Pa naj kdo reče, da francozi nimajo občutka za dizajn. Končno spet nekaj novega v pravem pomenu! Druge znamke nimajo j**c, da bi upali naredit take spremembe. Sam da se še pri kvaliteti potrudjo in to je to.
IcEm4n je napisal/-a:čudno, da se noben še ni spotaknu ob število gumbov v notranjosti (k se nekateri tako radi spotikajo pri drugih znamkah).
ggorenc je napisal/-a::D Se mi je zdelo, da sem armaturo ze nekje videl, dve leti stara Pezoja 3008 in 5008. Pa nikoli nista pozela kaksne slave...
IcEm4n je napisal/-a:čudno, da se noben še ni spotaknu ob število gumbov v notranjosti (k se nekateri tako radi spotikajo pri drugih znamkah).
ggorenc je napisal/-a:Saj meni so taksne armature vsec. Koncno, da si ne bojo delili vec zadev s Pezojem. Bolj sem v dvomih, ker se pojavlja vedno vec elektronike v avtomobilih in zadeva dela se zdalec od normalnega celo pri malce bolj priznanih znamkah kot so BMW, MB... Cemu potrebujemo elektronsko rocno zavoro in podobne zadeve? Kup neumnosti. Dodelajo naj raje zanesljivost, uvedejo hidravliko nazaj v citroen C4 razred ali se nizje pa kupim tudi ce ima zadeva notranjost BXa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov