esem je napisal/-a:Razvoj 5 GT - design in kamuflaža
dva videa
pinjas je napisal/-a:videl danes in lahko rečem samo KATASTROFA. Nasplošno BMW-ji mi niso všeč, vendar če se primerja serijo 5 ali serijo 3 in x5 je kot dan in noč z tole GT zadevo. Očitno je res da BMW izgublja idej.
Serija 1 je živ obup, x6 prav tako, sedaj pa so potrdili še z gt. Kot so nekateri napisali pogled na njo ima mešane občutke, res je ne veš ali bi jokal, bruhal ali si žile rezal
pinjas je napisal/-a:videl danes in lahko rečem samo KATASTROFA. Nasplošno BMW-ji mi niso všeč, vendar če se primerja serijo 5 ali serijo 3 in x5 je kot dan in noč z tole GT zadevo. Očitno je res da BMW izgublja idej.
Serija 1 je živ obup, x6 prav tako, sedaj pa so potrdili še z gt. Kot so nekateri napisali pogled na njo ima mešane občutke, res je ne veš ali bi jokal, bruhal ali si žile rezal
Gosic je napisal/-a:Zadek pokvari cel avto. Drugače pa notranjost je pa bomba, sploh osvetlitev vsega hudiča, ni da ni.
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Zadek pokvari cel avto. Drugače pa notranjost je pa bomba, sploh osvetlitev vsega hudiča, ni da ni.
Se pridružujem temu komentarju.
Lp
modri D. je napisal/-a:... Vseeno pa raj vidim, da ljudje kupijo malo prostornejšo 5ko kot pa butasta X5 in X6, ki bi jih po mojem morali prepovedat.
Lp!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov