Zmaj78 je napisal/-a:Ostale zadeve, ki so vprid Mazdi3 pa so počutje za volanom, občutek prostornosti, preglednost. Ta Mazda se mi zdi Japonec z veliko začetnico.![]()
svetilnik je napisal/-a:Kaj dizelaš še ni na prodaj v Sloveniji?
maniaxxx je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Kaj dizelaš še ni na prodaj v Sloveniji?
Je, ampak za zdaj 2.2, 1.6 še pride, ker bo povsem nov, ne bo več PSA produkt
danatory je napisal/-a:Saj tale 2.2 ni več PSA?
Marek_ je napisal/-a:Nič ne bi bilo narobe tudi, če bi bil PSA.
maniaxxx je napisal/-a:2.2 nikoli ni bil psa.
For je napisal/-a:Hmmm...ma ne bi imel recimo 18 platišča, radar, usnje....imel bi pa prilagodljive žaromete.
To mi je malo mim, pismo!?![]()
Ni mi všeč to.... Če je 120 konjski motor z najvišjo opremo, je že 25.000 €To je preveč!
Še z Golfom nisem prišel do te cene, ko sem ga konfiguriral po svoje.
maniaxxx je napisal/-a:For je napisal/-a:Hmmm...ma ne bi imel recimo 18 platišča, radar, usnje....imel bi pa prilagodljive žaromete.
Ni mi všeč to.... Če je 120 konjski motor z najvišjo opremo, je že 25.000 €To je preveč!
Tukaj ni zmišljevanja tako kot pri nekaterih znamkah, ni to vedno najboljše, naprimer imel bi xenon, pa 18 col, ne rabim pa pol druge opreme ki je v revolution....ni šanse...
For je napisal/-a:Hmmm...ma ne bi imel recimo 18 platišča, radar, usnje....imel bi pa prilagodljive žaromete.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov