Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Če dec 15, 2005 12:50 am

LOL, avto bo očitno deloval na fitoplankton, ki ga bo s svojimi vosatimi čeljustmi pobiral kar iz zraka... Obup tale luknja spredaj, tako pri 407 kot pri 207. :roll:

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko So dec 17, 2005 2:15 pm

nate, še malo lukne...:

Slika
Slika

... ampak nekej pa ne razumem... ta avto je očitna in dokaj dobra evolucija oblike 206ke, komentarji so pa "kr neki", "bruh", "faaaak", "grdo".... ko pa ljudskovozni predstavijo x-to generacijo Golfa, ki je očitno večja in bolj buhtlasta varianta 30 let stare oblike je pa "vaaaaauu", "oooohhh", "svrš, svrš..."! dejte vsej počakat da pride na cesto! ;)
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry So dec 17, 2005 2:55 pm

Meni pa se (VW fan) na unih rdečih špijonkah, kjer so snemali reklamo, zdi prav v redu. Tut tale luknja se mi zdi še dokaj posrečena. Res pa je, da ga na prvih chopih in slikah vidt nism mogu, od tistih rdečih slik naprej, pa je huuud.

Bo v redu mirč?
Slika

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus So dec 17, 2005 5:11 pm

Ma sej oblika je čist vredu, edino zadi je mal čuden. Samo, če je avto tak j**c kot so zadnji modeli potem bi se ga na daleč izognu.

Pa lih prejle sm vidu enga 206, ki je ostal sred ceste. :)

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight So dec 17, 2005 6:14 pm

spredi mi deluje kot zdajšni 307! Sicr mi je pa zadn konc ful dobr!! Tku da mislm da ni panike glede oblike, upam na bolšo kvaliteto izdelave in vzdrlžljivost samega avta :D

LP

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo So dec 17, 2005 6:18 pm

speedfight je napisal/-a:spredi mi deluje kot zdajšni 307! Sicr mi je pa zadn konc ful dobr!! Tku da mislm da ni panike glede oblike, upam na bolšo kvaliteto izdelave in vzdrlžljivost samega avta :D

LP

Ja napredek bo že, če bodo menjalnike izboljšal...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To dec 20, 2005 1:50 pm

Cyrus je napisal/-a:Ma sej oblika je čist vredu, edino zadi je mal čuden. Samo, če je avto tak j**c kot so zadnji modeli potem bi se ga na daleč izognu.

Pa lih prejle sm vidu enga 206, ki je ostal sred ceste. :)

Ja jaz sem tud v kratkem roku vidu ene 3x Audije ki so jih vlečne službe peljale ker so spustili dušo.

Sepravi potemtakem lahko po tvoji logiki sklepam da so vsi Audiji j**c in se jih bom nadeleč izogibal? No nasrečo nimam takega neumnega mišlenja.
Mislim folk, ne vem kako lahko bilokeremu avtu rečte da je j**c? Skoz se bodo našli avtomobili ki bodo crkovali (pa naj bo to RR, Ferrari, Opel.....). Pač eni nimate sreče pa naletite na mino..... al pa ne znate z avtom delat, ker ne vem, meli smo že ruske, yugoslavnaske, korejske in francoske firme avtomobilov pa ni blo do zdej niti z enmim večjega problema. Se človek vpraša kako vi delate z vašimi avtomobili.

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus To dec 20, 2005 4:51 pm

McLaren js vozim s 307 vsak dan. :) Kr naprej kaka malenkost nagaja.

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Če dec 22, 2005 2:42 pm

Pozdravljeni!

Men se tale peugeot 207 kar zdi ok.Sam ponavadi se izkaže da je na slikah drugačen kot pa ga vidiš na cesti. Bomo videli kaj se bo iz tega ratalo....ampak po slikah sodeč bo huda verzija 207 Gti (200 KM) 8) . Drugače pa bo civilna verzija 207 bolj oblikovno privlačna od novega clio. Saj tako se meni zdi. :)

LP

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Če jan 05, 2006 2:19 pm

uradne slikice:

Slika
Slika
Slika
Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Če jan 05, 2006 2:24 pm

Meni ni všeč - prevelike sprednje luči in rit! Morda mi bo v živo lepši! moje subjektivno mnenje
[OO-(||||)(||||)-OO]

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Če jan 05, 2006 2:28 pm

n evem a se mi zdi a ma zadnji bok skor isti kot shopi , ki naj bi predstavljali nov stilo? iste linije in ostalo :? ( sploh un ta zeklen tri vratn)..drugače pa ni napačen avtoček, upam da bojo se malenkosti okol zanesljivosti popravl. ;)

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice Če jan 05, 2006 2:59 pm

Prvi styling izziv novega kupca: pobarvat sprednji "grill" v barvo avtomobila :twisted:
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Če jan 05, 2006 3:03 pm

Sej tardeč ma dobro masko, sam prevelko. Glih zato mi še vedno ni preveč všeč... :-P
bo treba počakat, da ga bomo vidl na cesti.

Uporabniški avatar
AuDi_
Novinec

Kraj: Novo mesto /Mb

Napisal/-a AuDi_ Če jan 05, 2006 3:06 pm

men je kr lep, sm tiste luči spredaj bi pa res lahko ble manjše :]
danes brez podpisa

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Če jan 05, 2006 11:15 pm

ice je napisal/-a:Prvi styling izziv novega kupca: pobarvat sprednji "grill" v barvo avtomobila :twisted:

Tud jst sm to pomislu :D Meni je kr všeč uni siv, 5-vratn ;)

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Napisal/-a CERES Če jan 05, 2006 11:38 pm

Sej bomo videl ko bo na naših cestah :D ..... sam sem prepričan, da se bo bolje prodajal od novega clio-ta. 8) Mislim da bo strup ;) ....upam...res pa je da mu ne paše velika sprednja odprtina.

Po mojem mišljenju bi bilo dobro pustiti sprednjo odprtino za zrak pri miru in več časa vložiti v aerodinamiko oz. narediti nov avto kjer se nebi toliko opazilo genov od prejšnega modela (206) :?

Sam ne razumen zakaj so pri disel motorju zmanjšal kubaturo motorja iz 2.0 na 1.6 hdi?

Po moje če bi pustili 2.0 hdi in bi dodali konje iz 90 na 110KM bi bil pravi strup....ne?

Kakor koli že avto bomo videli spomladi oz. poleti ko prihaja k nam.... :)

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Pe jan 06, 2006 5:30 pm

CERES je napisal/-a:Sej bomo videl ko bo na naših cestah :D ..... sam sem prepričan, da se bo bolje prodajal od novega clio-ta. 8) Mislim da bo strup ;) ....upam...res pa je da mu ne paše velika sprednja odprtina.

Po mojem mišljenju bi bilo dobro pustiti sprednjo odprtino za zrak pri miru in več časa vložiti v aerodinamiko oz. narediti nov avto kjer se nebi toliko opazilo genov od prejšnega modela (206) :?

Sam ne razumen zakaj so pri disel motorju zmanjšal kubaturo motorja iz 2.0 na 1.6 hdi?

Po moje če bi pustili 2.0 hdi in bi dodali konje iz 90 na 110KM bi bil pravi strup....ne?

Kakor koli že avto bomo videli spomladi oz. poleti ko prihaja k nam.... :)

Se strinjam s atbo da je lepši ku clio :lol:
Kar se tče 1.6 HDi 16v... je dost boljiši od 2.0... ima 90, 110 ho in baje da bo prišel še močnejši... med 120 in 130 hp :D ... aja... še manj popije ku 2.0 :oops:

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Pe jan 06, 2006 5:33 pm

Nekomu bo že moral bit všeč, glede na to da, bi skoraj moral bit všeč oblikovalcem Peugeota :roll: ...

Za moje pojme je slaba evolucija 206, sigurno bi ga od spredaj zamenjal za 407...

Lp
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Pe jan 06, 2006 7:13 pm

Men je pa luškan. Mal me na astro vleče sam ni tok agresiven. Lep
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov