Dr.M3 je napisal/-a:Hja z nakupom Mercedesa A se pač ne dobi S klase.
So pa imo ti videi zgoraj glede slabo sestavljene notranjosti pretirani. Se mora pojaviti več lastnikov z identičnimi težavami da lahko rečemo da je to nekak vodilo pri A klasi in je bedno sestavljena. Ker to ni tako težko zmanipulirati. Sploh ker 3 videi prihajajo od enega osebka. Na kameri pa morda vse skupaj še bolj pride do izraza da je bedno kot v resnici.
Meni je škoda ker je MB naredil na videz tako bedno notranjost. Enostavno mi je bedna s tistim cheap zaslonom ki štrli od nekod.
Marek_ je napisal/-a:@odprti clio Za Meg II je to čisto normalno, ne rabi bit "zjahan".
odprti clio je napisal/-a:Marek_ je napisal/-a:@odprti clio Za Meg II je to čisto normalno, ne rabi bit "zjahan".
Ti dam svojega na ogled? Pa bova pofotkala in posnela najino srečanje in tvoj strokovni pregled in objavila v tej temi
PS: spotoma greva pa lahko na KMAG pregledati Optimo, Sportage in Ria
Marek_ je napisal/-a:@odprti clio: BTW sem si Megana lastil nekaj čez 3 leta (od novega), je pa še vedno pri hiši in če rečem, da je kakovost za kozlat, je to evfemizem.
MyWay! je napisal/-a:Ampak še zmeraj ... 45k eur ni tako malo.
~toMmy~ je napisal/-a:MyWay! je napisal/-a:Ampak še zmeraj ... 45k eur ni tako malo.
To je relativno gledano poceni, recimo Audi S3 (300KM) stane mogoče slabega tisočaka manj, M135i je tudi tam tam, M135i xDrive pa se začne pri 51k €. Še Golf 6 R je bil mislim da od slabih 40k € dalje in če bi iz njega želel iztisnit zmogljivosti tega AMG-ja, bi bil hitro na 50 tisočakih.
thunderbolt je napisal/-a:Osebno me pri A45 (ne vem, a sem malo za časom), da vseh 355 konjev pride iz samo dveh litrov. Npr. absolutna meja 1,0 ecoboosta naj bi bila 190 konjev, pa so ga predelovali z večjimi turboti in ga vtikali v lahke cestne formule. Tule pa liter prostornine poganja skoraj 180 konjev in tudi sam avto ni ravno lahek.
thunderbolt je napisal/-a:Osebno me pri A45 (ne vem, a sem malo za časom), da vseh 355 konjev pride iz samo dveh litrov. Npr. absolutna meja 1,0 ecoboosta naj bi bila 190 konjev, pa so ga predelovali z večjimi turboti in ga vtikali v lahke cestne formule. Tule pa liter prostornine poganja skoraj 180 konjev in tudi sam avto ni ravno lahek.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov