Fiatfan je napisal/-a:Mislim pišete zato da si nabijate poste ne pa da bi kaj znali argumentirano povedat.
Marchionne je v intervjuju za Financial Times povedal, da bi bil Fiatov prevzem Opla "zakon, sklenjen v nebesih".
moj-avto je napisal/-a:Glede da FIAT kupuje Opel ima denar. Po zdravi kmečki logiki je pač tako.
FIAT je odkupil tovarno v Kragujevcu, bivšo Zastavo v katero mora še dosti denarja vložit za posodobitev proizvodnje FIATA punta. Opel pa je itak že znamka, ki ima nek soliden trg in solidno ime, tako, da FIATU gre nakup kot voda na mlin.
Pač v poslih je tako, da če se hoče nek denar zaslužiti je treba iti tudi v stroške in investicijo. Pri tem pa tudi reskirati.
Italijani niso Slovenci, da kupijo neko firmo z po možnosti z tujim denarjem z tem namenom, da jo uničijo in nato iz nje poberejo čim več denarja in si stlačiti v žep, delavce pa spraviti na cesto. Za dejanja pa ne odgovovarja noben za nič.
Italijanska industrija je resna stvar, gre za izkušeno kapitalistično državo, ki ve kako se da zaslužiti.
V če bi take neumnosti počeli naši tajkuni v Italiji jim bi država zaplenila vse kar imajo, dokler se ne dokaže kaj je bilo zasluženo in kaj pokradeno. In ne samo njim tudi sorodnikom. Stroške, kazni in škodo pa bi plačali iz lastnega žepa. Ni, ni, zajebancije pri zahodnih sosedih.
Pri nas nek bivši komunist se spreobrne v kapitalista pa pokrade narod.
FIAT je v 70. in 80. letih dokazal, da lahko postane na vrhu avtomobilske industrije kot proizvajalec in te čase očitno hoče tudi ponovit. Recesija je pač neka prilika za njih.
moj-avto je napisal/-a:Italijanska industrija je resna stvar, gre za izkušeno kapitalistično državo, ki ve kako se da zaslužiti.
V če bi take neumnosti počeli naši tajkuni v Italiji jim bi država zaplenila vse kar imajo, dokler se ne dokaže kaj je bilo zasluženo in kaj pokradeno. In ne samo njim tudi sorodnikom. Stroške, kazni in škodo pa bi plačali iz lastnega žepa. Ni, ni, zajebancije pri zahodnih sosedih.
Lignage je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:Mislim pišete zato da si nabijate poste ne pa da bi kaj znali argumentirano povedat.
Ti tud! Poglej si kaj navajajo viri, pa tudi kot sem že rekel, je fiatova ponudba pri določenih modelih že rahlo zastarela, pa tudi okrnjena. Tri različice Stilota je nadomestil Bravo zgolj v samo eni.
Pa da se razumemo, meni je Fiat čisto fajn znamka, sam ne morem pa razumeti, da jih danes ena Kia, korejski proizvajalec, katerega avti so še slabo desetjetje nazaj smrdeli po obupni cenenosti, sposoben proizvajati Kio Cee'd v treh različicah, Fiat, znamka s stoletno tradicijo, pa "kao" ne, ker naj bi zato trpela kakovost?![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov