Nixxon je napisal/-a:Kakor komu. Glavna zamera je to, da izgleda kot vsi ostali Audiji.
jorgeus je napisal/-a:Ko gledam nove in nove prihajajoče Audi-je, mi vedno znova pride na misel en in edini stavek: I want more!
Nekako tale agonija pogrevanja njihove klasične oblike traja že kar nekaj let, ravno toliko dolgo, da ob pogledu na "novo" formo ni nobenega vzburjenja več, le: jah no, sej je lepa audijeva klasika... Vseeno zna priti do točke, ko to ne bo več dovolj. Ko bo to pomenilo zastarelost dizajna. Bo Audi takrat znal pokazat kaj novega, osvežujočega in predvsem DOBRO oblikovanega? Ker roko na srce, z redizejniranjem dobre oblike ne moreš sfalit (no, edino če se tega loti Peugeot...), je preverjen uspeh, vendar ali znaš naresti novo formo, ki lahko parira stari? So pri Audiju sploh sposobni kaj takega?
jorgeus je napisal/-a:Meni je to popolnoma jasno...vendar glede na paleto modelov, ki jo imajo in sedaj še A5, A7 ob boku A4, A6 in A8...Oprosti, če se mi zdi malce trapasto, da vsaj na enem izmed njih ne poskusijo testno malo bolj sveže oblike. Ne vidim razloga, da bi bil model kaj manj zanesljiv, eleganten in prestižen z novo formo (Če imajo sposobne dizajnarje, bi lahko imela nova forma vse omenjene krakteristike). To, da imaš pa 5 limuzin, ki jih komaj ločiš, potem A3, ki je zopet isti, samo brez riti in Q7, ki je nabildan A4 (če malo karikiram) je pa milo rečeno, smešno, na trenutke že pomilovanja vredno. Pri takemu budgetu, bi si lahko privoščili preverjanje sveže nove forme, vendar se tudi pri konceptih ne vidi nič novega. Niti enega renderja, risbe, s katero bi lahko malo potipali, kakšne reakcije vzburi (največ kar smo videli je koncept enega izmed A, ki se je pojavil vseh temah o Audiju... še en minus, ko se niti ne ve, kateri A gledaš, če ni značke gor...). Meni nasplošno je Audi oblika všeč, vseeno je že malo izpeta. 5, 10 let prepozno za novo formo bi bil moj komentar na tvojo špekulacijo o razvoju novega dizajna...
PS..če napišeš odgovor na post, ki je takoj pred tabo res ne vidim razloga, da še enkrat ponoviš kar je bilo ravnokar napisano...
CERES je napisal/-a:Sam glej kdo misliš da dela nove razrede med avtomobili? Dela jih trg. Kdo pa je trg? Mi.
Nixxon je napisal/-a:CERES je napisal/-a:Sam glej kdo misliš da dela nove razrede med avtomobili? Dela jih trg. Kdo pa je trg? Mi.
Mi niti ne delamo. Dela jih industrija, ter nas prepriča da to rabimo in smo iskali že celo življenje in da to hočemo. Oni pa od tega potem služijo. Seveda so nekateri hibridi za določen krog ljudi dobri, za nekatere bi bilo vseeno če bi imeli navadno limuzino, pa se tega niti ne zavedajo,...
Nixxon je napisal/-a:CERES je napisal/-a:Sam glej kdo misliš da dela nove razrede med avtomobili? Dela jih trg. Kdo pa je trg? Mi.
Mi niti ne delamo. Dela jih industrija, ter nas prepriča da to rabimo in smo iskali že celo življenje in da to hočemo. Oni pa od tega potem služijo. Seveda so nekateri hibridi za določen krog ljudi dobri, za nekatere bi bilo vseeno če bi imeli navadno limuzino, pa se tega niti ne zavedajo,...
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov