Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Ne feb 19, 2006 10:26 pm

Če izvzamemo gnile zadnje luči, gokart volan, rjavo sredinsko konzolo in belo notranjost je kar kul. :lol:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne feb 19, 2006 10:33 pm

Meni je všeč- Pogrešam pa tiste klasične old school oblike, ko se je c stebriček elegantno spuščal proti zadku vozila in linija tega stebrička ni bila nekako "umetno prekinjena -> beri skrivljena... in to tale citroen ima... za razliko od Megana Classica. II". :roll:
Drugače pa mi je tudi všeč, da sta sprednji in zadnji sklop luči lepo "zažrta" v karoserijo. :-P

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po feb 20, 2006 8:31 am

če kdo ne zna že na oko presodit, kakšen triumf so dosegli kitajci pri raztegovanju tega citroena, mu v pomoč ponujam uraden citat
"C Triomphe takes the form of a notchback saloon, 4.8 m long and 1.77 m wide. ...
With its long 2.71 m wheelbase, C Triomphe is exceptionally spacious."
Pa raje se zanašajte na lastno pamet kot na tujo neumnost. Glede zadnjih luči pa tole - od strani so še za silo, od zadaj pa res ne.

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po feb 20, 2006 10:16 am

Men je glede na navadni dve različici C4, tole sam :bonk bruhica, grdo. 8]
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Po feb 20, 2006 2:58 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:
Tomcatter je napisal/-a:Tole bi mogu citroen dat vn namesto une grozne C6ke, ki pa je čist mim :jao:

Še en dokaz, da ljubitelji audijev nimate okusa... Nobenega...
LP Joie

Joie de vivre! je napisal/-a:
Tomcatter je napisal/-a:Sam men je pa tale C-Triomphe edini Citroen za katerega lahko rečem da je res lep.

Tole je dodaten dokaz k moji trditvi...
LP, Joie

čakej, Joie.... a niso vsi nekej trobli, da C6 ful vleče na tastar A6? in tole bočno tudi malo diši na A4... še bolj kot tista prejšnja dva! zato se mu najbrž tudi dopade :P :mrgreen: :

Slika

tale rita mi pa vendarle zgleda dost boljše, kot je zgledala na tistih prvih slikicah iz tiste garaže (na prejšnji strani)! v bistvu je avtek čist spodobno poklepan v tri volumensko limuzino! še posebej, ker originalni dizajn niti približno ni bil zasnovan za kej takega! "naši" verziji C4ke definitivno nista bli dizajnirani z mislijo na kiblo za zadnjo šipo! in kot tak je zelo spodoben izdelek!

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Slika

v glavnem, meni je avto definitivno lepši, kot sem mislil, da bo!
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Po feb 20, 2006 3:06 pm

@ HajdukS

ne, mislim, da so tudi taki, ki realno povejo kej o svojem avtu. ampak generalno, če so fani znamke ki jo vozijo niso čist objektivni. in fani tudi lažje prenašajo napake, ki se pojavljajo pri njihovih vozilih! citroeni, ki sem jih mel jaz v svoji in širši familiji niso delali problemov. vsej do Saxa ne. C5 je še premlad, da bi ga kej biksal, C3 pa šele pride. tu bomo pa čas pokazal svoje.... je pa res, da je sosedu Xsara zvila vseh 16 ventilov in je mel zelo dolg nos!
še enkrat, mislim, da brezgrešnih ni več! žal je maksimiranje dobička in hud tempo razvoja naredil svoje.... tudi pri premium znamkah in tako čislanih japoncih....
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Po feb 20, 2006 3:36 pm

glede na ogromno dolžino kabine in prtljažnika se ne bi začudil, če bomo pričakali tudi karavansko izvedbo s tremi vrstami sedežev. Zdi se, da je tudi precej višji od C4. C6 je pa zadaj podoben A6-ki samo okornim ukom, kar spet potrjuje teze JdeV-ja.

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Po feb 20, 2006 4:00 pm

C6=A6? :lol:
Si že poskušal odpreti oči? Sicer pa mi ni star A6 niti malo všeč. Do letnik 1996 je biu kul, pa nov je vredu.

Uporabniški avatar
niksson_
Nov uporabnik

Napisal/-a niksson_ Po feb 20, 2006 4:15 pm

C6 pa A6 sta pa res dva cist razlicna avta.

Meni se zdi smesno,ko ima c4 zadaj napis v kitajscini, na krom letvici pa pise citroen. (ja vem ja)

Zgleda pa, da ima ful velik prtljaznik.
Morda bi lahko se karavana naredil.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Po feb 20, 2006 4:50 pm

Jaz sem pa precej prepričan, da je to en čuden (za fane žaljiv?) kompromis. Namreč Kitajci so rabli en prostoren avto razreda passat in ker se bojijo hidravlike (ne zaupajo usposobljenosti servisov na širnem kitajskem trgu za občutljivo visoko tehnologijo), so uporabili napredno solidno konstrukcijo C4 in jo raztegnili (čez mejo - po moje). Verjetno taka predelava C5 (na fedre) ne bi bila dosti cenejša, pa tudi prostoren bi bil manj, hkrati je pa izdelava C4 izpeljanke gotovo cenejša kot bi bila izpeljanka iz C5 (velikoserijski sprednji del, prostorska prema pri C5? itd). Mimogrede pa so naredili še zelo solidno osnovo za karavana s sedeži v treh vrstah. Drži? BTW prtljažnik ima >510 l, benc motor - 2,0 l 16 v VVT 150 KM, navor 200, od tega 85% od 2000 obratov naprej.

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Po feb 20, 2006 4:56 pm

Všeč mi je ko nek avti ni naprodaj na Kiatjskem. Kaže pač da je predober za tako podn državo. Se še spomnite njihovega terenca? :lol:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Po feb 20, 2006 4:59 pm

Pa še to. Verjetno so se odločili za C4 tudi zato, ker se Kitajcem kot Novakom v avtosvetu zdi da imajo notri kar štiri avtoradie, za vsakega potnika enega!

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Po feb 20, 2006 5:03 pm

In vsak avtoradio je priklopljen na zvočnike? S slušalkami je kul ideja, če pa so zvočniki.....pol pa mora zanimivo zgledat ko vsak prbija svojo glasbo. :D

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Po feb 20, 2006 5:08 pm

Men je všeč. Pomoje, da bo hmal tut v evropo pršu. Ne vem zakaj bi pol za kitajsko dal notr nov 2.0... :?:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Po feb 20, 2006 5:12 pm

Sej morda še vedno vrtijo top hit (pred leti) "Oh, kako lepo poje moj traktor". Samo v fazo morajo prit pa je.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Po feb 20, 2006 5:15 pm

ShowDown je napisal/-a:Všeč mi je ko nek avti ni naprodaj na Kiatjskem. Kaže pač da je predober za tako podn državo. Se še spomnite njihovega terenca? :lol:

A lahko to prevedeš? Ker se res ne razume, kaj si hotel povedat, glede na to, da tle govorimo o avtu, ki je naprodaj samo na Kitajskem.

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Po feb 20, 2006 5:27 pm

Pravim samo da vsak avto ki je kolko tolko dober, se ne prodaja na Kitajskem.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Po feb 20, 2006 5:38 pm

audiji, passati, bmw se prodajajo že dolgo

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Po feb 20, 2006 6:33 pm

ShowDown je napisal/-a:C6=A6? :lol:
Si že poskušal odpreti oči? Sicer pa mi ni star A6 niti malo všeč. Do letnik 1996 je biu kul, pa nov je vredu.

ne, ne... ne pravim jaz, da je C6 podoben predzadnji verziji A6... pravim, da so bli takšni komentarji po forumih, ko so se pojavle prve slike C6ke. folk je pač vidu neko čudno podobnost predvsem okrog bunkaste riti in še posebej okrog tistih lamp zraven tablce...

če se že pogovarjamo o tem je bil na začetku, na tistih prvih lo-res slikah in še posebej v primerjavi z elegantnostjo Linage koncepta, bolj podoben pohojenemu krofu, kot pa A6. ampak to je že off topic, pa tudi mnenje se mi počasi popravlja... :P
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Po feb 20, 2006 6:45 pm

ShowDown je napisal/-a:Pravim samo da vsak avto ki je kolko tolko dober, se ne prodaja na Kitajskem.

esem je napisal/-a:audiji, passati, bmw se prodajajo že dolgo

hmm mislim, da se Alfe ne prodajajo tam! a ni to zadost indikativno.... :P :mrgreen: :mrgreen:
živeo drugmirkooooo!!!!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov