frgo je napisal/-a:Imel sem prav. Za usnjeni volan bo treba plačat vso možno nepotrebno kramo in tempomata ni niti za doplačilo.
Škoda, spet bom šel kupit avto h konkurenci, tako kot nazadnje.
ggg je napisal/-a:http://www.hyundai.si/filelib/ceniki/cenik_i30_10_07_2007.pdf
HAHAHA kaksne cene. Ga pa cenijo...
ggg je napisal/-a:oprosti tole je pa tako grd avto, se notranjost je, ce jo ocenjujem na podlagi ceeda, zanic v primerjavi z golfom.. pa nisem vw fan. ampak dobra primerjava je, kot pri sedel iz accenta v golf IV
Kritik je napisal/-a:ggg je napisal/-a:oprosti tole je pa tako grd avto, se notranjost je, ce jo ocenjujem na podlagi ceeda, zanic v primerjavi z golfom.. pa nisem vw fan. ampak dobra primerjava je, kot pri sedel iz accenta v golf IV
@ggg: Sem šel pogledati kako zgleda golf V znotraj... a te bi je to všeč? Ta velika črna gmota ki ji pravimo armatura? Se mi zdi da ima še moj Getz lepšo, pa ima "imitacijo" brušenega aluminija.... v resnici srebrno plastiko, amapk enostavno lepša je na pogled... razbije črno monotonost.... pri golfu... ja sej res, letvico ima pod volanom... hm... resnično grd![]()
Ajme... večna kregarija okoli evropskih in azijskih avtomobilov.... sicer pa sem prerastel fazo občudovanja in oboževanja avtomobila... enotavno hočem to da dela, brez težav minimalno 7-8 let (če že kupim novega), kar japonci in korejci znajo, evropejci pa so že bolj redki.... i30 se mi zdi prav všečen, veliko avta za ta denar...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov