Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Pe mar 27, 2009 3:59 pm

Spomladi 2010 bo prišel Jaguar XF Estate,l piše Auto Bild.

http://www.autobild.de/artikel/neuer-ko ... 74584.html
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan So maj 30, 2009 10:04 am

Kobilica:

M156
Novinec

Napisal/-a M156 So maj 30, 2009 10:24 am

hud, ni kej 8)

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. So maj 30, 2009 11:31 am

Ah, milina :D Bye bye, M5:D Čeprav jst bi mu dal zadi še vedno 2 ovalna rora, kot se za Jag-a spodobi ... Pa mejbi bi odbijač med njima vsaj poštrihu na črno, če že ne kake mrežce dal not - od zadi mi deluje mal prepusto za R-a ;) Not je pa itak 1A, nism še vidu boljše notranjosti ...

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing So maj 30, 2009 11:41 am

to je meni se zdi trenutno edini avto ki nima prestavne ročice

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. So maj 30, 2009 12:14 pm

mihaing je napisal/-a:to je meni se zdi trenutno edini avto ki nima prestavne ročice

Edini z gumbom namesto prestavne ročice res - drugače so pa tu še Maserati QP in GT, AR 8C, AM DB9 - pač robotizirani menjalniki ... :)

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Ne maj 31, 2009 7:10 pm

Za at denar kot so cene navedeen ga prec kupim, raje kot BMW ali audi

Uporabniški avatar
Sandi
Novinec

Napisal/-a Sandi Ne maj 31, 2009 7:18 pm

vojkostar je napisal/-a:Za at denar kot so cene navedeen ga prec kupim, raje kot BMW ali audi

x2
zdej je pa še akcija za 41.900 za 2.7d luxury
Sicr bl mal pišm, sm pa skoz tuki

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Ne maj 31, 2009 7:54 pm

Sandi je napisal/-a:
vojkostar je napisal/-a:Za at denar kot so cene navedeen ga prec kupim, raje kot BMW ali audi

x2

Te niso normalni ... Pa to je že Bmw 3 denar ... Avto je bil že v osnovi precej dobro cenovno postavljen pa še zmer sm sam 2 na slovenskih cestah vidu, pa še to je bil en od Summita :? Očitno ma folk še zmer balkansko logiko - samo Švaba pravi dobre aute, sve je ostalo sranje ... Bi mu prvošču precej lepšo prihodnost, ker je res Avto.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne maj 31, 2009 8:41 pm

modri D. je napisal/-a:
Sandi je napisal/-a:

x2

Te niso normalni ... Pa to je že Bmw 3 denar ... Avto je bil že v osnovi precej dobro cenovno postavljen pa še zmer sm sam 2 na slovenskih cestah vidu, pa še to je bil en od Summita :? Očitno ma folk še zmer balkansko logiko - samo Švaba pravi dobre aute, sve je ostalo sranje ... Bi mu prvošču precej lepšo prihodnost, ker je res Avto.

Se strinjam!
Avto je neprimerljivo bolj okusen od nemške premijske konkurence.

BlazR
Novinec

Napisal/-a BlazR Ne maj 31, 2009 8:57 pm

Men je tut ful ušeč tale jaguar. K je vn pršou, sm mislu, d bo po dougm času en premijc k bo konkuriru nemcem, sploh glede na to, d so cene kr konkurenčne. Sam zgleda ni skor nobenga, k bi pomislu na jaguar k si gre eno nobl limuzino kupvt. Pol pa velik ljudi sploh ne ve, da ta avto obstaja, ker ni skor nobenga na cesti, pa mamo začaran krog. Škoda, ker je lep avto in v tujini se baje tut kr dobr prodaja. Upam, d nrdijo kupeja.

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Po jun 01, 2009 12:11 pm

Meni se zdi, da so všeč avti a la Jaguar XF, Citroen C6 (torej mal ektravagance v primerjavi s konkurenco) ljudem, ki zanje nimajo denarja - vsaj v mojem primeru je tko ... Folk k ma dnar pa kupuje Nemce ... Sam (še) ne vem, a se okus spremeni, k enkrat dnar dobiš, al je to folk s privzgojenim okusom in denarjem :D Sj ne rečem, da je kej narobe s folkom, k kupuje audije in bmwje ipd, sam ne vem kje se zgubijo vsi tisti, k so tok hvalil recimo XF-a pa C6ko pa tko ... Anyway, just my thinking ;)

Lp!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po jun 01, 2009 12:16 pm

ta avto morate v živo videt ker je res prva liga.

res, da ni bil "športna verzija" a je bil vseeno prekleto dober za pogledati :P

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po jun 01, 2009 5:00 pm

Predvsem gledajo na izgubo vrednosti - pri Jaguarju je ogromna. Poglejte si malo na avtonet koliko stanejo rabljeni X-type in S-type-i.

Drugače pa tudi miselnost ostaja - Jaguar = Mondeo, še celo nekateri gumbi v notranjosti so bili enaki.

Zdaj ni več tako.

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Po jun 01, 2009 5:32 pm

Če bi že rabil avtomobil (a)/(e) tega cenovno velikostnega razreda bi v naši garaži poleg C6-ke definitivno tudi ta lepotec počival. Res, fenomenalen avtomobil!!!! :wink:

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po jun 01, 2009 6:35 pm

v Šentjurju ali pa kje v okolici sem že parkrat videl zelenega. Avto je bomba v živo.
Kak šele more bit R hud
LP Rok

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po jun 01, 2009 7:04 pm

Sam pešci pa EU homologacija so ga zje... Drgač bi bil še lepši, z jaguarjem na nosu.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po jun 01, 2009 7:16 pm

modri D. je napisal/-a:Meni se zdi, da so všeč avti a la Jaguar XF, Citroen C6 (torej mal ektravagance v primerjavi s konkurenco) ljudem, ki zanje nimajo denarja - vsaj v mojem primeru je tko ... Folk k ma dnar pa kupuje Nemce ... Sam (še) ne vem, a se okus spremeni, k enkrat dnar dobiš, al je to folk s privzgojenim okusom in denarjem :D Sj ne rečem, da je kej narobe s folkom, k kupuje audije in bmwje ipd, sam ne vem kje se zgubijo vsi tisti, k so tok hvalil recimo XF-a pa C6ko pa tko ... Anyway, just my thinking ;)

Lp!

Preprosto zato, ker očitno nimajo zaupanja v druge avte kot v izdelke nemških premijskih znamk, četudi jim je kaj drugega bolj všeč. Pa še veliko več se jih proda, kar pač še dodatno daje vtis, da so najboljši. In še pri ponudbi so potemtakem lahko veliko bolj fleksibilni, tako da jih konkurenca resnično ne more dohajati v vsem.

Za primer lahk napišem sam tole, ko sem enkrat nazaj bral nek test še iz leta 1996 med Golfom III. in Meganom I., in na koncu je novinar zapisal, da je Megane boljši, novejši, lepši.... ampak še vseeno bi raje izbral golf III, ker je čvrst avto vreden zaupanja. Miselnost je pač zakoreninjena in se jo težko spreminja :) ...upam da bo kdaj tud kaj drugače in da se bodo ljudje tudi enkrat audijev naveličali, ker jih je čist preveč že na cestah :)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To jun 02, 2009 12:52 am

Načeloma se strinjam, a po mojem mnenju kar se tiče notranjosti (ciljam na materiale in občutek kakovosti) tale jag še vedno ni al pari z nemcem iste klase.
Vsaj jaz sem bil razočaran, ko sem se usedel vanj, predvsem nad plastikami, ki dajejo malce japonski obćutek (sem sodi tudi "les").
Škoda, resnična škoda. Avto je stilsko precej doteran, lepe, dizajnerske rešitve ima, a vse zaman.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Pe sep 10, 2010 6:01 pm

Jaguar pripravlja prenovo XF za naslednje leto. Glede na zamaskirane površine ga čaka kar velika prenova sprednjega in zadnjega dela, verjetno po vzoru na XJ. Upam, da ga ne bodo pokvarili, ker je trenutno najlepša limuzina tega razreda. XJ jim ni tako dobro ratal.

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com ... face-2.jpg
http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com ... face-5.jpg

več na:
http://www.autoblog.com/2010/09/10/spy- ... -for-2012/
Kobilica:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov