Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris To mar 07, 2006 9:41 pm

Na A2 sem pa pozabu spreminjam komentar tt -je drugi audi ki mi ni všeč. :D
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če mar 09, 2006 9:10 pm

Slika

Slika

Slika
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če mar 09, 2006 9:16 pm

zadi mi je smotan- po moje bi mu mogl zadek dvignt
ker skica zgorej je dobra
spy slikce pa kažejo da je kabina višja kot na skicah- tko da je spet tt preveč podoben jajčku
spredi zgleda pa lep
lp

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če mar 09, 2006 9:57 pm

Slika

Chop kakšen bi lohk bil brez kamoflage
Slika

Men tut na skicah zgleda bolše
Slika

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Če mar 09, 2006 11:48 pm

kris je napisal/-a:Evo neki ne zastopim recimo zdaj ko se gre za audi tt ni važno kok je hiter... za tiste ki ste pristaši nemških avtomobilov, ko pa je recimo govora o novi alfi breri pa vsi naprej mečete kok je težka in počasna in da jo je na testu bila hitrejša rx-8 ali pa 350z(brera je samo primer ki se ga nazadnje spomnem da so bili taki komentarji, drugače se pa to dogaja pri vseh ne nemških avtomobilih) takrat je pa primerjava z japonskimi avtomobili vredu, tukaj zdaj pišete da je bolj važno da ti je avto všeč in da se v njemu dobro počutiš, kot pa da je hiter :lol: ne vem opažam da pač vsak svoje hvali in da je v bistu brezveze kar koli diskutirat tukaj ker spreminjate komentarje tako da je pač v vaše dobro, nobene kritike nočete sprejeti, če bi se šlo zdajle za bmw-ja in bi recimo nekdo rekel da je grd bi pa vsi rekli ja sam veš kok je pa hiter so ga imeli tam pa tam na testu in je bil za 1s hitrejši od vseh konkurentov, pol bi pa bilo važno da je avto hiter ko pa ni, pa ni važno, mislim brezveze vse skupaj. A ne bi bilo bolje da bi vsak avto komentirali tako da bi res pohvalili njegove dobre lastnosti in kritizirali slabe sam eni pa zanalšč provuicrajo in pišejo brezvezne komentarje in hvaljio samo tisto kar je nijm všeč, vse ostalo je pa drek. Pa recimo vsi vedno govorite o časih na progah pa kakšne ima to veze tam vozi vedno en in isti človek in recimo primer audi rs4 in bmw m3 med njima je razlika (kr na pamet govorim nimam nobenih podatkov samo za primer) 1 s in zdej boste vsi začeli ja un je za 1 s hitrejši, to se na cesti ne bi poznalo niti malo in so te primerjave čisto brezvezne ker so si vozniki zelo različni, zato po teh časih sodit kateri avto je boljši nima smisla, jaz se strinjam s tem da ti avto mora bit všeč... in da ni tako važno če je za sekundo počasnejši ali hitrejši, s tem postom bi rad povedal to, da ne tako spreminjat svojih komentarjev, enkrat je važno da je avto hiter, drugič da je lep, tretjič da se v njemu dobro počutiš... ampak stojte za svojim mnenjem in ga ne spreminjat tako kot veter piha in kr neki zanalšč provucirat če vam recimo tisti avto ni všeč dejte normalen komentar in bo veliko manj kregarije kot je pa je. Kar se pa tt-ja tiče mi pa ni všeč (edini audi ki ni lep), sam to je pač samo moje mnenje.

Bravo, po večini bi isto napisu, nikjer se ne sme primerjati nemških z it ali jap vozili, kjer je pač tema o švabih, mal si poglejte kaj ste naredil v temi CIVIC Type R... ste pa nekateri tule res cepci, ne vem kje so admini, ko tema zaide v OT... :lol:
Glede TT-ja pa ne bi izgubljal besed, meni osebno je skret....moje mnenje :P

Lp

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego Če mar 09, 2006 11:54 pm

če bo tak kot je Tomcatter pokazal bo zakon samo ta repek na strehi je gay

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe mar 10, 2006 12:01 am

Nevem zakaj... ampak sekret spelan del od zadnjega stebrička pa do ritke. Pa še tista shark antena na strehi... :roll: :lol: . Caymana naj si vzamejo za vzor:
Slika
Ta avto mi je pa edini, ki ga najraje z boka gledam :oops: :oops: Ima poteze, ki se nikjer "na silo" ne zaključi. Mehke in tekoče linije, premišljeno izpeljane krivulje... vtis prežeče zveri.... :twisted:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe mar 10, 2006 12:19 am

pugi405 je napisal/-a:Nevem zakaj... ampak sekret spelan del od zadnjega stebrička pa do ritke. Pa še tista shark antena na strehi... :roll: :lol: . Caymana naj si vzamejo za vzor:
Slika
Ta avto mi je pa edini, ki ga najraje z boka gledam :oops: :oops: Ima poteze, ki se nikjer "na silo" ne zaključi. Mehke in tekoče linije, premišljeno izpeljane krivulje... vtis prežeče zveri.... :twisted:

če ti je pa tole vrhunec oblikovanja pol ti pa ni pomoči :rofl
lep športn avto je kakšen aston- pr temu porschu pa ttju pa je kabina žal prevelika glede na avto
ubistvu ne vem zakaj hočjo met strandko linijo tolk nizko
so 350z al pa crossfire al pa brera, al pa.... mnogo lepši vsaj men
z3, tt pa mata po moje linijo premalo agresivno- športn voz more met po moje linijo, ki se nonstop vsaj mal dvihuje proti zadku
lp

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Pe mar 10, 2006 1:03 am

kljukec je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:Nevem zakaj... ampak sekret spelan del od zadnjega stebrička pa do ritke. Pa še tista shark antena na strehi... :roll: :lol: . Caymana naj si vzamejo za vzor:
Slika

lep športn avto je kakšen aston- pr temu porschu pa ttju pa je kabina žal prevelika glede na avto
z3, tt pa mata po moje linijo premalo agresivno- športn voz more met po moje linijo, ki se nonstop vsaj mal dvihuje proti zadku
lp

:bow

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Pe mar 10, 2006 1:36 am

Vse se strinjam kljukec, sam z crossfirejem se ne. Namrec Jeremy ga je orng zadel, ko je rekel, da ta avto zgleda tako kakor pes k serje. Zaden v nulo. Cabrio verzija pa zgleda hudo, ker nima tako blesave riti.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe mar 10, 2006 9:07 am

_PaPy_ je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:
Slika

lp

Tvoji komentarji sploh niso vredni mojih. P.S. ne žali me, ker tudi jaz ne žalim tebe. Preberi si pravilnik a.com. Če ti še ne bo nč jasno, poklič 080 1000, pa naj se pol oni je**jo naprej s tabo :EE

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe mar 10, 2006 11:29 am

Dejch je napisal/-a:Vse se strinjam kljukec, sam z crossfirejem se ne. Namrec Jeremy ga je orng zadel, ko je rekel, da ta avto zgleda tako kakor pes k serje. Zaden v nulo. Cabrio verzija pa zgleda hudo, ker nima tako blesave riti.

ma kaj pa vem men je bil vedno všeč- problem je le v podvozju
k se mi zdi dost agresivn- čeprov ne rečm da nebi mogel biti lepši ;)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe mar 10, 2006 11:34 am

pugi405 je napisal/-a:
_PaPy_ je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:
Slika

lp

Tvoji komentarji sploh niso vredni mojih. P.S. ne žali me, ker tudi jaz ne žalim tebe. Preberi si pravilnik a.com. Če ti še ne bo nč jasno, poklič 080 1000, pa naj se pol oni je**jo naprej s tabo :EE

j*** ga zate je tt sekret, zame pa tt, z3-4 in cayman sekreti- iz oblikovalskega stališča seveda
zdej če si ti užaljen zarad zajebancije- sorry- sam kokr koli obrnemo- če so že pri crossfireju uporabil Jeremy-a ga bom pa še kle- ko je govoril sicer o 911-ki je reku neki v tem smislu- če se hočeš vozt v 30 let starem avtu- oblikovalsko kup porscheja :roll:
lp

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe mar 10, 2006 2:39 pm

Lej ni panike. Ni zamere... sem se spomnil, da se o okusih ne sme razpravljat.... :con :hi
LPb.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Pe mar 10, 2006 8:11 pm

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Pe mar 10, 2006 8:18 pm

O fak... en iz enga druzga foruma je meu prou... tisto je flip up spoiler

Men je bolj in bolj všeč, nič pa še ne rečem dokler ga popolnoma ne odkrijejo :evil:
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe mar 10, 2006 8:20 pm

avto bo za moje pojme 100× bolsi od predhodnika....upam da bo meu ta mali spojlr k se odpira nad 100kmh ;)
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Pe mar 10, 2006 8:32 pm

nevem zakwa nism tega ze prej dv gor...tko nekak bo zgledu
Priponke
audittmk2spyshotsnow6iv.jpg
ekoal
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Pe mar 10, 2006 10:29 pm

AudiRSboy, to kar si ti objavil je samo še ena photoshop špekulacija tele slike:

Slika

Vidi se tud dobro, da je pri photoshopu prednji grill dost drugačen od tega na spyshotu tko da grill 100% ne bo tak kot si ga ti objavil.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Pe mar 10, 2006 11:31 pm

glej jst sm to ze od zacetka vedu da je shpo .... sam je najblizji resnici :!: :!: :!:
tko da se nerabs takoj neki bunit :!:
pa drugac marikateri dev na teh probnih avtih ni isti ,kokr bo na tapravih....
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov