Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic To jun 02, 2009 8:53 pm

Zadek pokvari cel avto. Drugače pa notranjost je pa bomba, sploh osvetlitev vsega hudiča, ni da ni.

montblanc
Nov uporabnik

Napisal/-a montblanc Sr jun 03, 2009 8:01 am

Nisem neki pristaž BMW-jev, sam ta je pa hud! Končno nekaj kar ne izgleda dolgočasno. In če se ne morete odločiti ali vam je všeč ali ne, potem so dosegli svoj nemen, avtov ki ne polarizirajo smo po mojem že počasi siti!

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing To jul 21, 2009 4:28 pm

Danes videl v živo. BMW se je pomehkužil. :lol:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če dec 31, 2009 4:39 am

Razvoj 5 GT - design in kamuflaža
dva videa
http://www.autoblog.it/post/24178/video ... e#continua

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če dec 31, 2009 8:13 am

ta avto pusti zelo mešane občutke, saj dejansko ne veš več ali gledaš bmw 7 v malo manjši obliki ali pa celo bmw x6 ( ko ga gledaš v zadek) le da je ta malo nižji ( low ride) ... nič novega bi rekli...

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Pe jan 01, 2010 3:56 pm

Men je res lepa ane :D sam edina stvar katera mi ni všeč je zadek, prekratek zadek ima za moje pojme :? glede na to da je tok dolg avto bi lahko imel daljši zadek.
LP

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI So jan 02, 2010 11:22 am

Meni je ta avto kar nekaj. Vse zmiksano v neko anamorfno gmoto z BMW ledvičkami.
Kje je to po dizajnu od enega novega 2010 Z4, serije 5, trojke itd
Tole je pa razočaranje - ko neko tlačenje serije 7 v serijo 5.

Če bi res kupoval to klaso bi nedvomno vzel AUDI A5 sportback - 100X lepši avto IMHO.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Das Zodiac
Nov uporabnik

Napisal/-a Das Zodiac So jan 02, 2010 1:43 pm

Men avto ni tako slab :)
LP

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem To jan 05, 2010 1:32 am

esem je napisal/-a:Razvoj 5 GT - design in kamuflaža
dva videa

Nadaljevanje - še en video
http://www.autoblog.it/post/24304/video ... onda-parte

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas To jan 05, 2010 3:08 pm

videl danes in lahko rečem samo KATASTROFA. Nasplošno BMW-ji mi niso všeč, vendar če se primerja serijo 5 ali serijo 3 in x5 je kot dan in noč z tole GT zadevo. Očitno je res da BMW izgublja idej.

Serija 1 je živ obup, x6 prav tako, sedaj pa so potrdili še z gt. Kot so nekateri napisali pogled na njo ima mešane občutke, res je ne veš ali bi jokal, bruhal ali si žile rezal ;)

BOKI81
Novinec

Napisal/-a BOKI81 To jan 05, 2010 3:16 pm

pinjas je napisal/-a:videl danes in lahko rečem samo KATASTROFA. Nasplošno BMW-ji mi niso všeč, vendar če se primerja serijo 5 ali serijo 3 in x5 je kot dan in noč z tole GT zadevo. Očitno je res da BMW izgublja idej.

Serija 1 je živ obup, x6 prav tako, sedaj pa so potrdili še z gt. Kot so nekateri napisali pogled na njo ima mešane občutke, res je ne veš ali bi jokal, bruhal ali si žile rezal ;)

:lol:
Podpis
LP

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To jan 05, 2010 4:10 pm

pinjas je napisal/-a:videl danes in lahko rečem samo KATASTROFA. Nasplošno BMW-ji mi niso všeč, vendar če se primerja serijo 5 ali serijo 3 in x5 je kot dan in noč z tole GT zadevo. Očitno je res da BMW izgublja idej.

tudi jst, pr pop-tv bil parkiran...

Artist
Nov uporabnik

Napisal/-a Artist So jan 09, 2010 10:43 pm

Čemu pa ti je podoben, da trdiš, kako izgublja ideje??? Drugo vprašanje pa je, koliko bo tržno uspešen. Po meni so želeli sedmico prodajati "pod ceno". To pa jim lahko uspe pod drugim imenom, so mu pač nadeli 5 GT, čeprav ne s trenutno ne s petico 2010 nima nič skupnega. Je pa namenjen predvsem za protokole, za službena vozila.

To da je visok ustreza starejšim osebam. Tudi sami so povedali, da so skušali naredili podoben avto, kot je Renault poizkušal z modelom VelSatis. Ker pa se avto večinoma kupuje z očmi in mnogo manj s pametjo, je veliko vprašanje, ali bo model polomija ali bo dosegel zadovoljiv tržni uspeh.

:pivo
avtomobilčki, avtomobilčki.......

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Ne jan 10, 2010 12:24 am

Gosic je napisal/-a:Zadek pokvari cel avto. Drugače pa notranjost je pa bomba, sploh osvetlitev vsega hudiča, ni da ni.

Se pridružujem temu komentarju.

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Artist
Nov uporabnik

Napisal/-a Artist Ne jan 10, 2010 10:52 am

CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:
Gosic je napisal/-a:Zadek pokvari cel avto. Drugače pa notranjost je pa bomba, sploh osvetlitev vsega hudiča, ni da ni.

Se pridružujem temu komentarju.

Lp

Delno se strinjam. Je pa res, da je zadek identičen zadk sedmice, le da je slednja limuzina. Sem pa včeraj bral, da je GT bmw-jev odgovor na CLS in njegove izpeljanke, vendar na svojstven način. Je višji in jemlje podvozje od serije višje (sedmice), kar bi naj vplivalo na udobje. Kaj pa vem, mogoče pa si ga omislim čez dve, tri leta... predvsem zaradi udobja ob dobrem počuju za volanom.

:pivo
avtomobilčki, avtomobilčki.......

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Ne jan 10, 2010 3:30 pm

JSt sm ga tud že vidu v živo in očitno čedalje bolj velja, da barva naredi avto. Vidu sm sivega (ali neka podobno "usrana" barva), avto je čisto brez kakršnega koli karakterja, da bi si ga človek zapomnil. Morda bo v kakšni rdeči ali modri barvi bolj sprejemljiv, meni je žal zgledal neopazno kot kaka Toyota. Kje so 90. leta calypso rot in british green sedmic, ki so bile tako posebne, zdaj je pa na voljo 15 odtenkov sive pa to je to... Vseeno pa raj vidim, da ljudje kupijo malo prostornejšo 5ko kot pa butasta X5 in X6, ki bi jih po mojem morali prepovedat.

Lp!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Ne jan 10, 2010 6:24 pm

modri D. je napisal/-a:... Vseeno pa raj vidim, da ljudje kupijo malo prostornejšo 5ko kot pa butasta X5 in X6, ki bi jih po mojem morali prepovedat.
Lp!

Se strinjam. Ob tem dodajam, da že preizkušajo 3 GT kot konkurenco A 5 sportback (ali kaj je že?).
Očitno bo vsak razred dobil cel kup izpeljank, verjetno tudi zaradi napredka pri razvoju avtov in predvsem razvoju proizvodnje.

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Po jan 11, 2010 12:17 am

Čeprav moram reči, da ne glede na kaj so mislili pri BMW-ju (kao konkurenca CLS-u) ga niti slučajno ne smatram kot konkurenta CLS-u, pač pa neka nova niša. Mogoče, če tako na glas razmišljam pa mi ne zamerit, bi glede na svojo višino in svojskost oblike bil prej konkurent Vel Satisu, čeprav ni ravno to in Vel Satis mi je mnogo bolj všeč. Ampak pustimo to.
Kot sem že prej napisal: ideja sama in pa drznost se spuščat v take pustolovščine, sploh za tako tradicionalno znamko, ki je vsega po vrhu še nemška je res pohvalno ampak sama izvedba - predvsem zunanjost - zgolj oblikovno - zadek je pa ojoj.
Če so res to zadevo ustvarili kot konkurenco CLS-u kar res težko verjamem bi se rajši naslonili na tegale, čeprav naj bi bil za en razred večji:

Slika
Slika
Slika
Slika
CS iz leta 2007 :twisted:
To bi pa bilo nekaj, baje so naredili novo 7 ko na podlagi tega koncepta, čeprav mu ne seže do "kolen".

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan To feb 09, 2010 6:40 pm

Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To feb 09, 2010 7:07 pm

zunaj bruh,znotraj so pa itak vsi bemfli enaki.

aja pa števce bi tudi lahko počas na novo dizajniral,ker tile so že obupnoooo stari.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov