Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Če jun 28, 2007 5:16 pm

Na teh zadnih slikah je res hud :twisted:

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Če jun 28, 2007 5:32 pm

Rjavo usnje je spet moderno. Predstavljajte si bel športn avto in rjavo usnje. Zdetel v polno.

Tiguan; ja fajn je. Precej lepši kot RAV4, pa bolj umirjen kot X3. Zna bit uspešnica, če bo cena prava.
Slika

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Pe jun 29, 2007 9:19 am

Sport & Style
Slika
Slika
Slika
Slika

Track& Field
Slika
Slika

Lp
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe jun 29, 2007 9:55 am

Ni dvoma, da bo uspešen. Vseeno preveč spominja na golfa in kaka honda CRV deluje napram njemu kot pravi rolls royce.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe jun 29, 2007 10:02 am

od strani mi na hitr deluje kot kia sportage
Slika

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Pe jun 29, 2007 10:48 am

Mick Jerry je napisal/-a:Tiguan; ja fajn je. Precej lepši kot RAV4, pa bolj umirjen kot X3. Zna bit uspešnica, če bo cena prava.

ma dej, kakšen X3... to je za X3 ena karjola iz kaste pod njim! in to po luksuzu in velikosti... :P .
RAV, Kaškaj, Cros-Maks, Koleos, 3008... to mu je/bo konkurenca... in debela večina jih-al pa jih bo zgledala veliko bolj dinamično in zanimivo kot pa tale kutija. to ni ne Golf ne Touareg, rad bi bil pa oboje...

o ceni pa po netu govorijo o nekih začetnih 27.000 evrih. če mene vprašate blago absurdna cena, ker za 2 jurja več dobiš že novega Mickinega Outlanderja! ki je seveda veliko več od avta kot pa tole....
v glavnem.... meni, razen dizajna sprednjih lamp, ni bog ve kaj. tak, blago ziheraško pust... na cesti se več kot enkrat najbrž ne bom obrnu za njim... sploh pa ne dvomim, da bo mrgolelo takih, ki jim bo fajn, kot tudi takih, ki ga bodo častili kot ultimativno germansko božanstvo! tudi vredu.... vsako tele si zasluži svoje vesele :mrgreen: ! eni takega, jaz pa drugačnega 8) .
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Pe jun 29, 2007 12:36 pm

Tista verzija ki se imenuje Sport & Style (bolj po normalnih cestah) bi lahko znal biti lep s pravo barvno kombinacijo in s pravimi lita platišči. Sem mnenja da bo vredu samo da boš dobil efekt lepega avtomobila pa boš mogu še kaj dodatno vložiti denarja (bi-ksenon,18-palčna kolesa,temne šipe, barva avtomobila, sedeži - ne iz blaga ampak iz usnja, 200 HP, itd.) Kar pa potem bi cena kaj hitro bo narastla blizu 8 in pol bivših milijonov. In mislim da bo na cestah dovolj tistih z osnovno opremo kar pa se bojim da ne bo tako lep....tista verzija ki pa je namenjena bolj za brezpotja (Track& Field) pa meni deluje precej nerodno. Sprednja maska mi je precej čudna. Razumem da je tak avto bolj za tko ampak ne vem meni pač ni všeč.

Drugače pa soliden avto. Sam kot kaže bojo res opustili krom masko spredaj (passat). Zanimivo. Ampak vidim da bo gotovo pri bogatejših opremah pri maski (tam kjer je W znak prišel krom letvici ki bojo potovale proti lučem, kot pri novem Touareg-u.

Sam ne razumem zakaj ne bi uporabili krom maske kot pri večini VW modelih. Meni se zdi da se za nekaj odločijo in potem na sredi poti vse vržejo v smeti. Enkrat za spremembo bi lahko celo floto nardili s krom maskami če so si takrat tako zamislili in potem na novo začrtali pot. Ne vem takšno je moje mnenje ampak gotovo imajo oni boljše razloge za to....

Lp
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Pe jun 29, 2007 12:58 pm

@drugmirko: kot je ceres rekel, tudi outlander ne izgleda najbolje brez 18" posebne farbe...
Ko sem ga videl na cesti je bil res čisto drugačen kot koncept, in verjetno je isto z tiguanom

Sicer pa mi je track&field spredaj nekako lepši od sport&style
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So jun 30, 2007 1:52 pm

na jetra mi grejo ti 1001 modeli enega proizvajalca - teh pa je malo morje.
spet en avtoček za "uspešne punce" in ne čist gay fante ampak une..."bi varianta"

avto je...se strinjam sa drugarom mirkotom :lol: . meni taki avti niso...oz. bolje bi bilo brez njih.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So jun 30, 2007 4:32 pm

men je po eni strani všeč, po drugi pa ne. se pa strinjam s tabo menjekul da je to avto za uspešne punce, podobno kot santa fe, kokr opažam. čedalji večji je porast teh šminkerskih suvov, ki se ustrašijo že ko zagledajo teren... upam na kako repliko nebiveduja da vidm kako bo on to skritiziral :lol:

p.s.: a bo to melo 4x4 pogon?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So jun 30, 2007 4:37 pm

Se strinjam z zadnjimi dvemi in dr. Mirkotom

4X4 bo imela Track& Field verzija, ki ima tudi malo krajše oz preoblikovane previse - za večje vstopne kote

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So jun 30, 2007 4:41 pm

Jaz se isto strinjam z drugimirkom in ostalimi. Osebno mi pa deluje nekam škatlast :)
Se pa strinjam, da so nove smernice pri VWju brez velike maske, saj je le ta bila preveč očitno posnemanje Audijevih mask.
Zadnjič spremenil lizard, dne So jun 30, 2007 4:46 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So jun 30, 2007 4:46 pm

Se strinjam z lizardom, verjetno je tako škatlast zaradi upanja na dobro prodajo v ZDA, kjer ljubijo pompozen stil

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe sep 07, 2007 10:24 am

Na video posnetku izgleda super:

http://www.youtube.com/watch?v=h5Mcg7DpCf4

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Pe sep 07, 2007 10:33 am

Zgleda že zanimivo, a bi lahko kak offroad stručko pokomentiral sposobnosti?
Slika

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Pe sep 07, 2007 11:30 am

drugmirko je napisal/-a:o ceni pa po netu govorijo o nekih začetnih 27.000 evrih. če mene vprašate blago absurdna cena, ker za 2 jurja več dobiš že novega Mickinega Outlanderja! ki je seveda veliko več od avta kot pa tole....
v glavnem.... meni, razen dizajna sprednjih lamp, ni bog ve kaj. tak, blago ziheraško pust... na cesti se več kot enkrat najbrž ne bom obrnu za njim... sploh pa ne dvomim, da bo mrgolelo takih, ki jim bo fajn, kot tudi takih, ki ga bodo častili kot ultimativno germansko božanstvo! tudi vredu.... vsako tele si zasluži svoje vesele :mrgreen: ! eni takega, jaz pa drugačnega 8) .

Se stinjam!

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Pe sep 07, 2007 8:50 pm

sestri je tiguan všeč meni pa ne... kaj morm,vsak ma svoj okus :roll: :roll:
When life speeds by... downshift.

Uporabniški avatar
hondas
Novinec

Napisal/-a hondas To okt 23, 2007 12:33 am

V Nemčiji:
Trend & Fun - 26.700€
Track & Field - 27.875€
Sport & Style - 28.600€
Bo pa tud brez 4krat4 pogona, kar bo cool, ker bo še ceneje.Kolk pa nimam pojma.Bi moral pogledat, kolk je npr. kakšen avto brez 4krat4 pogona cenejši pri isti mašini.

HONDA: The Best Name on Grass: Synonymous with quality

Uporabniški avatar
Wolfgang Ullrich
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a Wolfgang Ullrich To okt 23, 2007 3:02 pm

Ja in kdaj mrcina zapelje v salone :?: :idea:
Komi čakam, da se zapelem na testno vožnjoooo :D :D :D

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To okt 23, 2007 6:50 pm

bl k ga gledam, bl mi je všeč. Mogoče bi bla lahko le druga notranjost (ne od golfa plus, recmo od kkšnga pasata :o :o )
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov