killah bee je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:uh je še bo vam frajerčkom zagustlo pa bomo vidli ko bota dva froca pri bajti pa samo en zaposlen, kaj bote kupovali... pa ko bo treba kupit stanovanje, ap treba froce v šolo spravit pa pol kupujte jajčka za 1mio ker je racionaln nakup... sam malo je treba pomislit da mali avto ni primern za familijo, rablen avto se nikol neve kaj se je dogajalo z njim, sploh zdaj v času napizdovanja, pa še razlika je v novi pa rablen avto, en ma garancijo en je nima...
ampak važno je da da ste vsi pouni perja, živite pri mamah in itak ni noben problem celo plačo zapičit sam za avto...
dajte mal razmislit. fak ej razvajeni vsi po vrsti. eni nerabijo avta zato da prekrijejo da majo malega kurca, eni rabijo avto da peljejo froce v šolo, grejo do bakice, kdaj na morje, kdaj smučat itd...
To kar govoriš je čista realnost. Ni kaj dodati. Se je pa za zamislit, kako moj kolega (upam, da ne bere tega) stanuje doma pr tstarih... ni važn kolk je star...in načrtuje da bo plunu za en avto 7 mio SIT (namesto da bi si za ta dnar omislu neko hišo in šel na svoje - se osamosvojil). Mama hotel ja... se da pršparat.. še posebej če maš dobro plačo pa nč frocov ....
Jst bi tut šel na svoje pa zato (še) nimam realnih možnosti.... Moj point pa je v glavnem ta, da lahko ga nekateri serjejo če je vsega dost... Če nimaš nič pa nimaš kej... če me razumete...
ta tvoj kolega bo vrjetn vrgu vs denar za avto
kakšno bajto že dobiš za 7 mio
grem prec kredit vzet
men recimo tud ni da bi šel na svoje- 21 let študiram
sam sem glede financ realen poleg tega se pa doma dobr štekamo, pa še nč mi ne manka
poleg tega je pa tko če majo starši bajto se men osebno zdi logično da en otrok vstane pri bajti- če je dost velika
zakva bi šel drugam, če si lahko vse tm popedenaš
dacio bo pa kupu človek, ki ve koliko je vredna garancija
aja gets pa dacia sta pa čist v istem razredu
getz je pol maši pa še dražji- dobra primerjava
lp
Da se jo kupit... da... sm če se jo hoče... če se hoče pa doma ostat pr mamici... pol je pa vse predrago
kokr jst poznam cene nepremičnin si z 7 mio nimaš kej pomagat-
če pa vež za kakšno vseljivo bajto za 7 mio mi pa povej kje
bratranc je kupu bajto za 5 miljonou
seveda ne v centru ljubljane....![]()
tud za 7 se jo da, sam ne dobiš vile ampak manjšo starejšo hiško, vn iz glavnih mest
od kdaj je pa Logan nepremičnina![]()
sej se klele pogovarjamo o avtu ane![]()
tuki pa take neumnosti nekateri kvasite,da bo velik kruha za jest,bo cenej in bo več dnarja ostal za avto.
Kaj imata pa reno in fiat skupnega
Hiško za 5 miljonov. kaj zivi v baraki?
Glede logana, je pa cist uredu avto da se peljes iz A do B, vzdrzevanje je poceni in ce se ga bo neka druzina merkala bodo isto naredili 200k km. Samo ce potegnemo crto se rabljen avto vseeno bolj splača kupit.(za naso generacijo) Tak avto bodo kupvali starejsi ljudje, ki tazko razlocijo plastiko od usnja samo vidijo da je velik.
Isto ko v druzini kdo od nas zamenja avto in ga zmeraj gremo pokazat mami, je komantar : uuu koko je velk. Pa nevem ali je MB BMW ford...
Starejsi ljudje pa zmeraj kupjo nov avto in ce bo prodajalec z njim vljuden ga bodo kupili. zdej je vprasanje ali je to nateg? Mislm da ni, saj kokr se stari ljudje vozijo jim bo avto zmeraj vzgal in delal do smrti. Seveda ce bi kupovali rabljen avto, pa vsak ve da enga ata ni tezko obrnit da mu prodas zmahan avto.