AudiRSboy je napisal/-a:za moj pojm bi moru bit audi sam zase...velik bol bi blo
Men se zdi tko čist vredu. Tako Audiju kot VWju gre dobro.
AudiRSboy je napisal/-a:za moj pojm bi moru bit audi sam zase...velik bol bi blo
Cyrus je napisal/-a:Ma ja tako si lahko delijo skupno tehnologijo kot npr. dobre motorje (vsaj turbo bencinarji in dizli) in druge zadeve (DSG, odlično Golfovo podvozje v A3) . Tako ni treba vsakemu posebi razvijat čisto celega avta ampak si lahko kej sposodijo.
Tako prišparajo oboji nekaj denarja pri izdelavi, kar pomeni, da lahko za isto ceno dobimo več.
Tomcatter je napisal/-a:Ja sam tko da so v koncernu, si ne samo delijo tehnologijo, ampak majo neki mal bl prestizega(Audi), neki bl vsakdanjega(VW), neki se mal cenejsega(Škoda), pa neki zelo ekskluzivnega(Lambo, Bentley, Bugatti).
Slide je napisal/-a:Shatzy je napisal/-a:PureTNT in Audiboy, ja mogoče sem se mal nerodno izrazil, mogoče je bila pa armatura razvita naenkrat za oba avta. Kar se tiče mojega voznega parka, brez skrbi, takega avta niti hotel ne bi, sem ga pa imel priložnost dobro probat in pelat par 100 km. Se strinjam da je lepa in super, kar me moti je to, da delajo identične armature za VW in Audi, ki naj bi bila premium znamka. Res je da s tem manjšajo stroške, ampak vseen - uničujejo imidž Audiju.Shatzy je napisal/-a:Hm... Skor identična armatura kokr v Phaetonu...obloga oz. razporeditev elementov v vratih, števci so isti, komande za nastavitve podvozja tut, ploščica menjalnika tut, edin ekran je drugač postavlen... Audi na žalost zgubi na ekskluzivi, ker se grejo zak špar program...![]()
je pa vsekakor lepa...
Če je tole enako sem jaz papež...in to na triciklu![]()
![]()
![]()
Ne ploščica, ne izbirna ročica menjalnika nista enaki(vse kar je skupnega so položaj P,R,N,D,S ki s itak pri vseh avtomobilih z avt. menjalnikom), števci tudi ne, kje pri Audiju vidiš na armaturki komande za nastavitve podvozja, razporeditev elementov v vratih? Hmmm...ja res je...oba imata 4 gumbe za el.stekla...Še stikalo za vklop luči je drugačno...ne vem kaj ste vi zdaj zamešali vse skupaj
Kakšen špar program neki...tudi med drugimi modeli so armaturke precej drugačne pri VW in Audi...pustimo to katere so boljše ali slabše...ampak enake na pogled še zdaleč niso
Shatzy je napisal/-a:Chill, Slide... kar sm hout povedat je to, da če bi znakce na volanih VW in OOOO pobrisu, bi redko kdo znal ločit. Kul? In tisti phaeton, ki sem ga jaz vozil, je imel take števce kot jih ima ta S8 - vsak števec je imel svojo luknjo.
Sicer pa, in Phaeton in A8 sta vrhunska avtomobila, VAG koncern pač špara in daje iste elemente v vse svoje avtomobile... iz stališča firme je to dobro, iz stališča potrošnika pa...no ja, saj smo že videli, kakor za koga...meni osebno to ni všeč, ker me moti že to, da ima naš Picasso in od frenda P206 enake štekerje za ventilacijo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov