Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Če maj 07, 2009 9:14 pm

INFINITI je napisal/-a:
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:No, to mislim, da je malce predelan Focus ST in ne RS, lahko pa da se motim, vendar pa v tem primeru niti ni, verjeli ali ne tako važno.
Prijeten ogled filemčka. :P :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=hhcreaaUz0w

Kaj menite?

Lp

Hahaha Zakon :lol:

Hehehe bogi revež,back to reality. Drgač pa je na posnetku Focus ST Loder 1899 predelava

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic So jul 18, 2009 4:35 pm

mondy je napisal/-a:Focus RS neuradno 8:11 okoli ringa. Baje neka francoska revija 31. marca.

Renault, pa dobro podvozje......to ne gre skupaj. Vsak avto se da olajšat in zmontirat semislick gume pa se slepit....:lol:

Drugače pa še malo sideways akcije:

http://www.youtube.com/watch?v=GSP_MvxtoeU&feature=rela ted

postavimo se na realna tla, prvi primerki focusa so bili testirani na ringu, cas je bil postavljen na 8.27.xxx z to razliko da je bila masina odprta na le dobrih 250ps do 280ps (tocnega podatka ni, mislim da nekaj vec kot 250, glede na samo tezo avta)...nekje tukaj...resnega gnanja ni bilo okoli ringa (resnega v smislu golfa gti, astre opc, megane rs)...taksen cas pa je imel postavljen tudi renault megane rs v prvih primerkih, brez spere in nic zlajsan...8.14.xxx ima astra opc predelana od steinmetza...

fordovi mehaniki strokovnjaki pravijo da zdajsna razlicica z navadnimi gumami bi naj zmogla nekje 8.15.xxx...glede na preracunano tezo avta, ter ostale primerjave avtov, z ustreznimi gumami mogoce celo 8.12.xxx oz. nizje...

in kar si taksen poznavalec, pravis da renault nima lege...pa kaj sekas v tri dni, si se vozo z kterim izmed izmed rs modelov, clio, megane ?? tako da ne govorit necesa kar nea ves...veliko raje, novinarjev in ostalih strokovnjakov je potrdilo odlicno lego avtov iz renaultovega koncerna...ti pa pravis da temu ni tako ?? se motijo oni, ali en 15letnik, ki nabija v tri dni...se opravicujem ce sem te uzalo...mogoce po krivici, vendar je to res nabijanje v 3 krasne

je bilo ktera druga tovarna ponudila kaksno taksno razlicico, ni, vse imajo moznost, je pa se vedno vse serijsko, ter legalno za cesto...

poglej japonce kaj delajo za njihvo trg, pa je se vedno serijsko, se tam kdo krega ce je honda hitrejsa na progi od ostalih, ker ima nizjo tezjo, ter semislick gume, ne...zadevo prenesejo pozitivno...

ce gres gledat malo teste, bilo kdo je vozil focusa je povedal da je avto odlicen, vendar da ima napako, podvozje teza...in poglej samo gibanje avta...avto je definitivno pretezki...se lepo vidi, masina je brutalna, za nekaj takega, mora voznik voziti zelo dobro...2.5 305ps...ter obilo navora...prednost ima avto samo na dolgih ovinkih...zaprti deli pa niso za taksen avto...

ena lepa tura za primerjavo...se lepo vidi ko se ovinek zapre, kje bremza focus, kje je clio, ter ce se odpre dolgi ovinek, kje cliotu sfali ter focus pridobi...skupni sestevek je da focus nemore uit cliotu, ker je na tej progi prevec zaprta voznja, in clio vec pridobi v ovinku, kot pa focus nato v ravnini...razlika teze ter km je ogromna =) in ocitna

http://www.youtube.com/watch?v=oQEm1c2S ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ae4RqTW5 ... re=channel

malo za primerjavo:

8:11 --- 151,27 km/h - Mitsubishi Lancer EVO IX (Best Motoring video 14)
tukaj vmes bi naj bil rs ?? z semi slick gumami ?? je to mogoce, glede na njegovo lego/tezo ??
8:13 --- 150.43 km/h - Lotus Esprit Sport 350, 354 PS/1324 kg (sport auto 05/99)
8:14 --- 150.12 km/h - Steinmetz Opel Astra OPC, 285 PS/1418 kg (sport auto Tuning)
tukaj pa z serijskimi gumami ??
8:16.90--149.22 km/h - Renault Megane R26.R, 230 PS/1230 kg
8:33 --- 144.59 km/h - Opel Astra OPC, 240 PS
8:38 --- 143.17 km/h - Renault Megane Sport Trophy "sport auto" Edition, 225 PS/1371 kg (sport auto 6/05)
.
.
.
za malo pregleda, priblizno kam bi naj padel focus rs...

2009 Ford Focus RS technical spec

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan To okt 27, 2009 6:35 pm

Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To okt 27, 2009 8:20 pm

enkratno.........pa barva "utrgana" verjamem, da je v živo še lepši...

P.S "TrijoAdijo....." halo.... avto zate.... :P noro bo na platoju zgledal med drugimi, pa zamisli si folk :shock:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To okt 27, 2009 10:17 pm

sašo5 je napisal/-a:enkratno.........pa barva "utrgana" verjamem, da je v živo še lepši..

O ja, sem ga danes videl v živo na cesti. Slike delajo krivico barvi ;) ;)
Slika

peroRS
Mojster foruma

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če dec 24, 2009 6:20 pm

kaj si ja nor! 400 konjev :shock: :shock: :shock:
Slika

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Pe dec 25, 2009 6:04 pm

To pa je stroj pa pol ane :D 370 konjev :o
LP

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Pe mar 26, 2010 9:40 pm

No, da še jaz eno primaknem, novico namreč 8) , na osnovi zdajšnjega RS-a, samo to ni predelava pač pa tovarniška zadeva in "samo" 355 KM, samo pravim recimo zaradi tiste 370 in 401 KM predelave.

Edino se sprašujem o smiselnosti tega, da delajo to utrgano verzijo na zdajšnji generaciji, ko pa je nova tik pred vrati (seveda plebejske verzije v mislih), rajši bi bil to novi RS, razen če bo imel RS na osnovi III. generacije še več kot 355 KM, kar me pa ne bi več čudilo, kakor koli že, RS 500 na osnovi zdajšnje generacije, II.:

Ford Focus RS500: Forget the RS and all ... compact sport!

March 26, 2010 at 18:22

Slika

We recently talked about the Megane RS, the Golf R, from the Giulietta GTA, the Polo GTI, the Clio Gordini or the Audi A1 "Competition Kit", well, Ford will put everyone of agreement within a few days (March 31) with the arrival of a beast of the road is named RS500 ... Focus!

Developed on the current version of RS, the Focus RS will always be right at L5 turbo engine of 2.5 but in a nasty version ... 355 hp!

Yes, 355 horsepower on two wheels but with the excellent chassis of the Focus, very good running gear and a good difference, it should do so without much problem. Focus RS500 This is more horsepower than a Porsche 911 Carrera 3.6 L (345 horses only), more than a BMW 335i Performance Pack (326 hp) or an RS Audi TT (340 hp). So what about the compact segment that are simply crushed in terms of power.

The Focus has its RS500 look well to it with black paint, aluminum rims 18 "black" glossy "Exhaust exits red Recaro bucket seats and especially behavior that looks at least equal to that of the Mégane fire R26 R. A meteor of the road leading tumble officially next week and will sign with a beautiful fireworks mechanical end career of the current Focus. For us to take 5 days, Ford us to discover this teaser video with sound demonic L5 turbo 355 hp ...

It's there.

http://www.youtube.com/watch?v=MAZ54yXOD0c

Below, the dedicated website that does not show much at the moment.

http://www.focusrs500.com/

The competition will be severe "nervous breakdown" in the coming nights!

Via AutoExpress, Youtube.

http://blogautomobile.fr/ford-apres-la-focus-rs-la-focus-rs500-56852

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Po mar 29, 2010 3:38 pm

Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Po mar 29, 2010 3:40 pm

Znižat pa ene dobre feltne pa bo :D

Uporabniški avatar
SrNa777
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SrNa777 Sr mar 31, 2010 12:19 am

lep je ko p******!!! bi ga mel :D cena bo po moje okoli 40k€. me zanima kakšne barve je pod to folijo :lol:

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Sr mar 31, 2010 4:28 am

Ta avto je taka zverina, da so se ga ustrašli že v lakirnici, ker preprosto izgleda kot da ne bi imel laka. :EE

BBS je napisal/-a:Znižat pa ene dobre feltne pa bo :D

Pa kaj je z vami folk, mislim halo za koga :ue , ni potrebe, no razen če želiš narest razstavni eksponat. Določeni tuningi,... so mi všeč ne glede ker avto je predelan, vendar ni vsak tunning ql tunning. Mislim, da je podvozje pri tem avtu že tako narejeno za optimalno lego in bi jo samo pokvaril, če bi šel karkoli štelat.
Znižat podvozje, jep, to je pa zelo uporaben avtomobil, greš čez prvega ležečega policaja in gre vse lepo v beeeeeeeeeeeep. Saj ni panike in absolutno podpiram tudi športnost,.... dokler je še v mejah normalno okusnega - beri uporabnega.
Feltne so seveda kot vse ostalo stvar okusa, se mi tudi zdijo primerne in jih jaz osebno ne bi šel menjat. ;)

Saj sori BBS, vem, da nisi nič rekel koliko bi znižal,... sam sem hotel namenoma izpostaviti verjetno slabše performanse in uporabnost ob npr. eni taki zadevi, ni pa to edini primer:
Slika
OMG :bonk :huh: :/:o:/

Drugače je pa ta Focus tehnološko prava poslastica,
in pa kot sem napisal v prejšnjem postu:
Edino se sprašujem o smiselnosti tega, da delajo to utrgano verzijo na zdajšnji generaciji, ko pa je nova tik pred vrati (seveda plebejske verzije v mislih), rajši bi bil to novi RS, razen če bo imel RS na osnovi III. generacije še več kot 355 KM, kar me pa ne bi več čudilo

Lp

Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr mar 31, 2010 12:16 pm

CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:...
BBS je napisal/-a:Znižat pa ene dobre feltne pa bo :D

Pa kaj je z vami folk, mislim halo za koga....
Lp

Namesto pojasnila, kaj je BBS verjetno mislil (o dometu nekaterih), ponavljam:

Znižat pa ene dobre feltne pa bo :D
:-P :lol:

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Sr mar 31, 2010 12:20 pm

Sori Citroenar, če si narobe razumel, hecal sem se :D

Rekel sem to zato, ker se to reče pač za vsak avto na tem forumu pa da je mal fore.
Esem je razumel :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr mar 31, 2010 12:27 pm

ta črna/mat/karkoli je že barva je fenomenalna!

ko pogledam ta avto dobim takoj asociacijo na bombnika B2

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr mar 31, 2010 12:35 pm

P**da sam ta RS500 je pa res ubijalski :D Tkoj bi ga meu :D ...
... sam si pa ne znam niti predstavlajt, kako lepo se bo vsesti v ta avto potem ko se je celo popoldne nastavljal sončnim žarkom sredi poletja, pred lastnikovo hišo :?

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Vseved
Novinec

Napisal/-a Vseved Sr mar 31, 2010 12:35 pm

BBS je napisal/-a:Sori Citroenar, če si narobe razumel, hecal sem se :D

Rekel sem to zato, ker se to reče pač za vsak avto na tem forumu pa da je mal fore.

Pa še res je to! In to ponavadi kaki loleki, ker je to edino kar so do sedaj slišali in zvedeli. OK, mogoče kdo doda še lexuske. :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Če apr 01, 2010 12:28 am

BBS je napisal/-a:Sori Citroenar, če si narobe razumel, hecal sem se :D

Ups, pardon, no, pa za tiste, ki bi šli tak avto res nižat in nevem kaj,... ;)

Lp

Slika

Uporabniški avatar
ESTEMP
Stalni uporabnik

Kraj: gorenjska
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten