mstk je napisal/-a:na zadje bo pa litro olja požrl na 1000km
mihaing je napisal/-a:mstk je napisal/-a:na zadje bo pa litro olja požrl na 1000km
Ko pa bo mašina malo zadihala pa bo razmerje kar 1:1![]()
Glede teh malih navitih mašin evropejci mečejo denar v zrak. Molje da naredijo tako kot američani, velik neturbinski motor in je zadeva rešena.
Kakšna prednost pa je pravzaprav evropejkega navitega motorja v primerjavi z 3.6l V6 motorjem ki razvijeta enako moč:
1. kar se tiče zavarovanja nima nebene prednosti ker spadata oba v isti razred
2. poraba je malenkost manjša pri turbaku
3. da o vzdrževanju in tveganju ne govorimo ker vemo vsi kako je.
4. o izpušnih plinih pa mi ne govorte traparije ker to nobenega ne zanima, tisti ki pa se bo zaradi tega oglasil pa tu nima kaj početi in naj gre na kolesarjenje.com
Moje mnenje je: taki napileni motorji ne bodo dočakali 200.000km kar mora biti danes neka stalnica za to tehnološko obdobje.
esem je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:4. o izpušnih plinih pa mi ne govorte traparije ker to nobenega ne zanima, tisti ki pa se bo zaradi tega oglasil pa tu nima kaj početi in naj gre na kolesarjenje.com
Takih izjav se vzdrži!
snikerson je napisal/-a:ti poznaš 2 lastnika audijev s tem problemom, zdej se ti bo pa najdel en ki bo napisal, da pa pozna 9 prijateljev in 24njihovih sorodnikov in njihovih 15 žena, ki jim je crknila turbina in elektronika na lagunah in mehanih letnikov 2001-2004 in folk se bo spet kregal in spet bo nastalo 142 strani offtopica, BRAVO!
mstk je napisal/-a:ne saj js sm to napisou ker poznam 2 primera lastnikov avdijev a4 2.0 tdi(zdaj ne vem al je pumpe dize al že cr) jim obema olje žre. za nameček pa naj bi bilo to čisto normalno.![]()
zdaj ne vem al je res normalno al ni to bodo eni znali bolj povedat.
mislmpa taka tehnika (prednost v tehnologiji)
SAVINJCAN je napisal/-a:joj, a zdaj se morjo pa z nekim twin-turbo trudit in 300 konji, da bodo lahko 250 konjem konkurirali :P če pa ne bo šlo bodo imajo pa na zalogi očitno kr 340 konjev![]()
najbolje, da naredijo three-turbo![]()
komaj čakam rezulatate na pisti
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov