Namrec Jeremy ga je orng zadel, ko je rekel, da ta avto zgleda tako kakor pes k serje. Zaden v nulo. Cabrio verzija pa zgleda hudo, ker nima tako blesave riti.
pugi405 je napisal/-a:_PaPy_ je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Nevem zakaj... ampak sekret spelan del od zadnjega stebrička pa do ritke. Pa še tista shark antena na strehi...![]()
lp
Tvoji komentarji sploh niso vredni mojih. P.S. ne žali me, ker tudi jaz ne žalim tebe. Preberi si pravilnik a.com. Če ti še ne bo nč jasno, poklič 080 1000, pa naj se pol oni je**jo naprej s tabo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov