Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To nov 25, 2008 4:53 pm

no ja, glede a4 in a5, če pa dvoje vrat spregledaš si pa res malo slaboviden :D

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr nov 26, 2008 4:47 pm

SpeedyRS je napisal/-a:Ne. Ker se vsak Seatov model razlikuje od drugega. Niso po istem kopitu vsi. Imajo svoj stil, niso si pa tako podobno kot Audiji med sabo.

Ravno v stilu je fora. Če bi začeli proizvajalci iz tovarn vozit ven avte brez bilokakega znaka, napisa itd. potem ti nebi vedel več kaj je Renault in Citroen in podobni. Za Audi bi ti bilo pa takoj jasno, da je Audi. In če postaviš po en model določene serije (npr. prvi model A4 pa tazadnji) ob bok ti bo takoj jasno iz česa je nastalo.

Postavi skupaj prvega Megana pa tega čist novega.. tema. Naredi enako z Cliom.. tema. Lahko pa narediš tud zadnji model Megana pa prejšni model, bo isto tema.. :lol: Torej se znamka še išče ali kako, da ne naredi prepoznavnega modela oz cele serije le teh (od prvega do zadnjega)?

In tud ti imaš svoj stil pisanja. Če bi ti zbrisali nick in bi pisal pod drugim nickom al pa brez nicka bi še vedno vsi vedeli, da si to ti. Razumeš. Audi je v veliki prednosti pred vsemi tvojimi odgovori, ki jih boš v bodoče nametal na teme podobne omenjeni.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če nov 27, 2008 8:35 am

audije se dan danes lažje razlikuje kot kdajkoli prej- z led diodami so dobili prepoznavnost od spredaj- tko da jih lahko razlikuje vsak kekec
jst bom reku tako- za lastnike A4 logično ni ''problem'', da se njihov avto zamenjuje za A6, obratno je pa sranje za lastnika ;)
lp

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če nov 27, 2008 11:08 am

a bi bli bolj zadovoljni, če bi se A5 imenoval A4 coupe?

A4 in A5 se da spredi ločit po lučeh (ker nimata čist istih), zadnje tud (ampak samo s tisto prvo serijo zadnjih luči, k zdj so baje iste kot pri A4).

No, ampak smo že mal off, k je to tema o prihajajočem A7 ;)
Slika

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Če nov 27, 2008 12:28 pm

hladni je napisal/-a:
snikerson je napisal/-a:no ja, glede a4 in a5, če pa dvoje vrat spregledaš si pa res malo slaboviden :D

Ne vem kak je s tabo, ampak če ga gledam iz sprednje ali iz zadnje strani jaz vrat ne vidim, žal ne vidim pod kotom 90 stopinj. :har :pivo

sicer pa tk logično, da sta si a4 in a5 podobna, sej gre v bistvu za copue štirice...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Ne jan 11, 2009 10:50 am

Audi Sportback Concept - napoved A7.

Slika
Slika
Slika
Slika

http://es.autoblog.com/2009/01/10/habem ... -la-jaula/
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Ne jan 11, 2009 11:38 am

Za moje oči..FENOMENALNA OBLIKA 8) 8) 8)

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Ne jan 11, 2009 11:49 am

Ni slab, ni pa me prevzel :? Zadek me spominja na Lambo Estoque
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jan 11, 2009 12:14 pm

zadek mi nekak ne potegne
Slika

db
Novinec

Kraj: from MS to MB

Napisal/-a db Ne jan 11, 2009 12:22 pm

Meni pa je glih zadek scenski, neven točno kako naj opišem, se mi zdi malenksot samosvoj, nič posebnega pa vseeno drugačen od večine zadkov. :D

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Ne jan 11, 2009 4:02 pm

Malce iščejo povezavo s starim 100 Coupe S:
Slika

Slika

Meni je všeč, Audijevsko hladen in dodelan. Edino kolesa se mi zdijo kar malce prevelika.
Slika

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Ne jan 11, 2009 4:14 pm

...sam je dobra primerjava... res je videt nekaj vzporednic.
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Ne jan 11, 2009 4:24 pm

tut mene spominja zadek na Lambona Estoque, drgač bi pa znal bit zanimiv

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne jan 11, 2009 4:29 pm

Upam, da bo ostal tak, da je to res napoved - vsaj osnovne linije in oblike (izrezi) maske, luči itd. Izvedba le-teh bo seveda malo spremenjena, a tudi samo s to obliko Audi dosledno izboljšuje dizajn, morda ga tudi diferencira po razredih (upoštevajoč ta A7 kot napoved A6). Uspelo mu je narediti eleganten, "nobel" in agresiven dizajn, ki daleč presega praktično vse poskuse neposredne konkurence.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne jan 11, 2009 4:45 pm

esem je napisal/-a:Upam, da bo ostal tak, da je to res napoved - vsaj osnovne linije in oblike (izrezi) maske, luči itd. Izvedba le-teh bo seveda malo spremenjena, a tudi samo s to obliko Audi dosledno izboljšuje dizajn, morda ga tudi diferencira po razredih (upoštevajoč ta A7 kot napoved A6). Uspelo mu je narediti eleganten, "nobel" in agresiven dizajn, ki daleč presega praktično vse poskuse neposredne konkurence.

Me veseli da si videl napredek, čeprav ga v resnici ni ;)

Avto ima napihnjen nos in zato le-ta nikakor ne gre v celoto avta. Meni je eleganten ravno toliko kot tisti volkswagnovi poskusi nasleditve hrošča iz obdobja pred prihodom prvega Golfa.

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Ne jan 11, 2009 4:53 pm

Za moje pojme so se malo preveč naslonili na 100 Coupe S kar se zadka tiče, pri VW da o Mercedesu sploh ne govorim so zadek izpilili v nulo, sploh slednji je res prava umetnina, ta bodoči A7 je če ne štejem zadka še kar ql, but could be better. :?
Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne jan 11, 2009 5:00 pm

Ne bi se strinjal, da ni napredka. Nos je napihnjen zaradi senčenja, v realnosti oz neretuširanih fotkah bo bolje.
Me prav zanima, koliko bi se izgled spremenil z normalnimi kolesi (velikost). Če se komu da, naj mu zmanjša kolesa - npr na 18 col - in prilima gor.

BlazR
Novinec

Napisal/-a BlazR Ne jan 11, 2009 5:41 pm

Mene pa mot ta tzgorna stranska linija na vratih. Je čis vodoravna in sploh dejansko avtomobil tm ni nč prepognjen, podobn kot pr novi A4. Na nasprotni strani pa pr A5 je ta linija mal bl dinamična pa še ni sam gor umetno narjena, ampak je dejansko vključena v stransko linijo avtomobila.

Upam, d je kdo ugotovu kaj hočm povedat k vem d ni lih najbl jasno napisan, sam je tžko preoblikvt v bl razumljiv jezik.

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Ne jan 11, 2009 5:51 pm

Joj Lignage, kje ti vidiš napihjnen nos res ne vem, mogoče pa samo serijsko sovražiš Audije? če ne drugega, je tak tudi zaradi NCAP testov, za avto pa je znano, da je ubistvu že končna oblika serijskega izdelka, kot vsi njihovi koncepti zadnjega časa.
Slika

Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov