INFINITI je napisal/-a:Jaz bi rekel, da imaš težave z branjem. Vpiši se še enkrat v OŠ pa ne deli naokoli "nadutežev" preko tipkovnice ok ? Če imaš osebne probleme z menoj pridi... Vedno mi prav pride nekdo za sparing, pa ne bo nobenih "tough guy" for - vse v okvirju treninga. Ker takole žalit kot zadnja pičkica prek tipkovnice je drugače kot povedati v obraz.
Jaz naj grem še enkrat v OŠ? Sebe malo poglej, ti maš tu neke čustvene izpade, delaš "prepir", kjer ga sploh ni (praktično odgovarjaš sam sebi v mojem imenu in me potem napadaš zaradi teh fiktivnih izjav) in se zavzemaš za tega RCZ-ja, kot da si ga najmanj dizajniral sam, da o grožnjah sploh ne govorim, ker če ti povem, kje sem nazadnje doživel takšna kurčenja, bom očitno imel probLeme!

Začel si pljuvat po JCW-ju in GT86, kot da sta te osebno prizadela, pa sta avta, ki sta bila nemalokrat pohvaljena točno zaradi tega, kar oglašujejo. Kakšno "izdrkavanje", človek božji? Seveda se hvalijo s prostorom za čelade in komplet gum, saj gre za neke vrste track day avto, ki ga pa noben razgledan človek ne jemlje kot podiralca rekordov na stezah, ker to (brez predelav) odkrito ni njegov namen.
Razumem, da ti je RCZ zelo všeč, kar je logično, gre za zelo lep in dober avto, ampak da greš pa zaradi tega pljuvat po dveh "karakterno" čisto drugačnih, tudi odličnih avtih, se na polno petelinit in grozit, čeprav dejansko nisem o RCZ-ju napisal nič slabega, je pa mimo vse logike!