Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So mar 12, 2005 7:34 pm

impreza wrx sti stane po tanovem: 11.058.000

zato se lahk tud ti dezinformiraš.......

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So mar 12, 2005 7:36 pm

HajdukS je napisal/-a:
Aja pa ce ze lih pisem post... Impreza WRX STI ne stane 11 mio sit ampak 9,6 mio tko da lahko nehate z dezinformacijami

http://www.rsportscars.com/slo/avto/impreza_wrx_sti.asp

na tej strani fant redno skrbi da je vse vsaj toliko kolikor točno. poglej si ceno sti-ja (in pozni datum update-a --> kar pomeni, da zdaj sigurno ni bolj poceni ampak kvečjemu še mičkeno več)...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So mar 12, 2005 9:19 pm

Točno tako, še na strani Interservice-a se je cena pred časom dvignila na +11miljonov, tako da bo res dezinformacija na tvoji strani Hajduks. Je pa zanimivo, da je v nemčiji cena še vedno cca 38,500 €.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne mar 13, 2005 1:07 pm

Pol se opravicujem, moj vir je bil sobotno delo z dne 12.3.2005...
Cudno, da je drazja od evota, in to kr naenkrat. To se samo u slo lahko zgodi da v parih mescih modelno nespremenjenemu avtu dvignejo ceno za 20 % :shock:

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne mar 13, 2005 1:13 pm

Slide ce se ti to zdi zanimivo glede cen v tujini ti povem se nekaj bl zanimivega. Audi A6 3.0 TDI stane z davkom vec v SLO kot v nemciji, italiji, belgiji, !angliji!, franciji, avstriji... (vir: delo, upam da so vsaj tuki zmogl kokr tok natancne podatke..)

Kaj nam to pove? ( da so v slo audiji precenjeni :-P )

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne mar 13, 2005 4:29 pm

HajdukS je napisal/-a:Slide ce se ti to zdi zanimivo glede cen v tujini ti povem se nekaj bl zanimivega. Audi A6 3.0 TDI stane z davkom vec v SLO kot v nemciji, italiji, belgiji, !angliji!, franciji, avstriji... (vir: delo, upam da so vsaj tuki zmogl kokr tok natancne podatke..)

Kaj nam to pove? ( da so v slo audiji precenjeni :-P )

Samo ena opomba...ne pravim da ni res, samo da ne bo pomote...
Moraš vedno primerjat isti avto z isto !!!opremo!!! Predvsem oprema je tukaj zelo pomembna, saj v Nemčiji marsikdaj kupiš pod OSNOVNO opremo res OSNOVNO in nimaš recimo ne klime ne radia, ampak vse doplačaš, medtem ko v Sloveniji klimo že uvoznik uturi (kao)serijsko, kao pa zato, ker so potem cene navadno višje za osnovni model (za te pač navajajo cene domači časopisi)...Dejstvo je pa ziher, da nekaj tudi slovenski trgovci zaslužijo...ne velja pa to samo za Audija...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po mar 14, 2005 12:08 am

HajdukS je napisal/-a:Pol se opravicujem, moj vir je bil sobotno delo z dne 12.3.2005...
Cudno, da je drazja od evota, in to kr naenkrat. To se samo u slo lahko zgodi da v parih mescih modelno nespremenjenemu avtu dvignejo ceno za 20 % :shock:

impreza je šla na 11 mio potem, ko je prišel ven nov model.sicer so pa res mal zapretiraval s ceno kljub temu da je nov model :roll:

lp

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po mar 14, 2005 12:23 pm

mm nov model? kdaj to? :?

Vuso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vuso Po mar 14, 2005 12:33 pm

HajdukS je napisal/-a:mm nov model? kdaj to? :?

Zdi se mi da že kr ene par mescev.govorimo pa o wrx sti?drugačne zadne luči ma(vsaj tko jo jaz spoznam).no nej kdo drug več pove, da se ne bom še kej zlagal

lp

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po mar 14, 2005 2:23 pm

Ma ne...cena se ni dvignila s faceliftom(nove sprednje zadnje luči, hood scoop itd...), ampak s prihodom modela 2005, ki ima na voljo tudi nastavljivi sredinski diferencial in par bonbončkov v podvozju, novi volan.... Takšno so imeli tudi pri AM na mobikrogu in od takrat se je cena dvignila na 11m

Vuso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vuso Po mar 14, 2005 3:55 pm

Slide je napisal/-a:Ma ne...cena se ni dvignila s faceliftom(nove sprednje zadnje luči, hood scoop itd...), ampak s prihodom modela 2005, ki ima na voljo tudi nastavljivi sredinski diferencial in par bonbončkov v podvozju, novi volan.... Takšno so imeli tudi pri AM na mobikrogu in od takrat se je cena dvignila na 11m

No sej ta ja.Sem hotu napisat tud o tem diferencialu, sam nisem bil čist zihr pa sem bil raj tih, da nebi kašne bedarije skup spravu :oops: uglavnem huda, samo 11 mio je pa še bol hudo :evil:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po mar 14, 2005 5:46 pm

Sej to ti govorim ;) ...da ko je dobila nove luči še ni dobila novega diferenciala...2004 je dobila nove luči in še par stvari, pred kratkim je dobila pa še DCCD, na zunanjosti pa ni bilo vidnih sprememb, razen felg na nekaterih tržiščih...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po mar 14, 2005 6:56 pm

No ampak tukaj ni govora o Imrezi ampak RS4-ki.
Če je ravno, ni zabavno.

miha_16
Novinec

Napisal/-a miha_16 Po mar 14, 2005 6:57 pm

ja sej sm se že jst hotu bunit, nej si raj ustvarjo novo temo

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po mar 14, 2005 7:02 pm

Res lep avto ni kej,Pol šport, pol eleganca.... :tomidelej:

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr mar 16, 2005 11:16 am

Ej ampak nevem od kje ta neverjetna opremljenost audijev ce je stric kupil a4 za 8 mio SIT na katerem je moral dokupiti el odp. zadnjih sip. Tko da to so ene buce slide...
Gledam tudi modele avtov ki jih mamo doma na mobile.de in so v povprecju bolje opremljeni kot nasi ki so kupljeni v slo.

Ugotovil sem da karkoli napises na tem forumu, se najde se vecji strokovnjak ki pove kako je v resnici z zadevo....

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Sr mar 16, 2005 1:05 pm

Pri nas VAGova vozila niso nič bolj opremljena kot v Nemčiji. Izjema so bili Passati, ki so imeli pri nas klimo serijsko, vendar so jim zaradi tega odvzeli stranske zračne vreče. Razlog, da so njihova vozila pri nas tako draga je v tem, da kupujemo prek avstrijskega posrednika, ki pobere provizijo. Sam niti slučajno ne mislim pri njih kupit nobenega vozila in bom, če bom na trgu za novi A6, le-tega uvozil iz ZDA.

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Sr mar 16, 2005 1:46 pm

Za vse ki mislte kupovat Audije al pa druga vozila mal poglejte po nemških uradnih straneh.
Audi je v Nemčiji cca 11% cenej kot pri nas.....Naprimer A6 3.0 TDI pri nas skor 12 miljončkov, v nemčiji pa 9.3 miljončka, tud 4% manj davka ne pomeni nič..
...Drgač a je že kdo vidu ceno od RS 4, naj ne bi bil več k 16 miljončkov pa že to bi se mi zdelo preveč.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr mar 16, 2005 2:40 pm

Janez Blond je napisal/-a:...Drgač a je že kdo vidu ceno od RS 4, naj ne bi bil več k 16 miljončkov pa že to bi se mi zdelo preveč.

splash je napisal/-a:cena bo 65000 €.

vir: revija autobild

:wink:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr mar 16, 2005 2:50 pm

HajdukS je napisal/-a:Ej ampak nevem od kje ta neverjetna opremljenost audijev ce je stric kupil a4 za 8 mio SIT na katerem je moral dokupiti el odp. zadnjih sip. Tko da to so ene buce slide...
Gledam tudi modele avtov ki jih mamo doma na mobile.de in so v povprecju bolje opremljeni kot nasi ki so kupljeni v slo.

Ugotovil sem da karkoli napises na tem forumu, se najde se vecji strokovnjak ki pove kako je v resnici z zadevo....

:?
1. Pri 4 valjnih modelih, je bil vsaj pred nekaj časa el. pomik zadnjih stekel za doplačilo, ne le pri Audiju, tudi pri BMW-ju tega razreda recimo...ja japonci so glede tega carji, prav?
2. NIKJER nisem rekel nič o NEVERJETNI opremljenosti, tko da ne mi od buč lepo te prosim. V Nemčiji sestaviš avto iz nule, pri nas pa ti trgovec vsili kakšen kos opreme in to spretno vračuna v osnovno ceno vozila. NIKOLI nisem rekel, da so v nemčiji avti slabše opremljeni, saj lahko DOPLAČAJO, ponavadi nemci ne kupujejo avtomobilov tako kot slovenceljni, ki kupijo opremo BASIC samo da imajo znak VW ali BMW na nosu in so srečni ker so sosedi nevoščljivi, pa čeprav šipe kurblajo na roke :roll: Nemci pa nabavijo pač več opreme dodatno...zato takšno stanje na mobile.de...upam da boš sedaj razumel, kaj sem ti dopovedoval...sicer pa nisem trdil, da v nemčiji Audiji niso cenejši, povedal sem ti samo, kaj še dodatno na to vpliva...
3. Nikoli nisem trdil da sem največji strokovnjak in prav je da se kdo najde, ki pove zadevo še bolj strokovno, če sem napisal pa tule kaj hudo neresničnega, pa lepo prosim citiraj, pa dobro PREBERI in 2x PREMISLI, ker tudi zate ne bo prvič, da bi ustrelil krepko v temo, ko boš zopet skušal očrniti moje poste, saj se mi zdi, da je to vse kar delaš zadnje čase. Repliciraš me in vedno skušaš iskat dlako v jajcu tudi tam kjer je ni...recimo FQ400 ipd) Skratka, če se ti zdi da delam napake, pol me svobodno popravi, v kolikor pa boš še naprej iskal dlako v jajcu, samo da bi se kregal z mano, pol pa si prihrani tipkanje, ker samo smetiš teme, pa še to brez učinka. Če sem se ti tako zameril ker sem napisal, da ima Audi(po mojem mnenju) bolj kvalitetno armaturno ploščo kot EVO, potem mi je pa res hudo žal... :EE
Zadnjič spremenil Slide, dne Sr mar 16, 2005 3:44 pm, skupaj popravljeno 5 krat.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov