Dr.M3 je napisal/-a:Mislim, da med tema dvema ni primerjave. Do 100 ali 200 že. Ampak je EVO precej bolj surovo športen kot ta BMW (ki je vsekakor precej bolj vsakdanje uporaben).![]()
Te teste je težko izmeriti saj vpliva veliko dejavnikov - od vremena, voznika, počutje voznika, navajenosti na avto, gume ...
Sicer je bil pa post zombija vsaj smešen (hvala da si me nasmejal). Malce mešaš. Tudi EVO ni niti senca avta, ki nastopa v rally prvenstvu. In govoriti o tem, da je sedaj avto pa ultimativni zaradi tega ker njegov "bratec" nastopa na rally je kr neki. Pol je tudi kakšna močnejša verzija Pežoja uber huda (saj je bil P206 nekaj časa najboljši rally avtomobil)!
faceless je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:Mislim, da med tema dvema ni primerjave. Do 100 ali 200 že. Ampak je EVO precej bolj surovo športen kot ta BMW (ki je vsekakor precej bolj vsakdanje uporaben).![]()
Te teste je težko izmeriti saj vpliva veliko dejavnikov - od vremena, voznika, počutje voznika, navajenosti na avto, gume ...
Sicer je bil pa post zombija vsaj smešen (hvala da si me nasmejal). Malce mešaš. Tudi EVO ni niti senca avta, ki nastopa v rally prvenstvu. In govoriti o tem, da je sedaj avto pa ultimativni zaradi tega ker njegov "bratec" nastopa na rally je kr neki. Pol je tudi kakšna močnejša verzija Pežoja uber huda (saj je bil P206 nekaj časa najboljši rally avtomobil)!
ubistvu ti mal mesas stvari. N grupa in WRC je velika razlika.
Mick Jerry je napisal/-a:faceless je napisal/-a: POtem vseeno sem bog.
No, kdo je že izjavil: ''le čevlje sodi naj kopitar'' ali nekaj takega
![]()
Lahko noč tudi z moje strani.
The 5-speed transmission used on the RS and GT derives from the close-ratio competition gearbox but has a revised top gear ratio for improved high-speed cruising.
On the RS and GT, the turbocharger compressor wheel uses magnesium alloy instead of aluminum alloy. This brings a dramatic improvement in supercharging response. Mated to a 5-speed gearbox with higher torque capacity, the engine has been tuned to generate maximum torque of 407 N-m(41.5 kg-m)/3000rpm.
Po forumu brska: Polo78 in 36 gostov